2017 tarihli bir videoda denk geldim , bu corona virüsü dünyada zaten var olan bir virüsmüş sanırım, çoğalmasında etkili olan yöntemlerden biri deve sidiği diyor caner taslaman videoda 10. saniyede , ilgincime gitti.madem o tarihlerdede vardı neden bu aralar bukadar gündem oldu
YouTube
NBA de Kevin Durant ın testide pozitif çıkmış
Bizim otelin 3 ay kapatilmasi soz konusu su an icin. Eger olurda kapanirsak 3 ay boyunca buyuk bir meblag olmasada maddi yrdim alabilecegiz yada issizlige basvurabilecegiz. Bu 3 ay icinde sigortamiz devam edecek ve 3 sonunda is garantimiz var. Ayrica Hukumet vatandaslara bin dolarlik extra yardimda bulunacak galiba.
Olasi bir senaryoda, 3 ay issiz, plajLar kapali, restauran barlar kapali hayat durmus bir sekilde yasamak var.
Maddi hicbir sorunum yok , 3 ay calismamak butcemi etkilemez ama isin birde darlanma boyutu var. naparim ne ederimde kendimi mesgul tutArim. 3 aylik TR ye gelsem? Takip ettigim kadariyla su an icin buradan daha guvenli. Ama geldigimde iki hafta karantinayami aliniyorum? Birde amerikaya donus var... Baya arada kaldim ne yapsam ne etsem.
adam ne yiyecek kardeşim ?
bugun herif çıktı dediki ; aha şuandan itibaren süresiz sokağa çıkma yasağı var.
benim evdeki stoğum gün hadi 1 haftada bitti , sonra ne yapıcam ?
gidicem bir marketin camını çervesini indirip içeriyi yağmalicam..
bu bitek benim başımamı gelcek -hayir.
al sana kaos
médiocrité partout
Hepimiz herşeyi dibine kadar biliyoruz.Sırf bu yüzden bile bize bişey olmaz rahat olun
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
millet kaos için hazır kıra bekliyor. Sokağa çıkma yasağı olduğundan bizim millet gerekli gereksiz mağaza yağmalar net!
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)