abicim bu kapanma falan değil.Kısmi açık oturum. Coronayı ülkeye yayma harekatı. İstanbulda 2 günde insan kalmadı. Şimdi bu insanların hepsi temiz mi? Hasta olan olmayan herkes bindi gitti arabasına otobüsüne bindi gitti nereye gidecekse.. Bayramda polis evlere gidip covidli evde mi diil mi diye kontrol mü yapacak. 300 bin vakanın kaçını dolaşabilir ki?
Bu covidli millet şimdi ülkenin 4 bir yanına dağıldı. 2 tane noktada zaten 10 kişi covidli olsun bütün ülkeye yayılır. Susurluk biri diğeri de Afyon tesisleri. Ben dün sabah Çaycumaya fabrikaya gelmek için 5 de çıktım. Mehmetçik Opette saçma sapan sıra vardı yakıt alamadım devam ettim.
Şimdi bu akşam şehirlerarası kapatılacak değil mi? Lan giden gitti zaten. Kapatsan ne olacak. Kapatma mı yapacaksın? Şak diye keseceksin. O anda;anında. Sadece ikameti olana geçiş olana izin vereceksin onda da güzergah doğru ise. Kimse gidemeyecek kıpırdayamayacak. Bunlar bildiğin " haydi bakalım covid i bütün Anadoluya yaymaya başlıyoruz. 48 saatiniz var toplanın gidin. Hadi bakiim" dedi. Hırdavatçılar kızıyor dediğime ama hırdavatçı dükkanım olsa işe almayacağım adamlar ülkeyi yönetiyor.