Elimdeki projeleri bitirsem yeter.![]()
Elimdeki projeleri bitirsem yeter.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
civic si toplayıp çocuğa bırakmak istiyorumen gerçekçi benim için bu olur
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Birde yazmayi unuttugum lada vazz su yuvarlak farli station wagon olanindan bir tane toplamak isterim.
Birde bmw e21![]()
Aslında şu konuya birazcık açıklık getirmek lazım;
Lada'nın VAZ diye bir model yoktur. VAZ aslında çatı markanın asıl ismidir. Açılımı : Volzhsky Avtomobilny Zavod (yani Volga Otomobil Fabrikası demek.)
VAZ çatısı altında kurulan başka bir marka olan "Zhiguli" (yani bizim bildiğimiz Ciguli) ile Fiat 124 ortak üretimi Zhiguli 2101 üretimi başlamıştır. İşte o yuvarlak farlı dediğimiz Hacı Murat'ın ikizi olan araç.
Tabi sonradan bu araçlar Sovyetler dışına başka ülkelere de satılmaya başlandığında yabancı ülkelerde bu "Zhiguli" isminin telaffuzu zorluk yaratınca marka ismi "LADA" olarak değiştirilmiştir.
Çatı marka ismi ise AvtoVAZ olarak güncellenmiştir.
︽ Origins
Since • 1919
Citroën Heritage
◎2011 X7 Citroën C5 2.0 HDi 163 Hydractive3+
hayeller; e30 m3 hele birde m5 makinalı diyorum ve noktayı koyuyorum...
gerçekler ;golf mk2 gti 1.8t --gönül isterdiki vr6 yapalım ama o iş biraz daha duygusala bakıyor..bitince oğluma bırakacağım bir anı peşindeyim..yakında Tech konusunu başlatıcam..
Çok büyük bir keyif bu, ben çocukluk hayalimi gerçekleştiriyorum çok şükür. Dolunun da dolusu bir b13 sunny yapmak hayalim vardı bir çok noktasında forum üyeleride buna şahit oldu zaten konuda, sr20de turbolayarak, gts yürüyenli vs. Şuan arabanın içini ex-supersaloon üstü bir donanıma çevirdim, içinde ve dışında yan sanayi ile değişen her parçasının orjinalini bulup taçlandırıyorum şu aralar. 90 binde sr20 olmasada benzinli bir ga16 motor - şanzıman swapladık. Nacizane bu işe kalkışan heves sahibi kişilere bir tavsiyem, eliniz anahtar tutacak. Yeri geldiğinde kaportacı, yeri geldiğinde boyacı, yeri geldiğinde mekaniker olacaksınız. Ve ne olursa olsun toplayacağınız aracın servis manuellerini elinizde bulundurun. hangi parça hangi civata ile kaç metrik ne torkla nereye veya hangi klipsle tutuluyor bunlar çok önemli detaylar benim gibi takıntılı insanlar için.
TR - B13
Öncelik kendi aracımı muhafaza etmek 1983 Kadett.
Hayallerim '59 chevrolet '63 corvette,VW karmann ghia bir de W114-115 mercedes en az 230.6 olacak ama280 de olur...
2 sefer kullandım 3.ye toplamak isterim 5 silindir bi 20v marea![]()
Linea 1.6Mjet
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)