Sınırsız süreli evden çalışma izni çıktı bana da şükür
Ofis bilgisayarında ne var ne yok atıyorum usb'ye
Sınırsız süreli evden çalışma izni çıktı bana da şükür
Ofis bilgisayarında ne var ne yok atıyorum usb'ye
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bizim gidisat italya’dan daha kotu olacak.
Millet metrobuste hala deli gibi ic ice gidiyor
Adamlar tutamaclardan tutuyor elini agzina goturuyor. Onlem sifir
Bu mesajim’da burada dursun.
Bugün bankada işim vardı şubeye 5 müsteriden fazlasını almiyorlar millet dışarda sırada bekliyor camlara da uyarı olarak yazmışlar aranıza 3-4 adım mesafe bırakarak sıra oluşturunuz diye arkamdaki teyze önündekine yaklaşsana diye beni dürttü dedim teyze dip dibe olduktan sonra ha içeride dip dibe beklemişiz ha burda ne farkı var salgın için önlem olarak bu sırada bekliyoruz dedim bişey olmaz hepimiz turp gibiyiz dedi dedim teyze salgın durumunda bana bişey olmaz da yaşından dolayı sana neler olabileceğini bi düşün istersen dedim.
bankalarda da sanırım personel dönüşümlü çalışmaya başlamış bi komşumuz bugün evde ama net bişey diyemem
Eşim banka çalışanı.
Sokağa çıkma yasağında bile çalışacaklarmış.
1 hafta önce spora gitmeyi bıraktım. Spor salonları en tehlikeli yerlerden biri düşünceme göre. Demin mcfit'in önünden geçtim bir dolu insan girip çıkıyordu. Durup yahu sizde hiç mi akıl yok diyesim geldi. Tamam gençlere birşey olmuyor da 60-70 yaşında ***** babanı mı öldüreceksin, hiç mi vicdanın yok. İtalya da gençler yüzünden bu kadar yayıldı. Bende katılıyorum hastalığın kuluçka süresi 2 hafta bakalım 10-15 güne neler olacak.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
11 marttan 14 gun sayanlar hata yapıyor
Her yeni vaka kronometreyi sifirlar.
Minumum 2 ay hazirlikli olunmasi lazim.
Livestrong
Hastalığın yayılma hızı neden önemli;
(Türkçe altyazılı)
YouTube
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Şu anki genç nüfus aşırı derece dediğim dedik, teknoloji vb bir kaç konu dışında fazlasıyla bilgisiz ama aynı zamanda yeni şeyler öğrenmeye son derece isteksiz ve öğrenmemekte dirençli, anne babasını bile dinlemeyen asi karakterli. Bir de boş bir öz güvene sahipler ve ile aşırı derece benciller. Anı yaşıyorlar, 2 gün sonra ne olacak hiiiç umursamıyorlar. (Cuma günü okulda ellerindeki tüm kolonyaları kendi ellerine, birbirlerine sıkıp durdular. Çocuum bitince napacaksın, gerisi var mı diye sordum, cevap: yoooooo. İşini çok seven bir öğretmen olmama rağmen bu sene emekli etseler direk olacak seviyeye geldim. Çok kararlı olmama ve ödül ceza vb her yolu denememe rağmen gelişme kaydedemiyorum.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Bizim şirket bu haftasonuna kadar dönüşümlü çalışma düzeni getirdi evde olanlar ise home office devam edicek. Gelecek hafta duruma ve siparişlere göre full home office düzenine geçebiliriz diye söylendi.
Yağ pompası üretiyoruz. Müşterilerimiz fabrikaları kapattı diye biz de bu düzene geçtik. Müşterilerimiz PSA, GM, VW, Renault kesin kapatanlar şuanlık. Porsche ve Audi toplantı halinde yarın belli olacak. Hyundai ve Kia devam ediyor gibi duruyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)