HaKo Nickli Üyeden Alýntý
maske bir iþe yaramaz demek de maske takmayan ölür demekte uç noktalarda gereksiz tartýþmalar.
Çok açýk net bir þey varki maske pandemiyle birlikte icat edilmedi , yýllardýr bir çok sektörde özellikle saðlýk sektöründe zaten kullanýlýyor. Bunu hatýrlatmak için yazdým kimsenin bilmediði bir þey deðil.
Gelelim halka maske dayatmasýna , ki ben toptan karþýyým, doðru kulllanýlmadýðý ve denetim altýna alýnmasýnýn neredeyse imkansýz olduðu için bende faydadan çok zararý olduðunu düþünüyorum.
Öncelikle daha býrak takmayý üretiminde satýþýnda bunu denetleyemiyorsun , az önce arkadaþ link paylaþmýþ, alayý þaibeli, çoðunun markasý bile yok, nerede yapýldýðý mechul.
Akþam 7 haberlerinde çýkýp baðýrýp çaðýrýp maske takýn diye konuþan doktorlar söylemesi gerekeni söylüyor, bunun detayýný araþtýracak bilinç sende yoksa, kimse kusura bakmasýn. evde oturup devlet bize bakmýyor tribinden öteye geçen bir durum deðil.
Benim gördüðüm maske kullanýmý herkesin bileðinde cebinde oturduðu koltuðun yanýnda , orda burda sürekli tak çýkar sonra aðzýna tak. Bu maske kullanýmý insaný korumaz net hasta eder. Saatlerce takýlan maske insaný korumaz hasta eder. Gidip tekstil ben yýkar kullanýrým dediðin maske seni hasta eder. Bunu doðru kullanmadýktan sonra dayatmanýn da hiç bir anlamý yok. Ve bu benim kendi yorumumum. Bir belge data vs. dayatmýyorum þimdi çýkýp biri yine data demesin, bu maske faþistliði net daha fazla hasta ediyor insanlarý. zerre iþe yaradýðýný düþünmüyorum...