Yaptıkları projeler devlet garantorlugu olmasa
Hepsi batmıştı zaten.
Bu kadar imkan sokaktaki salaga verilse o da yapardi zaten
İhaleyi alan firma yapmiyor ki
Taseronlara boluyor.Onlarada vadenin hamina koyuyor.
Ya öyle iğrenç ki ana bacı küfürler edilse bile rahatlayamazsin
Allah bunlari bir bardak suya muhtaç etsin ne diyeceğiz
Ben eski yoldan memnunum
Bu totoslara inat hız limitlerine uyarim.
Yavas yavas geze geze giderim İzmir e
Işıklar da etrafı keserim.
Akhisarda guzel yemek yerim.
O 520 tl ye ben ist izmir ist yaparım mazotla bir kere.
Bu totos proje zenginler rahat rahat gidip gelsin diye yapılmış.
Halka hitap eden bir proje değil.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bio da yaşadığı şehir kısmından gözüktüğü üzere bana baya hitap eden ama kullanamayacağım yol.
Yine gemlik-bursa kuzey arasını kullanıp starbucks sonrası devlet yoluna devam. (Benzinli arabaya rağmen)
Fatıh Altaylı yazmıs,
Fatih Altaylı - Kışkırtma - HABERTURK
Bireysel kullanımda zengin olmayan birey için çoook gereksiz
Arkadaş grubuyle olan tatillerde kullanırız 4'e 7'ye falan bölünce kazanılan saatlere değiyor ancak
Bir de şirket arabasıyla çıkılan yollarda tatlı oluyorBayram sonrası Çeşme'ye düşünmeden gidicez bakalım bu yoldan
2019 yili icin yapilan odeme 3.7milyar TL!
Yani YSS ve kuzey Marmara otoyolu için ödediğimiz ceza. Sadece 6 ay icin....!
Okumadan imzalamam.....
İzmir merkezinden Yalova İdo feribot iskelesi 400 km . İdo feribot Pendik 70 TL civarı ( Bir kaç ay öncesine kadar 55 TL idi şimdi zam gelmiş)
Ben genelde Sabah 7 İdo seferine İzmir'den 3 veya 3,5 gibi çıkıp rahat rahat ulaşıyordum zaten. Yani 3,5 saat + 45 dk feribot gibi düşünebiliriz. Kısaca 4 saat 15 dk idi zaten.
Şimdi bu yeni otoyolun da mesafe uzunluğu Osmangazi köprüsüne kadar 400 KM altında değildir. 130 Km ortalama hızla gidilse 3 Saat 15 Dk gibi bir sürede köprüye ulaşılır. Oradan Pendik 15-20 Dk desen 3,5 saat yuvarlak hesap diyebiliriz.
Nereden baksan bu güne kadar 300-400 defa gidip geldiğim yolda 254 TL karşılığı bana sağladığı kazanım yaklaşık 45 dakika oluyor.
uzun ince bir yoldayız gidiyoruz gündüz gece ,nedensizce yazdım![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Alıntı
Bu arada İstanbul-İzmir otoyolunu kullandım bugün. 3,5 saat denilen kısım: Osmangazi gişelerden İzmir gişeler’e kadar olan kısım. Biraz basarsan 170-180 3 saat 15 dakika, +200 basarsan 3 saatte de girersin
Yaw bırakın 3.5 saati falan.
Bu süre köprü başlangıcından izmir gişeler için galiba.
426 km, 120 ile gitsen 3,5 saat zaten.
Ama köprü dilovasında yani izmitte. Bu durumda istanbul-izmir zaten olmuyor.
Ben pendik yalova feribotu ile yalova'ya varınca sakin sakin 3.5 saatte manisaya varıyorum.
Okumadan imzalamam.....
Dün günbirlik İStanbul Bostancı'dan Manisa Akhisar'a umuda yolculuk yaptım. İnternetten baktım 210lira sadece gidiş yol parası okudum. Bende hiç yol parası vermemek için korfezi dolasıp 5.5 saatte Akhisara gittim. 2.5 saat fazla gittim ama 185 liram cebime kaldı. (tüplü 2000 model otomatik corolla 25 kuruş yaktı)
düşününce 2.5 saate 185 lira buyuk para benim için. ACELEM YOKTU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)