User Tag List

Sayfa 267/386 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367 ... SonSon
7320 sonuçtan 5.055 ile 5.073 arası

Konu: Corona Virüs Güncel!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VETTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben en çok LGS muhabbetinde abondone olmuştum.cuma günü dönemin milli eğitim bakanı LGS de köklü değişiklikler olacak artık daha yeteneğe ve genel kültüre dayalı olacak dedi.pazartesi reis LGS yi kaldırdım demişti
    kimse reisten daha köklü bir değişiklik yapamaz
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

etc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÇALIŞKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denizli'de veriler alarm veriyor!

PAÜ Hastanesi’nde şuanda yapılan 2 bin 500 testten yaklaşık bin ila bin 200 pozitif vaka tespit ediliyor.

Denizli'de veriler alarm veriyor! | Denizli Haber | Denizli Gazetesi
    Denizli yıkılıyor gerçekten, çok fena durumda. Ben şehrin dışı sayılabilecek ve nüfus yoğunluğu olarak da düşük bir tarafında oturuyorum (Teleferik tarafında), yakın zamana kadar hep güvenli bölge olarak gözüküyorduk yayılım haritasında lakin artık buralar da yüksek riskli bölge olarak gözüküyor.
    Origins
    Since1919
    Citroën Heritage

2011 X7 Citroën C5 2.0 HDi 163 Hydractive3+

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asıl bu R'leri böyle yavşak yazarlar, mv'ler, parti temsilcileri, hocalar, prof'lar şunlar bunlar yapmıyor mu uyuz oluyorum.

Geçende HT'de bi tartışmada İsmail Saymaz söyledi. Yahu dedi her şeyden bir başarı öyküsü çıkarıyorsunuz, Damat Ekonomi Bakanı oluyor, efsane yönetim, efsane bilmemne, şahlandık ettik, Reyiz adamı değiştiriyor, işte efsane bakan Lütfi Elvan, mükemmel kararlar verdi, müthiş oldu, işte AKP'nin başarısı... Ya arkadaş bi karar verin diyor

Bir arkadaş bi twit dizisi gönderdi, Mustafa Külünk mü ne, tam da yasakların açıklanacağı gün, yaklaşık 6 saat önce, işte efendim yasak lobisi, yok efendim bilmemne, TTB ile İBB birleşiyormuş, CHPKK, diğer partiler de yanındaymış, şuymuş buymuş, sallamış da durmuş. Akşamına "reyizi" yasak açıklaması yaptı. Hadi şimdi siler misin o twitleri, yoksa dürüm mü yaparsın... Hayır 50 defa da başlarına geliyor, hala akıllanmıyorlar, utanmıyorlar. En çok buna gülüyorum.
    https://twitter.com/muradcobanoglu/s...509334529?s=20 şunu diyorsun

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _opeth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen aynen, Murad Çobanoğlu da aynı şeyi demiş:

- oyuna gelmeyelim kapanmayı isteyenler şucu bucu
    Erdoğan: kapanma şart!
    - Reiz yine bizi düşündü, yaşa var ol alkışlar, akan salyalar, kapanış...

Komedi, utanmaz, yüzsüz herifler ya.

Geçende de "güreşçi" vatandaş damadı yedirmeyiz, damada destek vs twitlerini sildi... Geriye "çok güzel karar, tebrik ediyoruz" cart curt kaldı.

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen aynen, Murad Çobanoğlu da aynı şeyi demiş:

- oyuna gelmeyelim kapanmayı isteyenler şucu bucu
    Erdoğan: kapanma şart!
    - Reiz yine bizi düşündü, yaşa var ol alkışlar, akan salyalar, kapanış...

Komedi, utanmaz, yüzsüz herifler ya.

