Hyundai Türkiye daha da uyumaya devam etsin bayilerinin bu açgözlülüğüyle çok müşteri kaybederler. Akılları başına geldiğinde artık çok geç olur. :)
Printable View
araç başı 5000euro verince sıra geliyor :D
https://twitter.com/habercikarinca/s...HLBR84P9w&s=19
Birileri devlet ile otomobil işlerini birbirinden ayırmamış anlaşılan.....
geçen ay 14 tane taigo bir şirkete filo teslimatı yaptım, araçlar 1 ay kadar plakalı şekilde bahçemde durdu, 7-8 tane taigo başka bir şirkete filo teslimatı yaptım, onlar 1 hafta kadar parkımda plakalı durdu, bugün 4-5 tane Troc tır ile bir filo satın alan şirkete gitti.
Uzaktan bakan biri stokçu der, almış plaka takmış vs vs der.
Tesim ettiğim 14 araçlık filodaki araçlar ayda 10.000 km yapan araçlar öyle al-satçı adamlar değil.
Bu yüzden bu tür videoların gerçekten içeriğindeki araçları öğrenmek gerekli.
Stoklayan yokmu, fazlasıyla var, Avm otoparkları, katlı otoparklar, köylerdeki hayvan damları vs vs :)
engellilere araç satmayan birçok firma varmış ankarada
daha doğrusu liste fiyatından satmayan ve istedikleri paralar 100.000'den başlıyormuş
Yanlış anlamayın ama bu halka çok güzel oldu , yıllarca galericiler şöyle böyle diye arkamızdan atıp tuttular. Yok ben kurumsaldan alırım , yok dıst. , yok bayi dışında araba almam diye diye bu hale getirildi konu. Kusura bakmayın ama en büyük yamyam bayiler çıktı. Çalışanından tut müdürüne ordan patronuna girdikleri hal ve hareketler normal değil. Yıllarca galerinin kazandığı para sorgulandı 1 milyonda 100 bin mi kazanılır şimdi ne güzel bayi sıraya 100bin üstü istiyor. İkinci eldede araba yok sattığımız arabayı yerine koyamıyoruz ama müşterye saygısızlık yapmıyoruz alıyosan al kardeşim demiyoruz .
Çamlıca Camii otoparkının sebebi çözüldü, SetCard filo şirketininmiş hepsi. şirket merkezi çok yakın, en yakın en büyük park alanı da orası. herifler kiralamışlar orayı ama şimdi mevzu oldu diye bir de arabaları alıp götürmüşler
aldınız bitti neyse mecburdunuz diyelim onu anlarım ama gidip ticaret bakanlığına cimere her yere şikayet etmediniz mi? markanın merkezini arayıp sövmediniz mi?
sessiz kalıyorsanız siz de suça ortaksınız maalesef. siz bir şeyi ispatlayamazsınız belki ama usulsüzlüğe göz yumulmayacaksa denetime gider belalarını öperler belki, denemeden bilinmez
2022 0km si 638.000 TL olan ( maalesef ki bulunması zor ) Polo 1.0 Tsi Dsg aracın 2021 7.000 km de olanını 790.000 TL den satma çabası nedir ?
Bayi %2 kar marjıyla çalışsın, son kullanıcı aldığı paranın 2 katına hatta 1 yaş daha yenisinin 150.000 TL fazlasına satsın.
Kim YAMMAM ?
Herkes yamyam olmuş, başkası yapınca YAMYAM, kendisi yapınca ticaret.
Kimse sütten çıkmış Ak Kaşık değil.
Son 2-3 yıldır Türkiye de ticaretin cılkı çıktı. Ev-Araba en başta olmak üzere ticaretin döndüğü her yerde düzen bozuk...
Ama galerici, ama müteahhit, ama bayi, ama marketçi ama yapı marketçi...., yada normal meslek sahibi olup ayaklı galerici...... Herkes yolunda
@207_TR sorunun cevabı belli de,
bayi %2 ile mi çalışıyor?
yada gercekten araç yokta satamıyor mu, benim hiç inanasım gelmiyor çünkü
Merhabalar, Easy paket Egea almayı düşünüyoruz. Yardımcı olabilecek bir satış danışmanı üyemiz var mı?
Corolla Cross Passion X mi ne en dolusu ve Qashqai Platinum sanırım yine en dolusu için elinde olan, bayide birilerini bilen var mıdır?
Takasta vericek aracınız varsa bayilerde araç var şuanda ama araçlara verilen fiyatlar+ satılacak araçlara eklenen sözüm ona ekstralar ile uçuk kaçık paralara geliyor.
Bu gün bir bayi önce araç yok dedi kasım ayından beri sıra var vs diye ekledi takasta araç verince ayın 16 sı teslimli araç bir anda çıktı nasıl olduysa, başka bir bayi araç fiyatının %75 lik kısmı kadar kapora olursa 15 gün içinde teslim olacağını söyledi.
Audi bayilerde s3 var. Alınır mı sizce. 2600-2700 arası fiyat veriyorlar.
araç bu haliyle bile çok hızlı, yazılımları yurtdışında çıktı, yurtiçinde de Rsa falan testleri tamamlıyor, o da yakında şatışa çıkar.
düz basarım, az viraj kasarım derseniz S3 bunları çok güzel yapar. ve tasarımını ben beğeniyorum
AMA uçarım,kaçarım,yanlarım,zıplarım diyorsanız 8R size daha uygun
peugeot citroen satan var mı aramızda. 408 için yardımcı olabilecek?
Peugeot 308 veya Golf için yardımcı olabilecek olan satış danışmanı üyemiz var mı?
Egea Cross 1.4 fire urban için yardımcı olabilecek biri var mı? yada yönlendirebileceğiniz biryer. Sıra varsa sıraya yazılmaya da okeyim Çalıştığım için bayiye uğrayamıyorum telefonlara cevap vermiyor hiçbir bayi. Peşin para alıcam yukarıda belirtildiği gibi %75 kaporada veririm %100 de :)
duster 4 çeker konusunda yardımcı olabilecek biri varmı
Bir akrabamıza sıfır Corolla Bakıyoruz. 1600 cc altı ve otomatik vites olacak. Özürlü indirimi ile alacak. Toyota plazalarda satış sorumlusu arkadaşlar var ise dönüş yaparsa çok sevinirim. Marttan evvel araç yok diyorlar...
Hocam Ankara istanbul yolundaki toyota bayisine gittim yeni normal corolla sürekli bayiye geliyor almak isterseniz hemen yardımcı olabilirim dedi bilginiz olsun.Fakat corolla CROSS yok bilginiz olsun.
buna ek olarak mart ayında corolla yeni makyajlı hali karşımız da olacak bekleminizi öneriirim.
X bir hyundaı bayisi liste fiyatı üzerine 130 bin lira ekleyip öyle fiyat veriyor ve araç vardı elinde 3 gün öncesine kadar, hediye cam filmi yapıyordu bide :D