Denizli yıkılıyor gerçekten, çok fena durumda. Ben şehrin dışı sayılabilecek ve nüfus yoğunluğu olarak da düşük bir tarafında oturuyorum (Teleferik tarafında), yakın zamana kadar hep güvenli bölge olarak gözüküyorduk yayılım haritasında lakin artık buralar da yüksek riskli bölge olarak gözüküyor.
︽ Origins
Since • 1919
Citroën Heritage
◎2011 X7 Citroën C5 2.0 HDi 163 Hydractive3+
https://twitter.com/muradcobanoglu/s...509334529?s=20 şunu diyorsun![]()
Aynen aynen, Murad Çobanoğlu da aynı şeyi demiş:
- oyuna gelmeyelim kapanmayı isteyenler şucu bucu
Erdoğan: kapanma şart!
- Reiz yine bizi düşündü, yaşa var ol alkışlar, akan salyalar, kapanış...
Komedi, utanmaz, yüzsüz herifler ya.
Geçende de "güreşçi" vatandaş damadı yedirmeyiz, damada destek vs twitlerini sildi... Geriye "çok güzel karar, tebrik ediyoruz" cart curt kaldı.
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Ben siyasileri geçtim, bugün muhalefettekiler bile şu vatan için adam gibi bir şey düşünüyorsa namerdim... Hepsinin derdi aynı, o yüzden onları sallamıyorum.
Bu söylediklerim bu yavşak kraldan çok kralcı ordusu için. Bu kadar yüzsüz, bu kadar utanmaz olunmaz yani. Bu da ayrı beceri istiyor herhalde.
Kız kardeşim 24 yaşında kabin memuru, şuan Acıbadem Atakent'te yatıyor bu hastalıktan. Annem ve bende şuanlık bir şey yok. Haftaya muhtemelen bulaştıysa bizde de belirtiler başlar. Herkese geçmiş olsun, çok dikkat edin.
şu anda en fazla vaka çıkan nisan ayını sollamış bulunuyoruz dörtbin küsürle... o zamanlar daha ciddi bir istatistik tutuluyordu elbette salgının başıydı, şimdiki durumun vehametini idrak edemeyenler var hala...
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Bunlar aklımızla dalga geçiyor resmen...
Türkiye genelinde yatak doluluk oranı yüzde 54.7, erişkin yoğun bakım doluluk oranı yüzde 70.8 ve ventilatör doluluk oranı yüzde 37.6 olarak duyuruldu.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Herkese merhaba. Bugün karantina sonrası ilk iş günüm. Bu hastalık fazlasıyla garip bir hastalık. Kısa zaman öncesine kadar sürekli yakınlarımın yakınları yakınlarımın çevresi filan derken iş yerimin çevresinde de sürekli iletişimde olduğum insanlarda korona olmaya başlamıştı. Resmen sürekli daralan bir kapanın içinde gibi hissediyordum kendimi. En son kız arkadaşımın ( sürekli çift maske dolaşır ve mesafeye aşırı dikkat ederdi. Kolonyalar vs. söylemiyorum bile) iş yerinde çıkınca toplu olarak teste gittiler ve herhangi bir belirti olmadığı halde testi pozitif çıktı. En önemli noktada burada zaten. Bende sonuç olarak her gün beraberiz diye teste gittim ama negatif. Ne olur ne olmaz diye izin alarak bende karantinaya girdim kız arkadaşımla beraber çünkü ikimizde büyüklerimizle yaşıyoruz. Hastalık boyuncada sürekli yanyana ve aynı evin içinde olmamıza rağmen toplamda 3 test oldum 3 ü de negatif. Tabi ki gerekli kurallara uyarak geçirdik karantinayı ama ne de olsa 4 duvar içindesiniz. Kız arkadaşım ise hastalığı sadece karantinanın 3. ve 4. günlerinde baş ağrısı yaşayarak atlattı. Demem o ki insanların en büyük yanılgısı belirti beklemeleri. Belki bana bulaşmadı ama belirtiler çıkana kadar beklese ailesine ve daha da büyük sıkıntı olacak aile büyüklerine bulaştıracaktı. Çok şükür sorunsuz atlatıldı geçti. Ama belirti beklemeden en ufak şüphede test olmak gerekli lakin bizde olduğu gibi kesin bulaşacak diye de bir şey yok anladığım kadarıyla. Gel gelelim daha da büyük sıkıntıya testler. Özel hastanede 200-250 lira hatta çevremden daha yüksek fiyatlarda duydum. Çok şükür durumumuz vardı biz gittik yaptırdık akşamına sonuçlanıyor neredeyse testler. Ne gerek var diyeceksiniz devlet hastaneleri var. Var da kapıda ki kuyrukları görünce insan korkuyor ister istemez. Ve bunun yanında kız arkadaşımın pozitif çıktığı akşam saatlerinde yakın arkadaşımız hemen devlet hastanesine gidip test olmak istedi ama aldığı cevap şu an testimiz bitti yarın gün içinde gelir muhtemelen. Çok uzun yazdım ama ne sistem düzgün ne de hastalığın gerçek anlamda bulaşma şekli biliniyor.
Volvo S60 / Volvo C30 / Mercedes - Benz Citan (O Artık Başkalarına Yar Oldu...)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)