Geçende de "güreşçi" vatandaş damadı yedirmeyiz, damada destek vs twitlerini sildi... Geriye "çok güzel karar, tebrik ediyoruz" cart curt kaldı.
    her seferinde yalakalık yapmayı bile ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar, onu bile beceremiyorlar...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her seferinde yalakalık yapmayı bile ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar, onu bile beceremiyorlar...
    Liyakat liyakat liyakat diye boşa demiyoruz Yalakalık bile belirli bir ustalık seviyesi gerektiriyor. Adamlar seviyesiz olunca, durum da bu maalesef...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Liyakat liyakat liyakat diye boşa demiyoruz Yalakalık bile belirli bir ustalık seviyesi gerektiriyor. Adamlar seviyesiz olunca, durum da bu maalesef...
    doğru diyosun o bile biraz zeka ve ustalık istiyor onlarda bu denli bir zeka pırıltısı olsa ülke kalkınırdı biraz
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğru diyosun o bile biraz zeka ve ustalık istiyor onlarda bu denli bir zeka pırıltısı olsa ülke kalkınırdı biraz
    Ben siyasileri geçtim, bugün muhalefettekiler bile şu vatan için adam gibi bir şey düşünüyorsa namerdim... Hepsinin derdi aynı, o yüzden onları sallamıyorum.

Bu söylediklerim bu yavşak kraldan çok kralcı ordusu için. Bu kadar yüzsüz, bu kadar utanmaz olunmaz yani. Bu da ayrı beceri istiyor herhalde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben siyasileri geçtim, bugün muhalefettekiler bile şu vatan için adam gibi bir şey düşünüyorsa namerdim... Hepsinin derdi aynı, o yüzden onları sallamıyorum.

Bu söylediklerim bu yavşak kraldan çok kralcı ordusu için. Bu kadar yüzsüz, bu kadar utanmaz olunmaz yani. Bu da ayrı beceri istiyor herhalde.
    sonuna kadar katılıyorum ne baştakiler ne diğerleri hiç birinde doğru düzgün iş yok maalesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız kardeşim 24 yaşında kabin memuru, şuan Acıbadem Atakent'te yatıyor bu hastalıktan. Annem ve bende şuanlık bir şey yok. Haftaya muhtemelen bulaştıysa bizde de belirtiler başlar. Herkese geçmiş olsun, çok dikkat edin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Victiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kız kardeşim 24 yaşında kabin memuru, şuan Acıbadem Atakent'te yatıyor bu hastalıktan. Annem ve bende şuanlık bir şey yok. Haftaya muhtemelen bulaştıysa bizde de belirtiler başlar. Herkese geçmiş olsun, çok dikkat edin.
    çok geçmiş olsun hocam acil şifalar diliyorum

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu anda en fazla vaka çıkan nisan ayını sollamış bulunuyoruz dörtbin küsürle... o zamanlar daha ciddi bir istatistik tutuluyordu elbette salgının başıydı, şimdiki durumun vehametini idrak edemeyenler var hala...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

kado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ‎kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün babamın tedavisi için Samsun’a geldim. Eniştem de medical parkta acil doktoru. 15 dakikalık sohbet süresinde en az 10 kişi pozitif geldi. Allah herkese yardımcı olsun
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlar aklımızla dalga geçiyor resmen...

Türkiye genelinde yatak doluluk oranı yüzde 54.7, erişkin yoğun bakım doluluk oranı yüzde 70.8 ve ventilatör doluluk oranı yüzde 37.6 olarak duyuruldu.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlar aklımızla dalga geçiyor resmen...

Türkiye genelinde yatak doluluk oranı yüzde 54.7, erişkin yoğun bakım doluluk oranı yüzde 70.8 ve ventilatör doluluk oranı yüzde 37.6 olarak duyuruldu.
    Tam 2 3 katı abicim. Ben Ankara'ya isim için geldim Ankara'da maske takılması hariç hiç bir alınan önlem tedbir yok

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarayı kapatsalar 10 milyondan ayda 300milyon TL para çıkar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet yanıyoruz ciddi anlamda. Sokağa çıkma yasağı zaten en azından sağlık sisteminin düzgün çalışabilmesi için gelmeli ama tam bir şekilde gelmeliydi.

Her gün 3'er 5'er arkadaşlarımızın pozitif olduğunu öğrenip sıra ne zaman bize gelecek korkusundayız. Aramızda ciddi geçirenler de var hafif de.

Günlük rakamlara gelirsek sadece sakarya için 1500'e yakın 24 saatlik pozitif var. Salgın hiç olmadığı bir evrede. Tr için 100k gibi bir rakam gerçeğe daha yakındır

Bence bu dönem özellikle kendinize dikkat edin. Çünkü olur da hasta olursanız sağlık hizmeti almakta epey zorlanacaksınız zira hastanelerdeki doluluk oranı %70 falan değil, %130
    2020 mart ayında ilk vakalar çıktığında ve nisan ayında pik yaptığında çember bu kadar daralmamıştı. Bırakın laboratuvarda mahallede bile tek tük pozitif vaka vardı. Şimdi resmen her taraf pozitif vaka ile dolu.
    Memuration lancer ve yakuzasımsı fn2 tayyar

KaradumanBerke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese merhaba. Bugün karantina sonrası ilk iş günüm. Bu hastalık fazlasıyla garip bir hastalık. Kısa zaman öncesine kadar sürekli yakınlarımın yakınları yakınlarımın çevresi filan derken iş yerimin çevresinde de sürekli iletişimde olduğum insanlarda korona olmaya başlamıştı. Resmen sürekli daralan bir kapanın içinde gibi hissediyordum kendimi. En son kız arkadaşımın ( sürekli çift maske dolaşır ve mesafeye aşırı dikkat ederdi. Kolonyalar vs. söylemiyorum bile) iş yerinde çıkınca toplu olarak teste gittiler ve herhangi bir belirti olmadığı halde testi pozitif çıktı. En önemli noktada burada zaten. Bende sonuç olarak her gün beraberiz diye teste gittim ama negatif. Ne olur ne olmaz diye izin alarak bende karantinaya girdim kız arkadaşımla beraber çünkü ikimizde büyüklerimizle yaşıyoruz. Hastalık boyuncada sürekli yanyana ve aynı evin içinde olmamıza rağmen toplamda 3 test oldum 3 ü de negatif. Tabi ki gerekli kurallara uyarak geçirdik karantinayı ama ne de olsa 4 duvar içindesiniz. Kız arkadaşım ise hastalığı sadece karantinanın 3. ve 4. günlerinde baş ağrısı yaşayarak atlattı. Demem o ki insanların en büyük yanılgısı belirti beklemeleri. Belki bana bulaşmadı ama belirtiler çıkana kadar beklese ailesine ve daha da büyük sıkıntı olacak aile büyüklerine bulaştıracaktı. Çok şükür sorunsuz atlatıldı geçti. Ama belirti beklemeden en ufak şüphede test olmak gerekli lakin bizde olduğu gibi kesin bulaşacak diye de bir şey yok anladığım kadarıyla. Gel gelelim daha da büyük sıkıntıya testler. Özel hastanede 200-250 lira hatta çevremden daha yüksek fiyatlarda duydum. Çok şükür durumumuz vardı biz gittik yaptırdık akşamına sonuçlanıyor neredeyse testler. Ne gerek var diyeceksiniz devlet hastaneleri var. Var da kapıda ki kuyrukları görünce insan korkuyor ister istemez. Ve bunun yanında kız arkadaşımın pozitif çıktığı akşam saatlerinde yakın arkadaşımız hemen devlet hastanesine gidip test olmak istedi ama aldığı cevap şu an testimiz bitti yarın gün içinde gelir muhtemelen. Çok uzun yazdım ama ne sistem düzgün ne de hastalığın gerçek anlamda bulaşma şekli biliniyor.
    Volvo S60 / Volvo C30 / Mercedes - Benz Citan (O Artık Başkalarına Yar Oldu...)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler