17 MM ceza rekor mu oluyor ? Kaç bayiye yazılmış ki bu ceza ?
Printable View
17 MM ceza rekor mu oluyor ? Kaç bayiye yazılmış ki bu ceza ?
Kia Stonic için durum nedir acaba hiç bilen soran var mı ? Kia konusunda yardımcı olabilecek olan var mı ?
Citroen c3 Aircross ve Hyundai bayon için de yardımcı olacaklar varsa veya yönlendirebileceğiniz kişiler varsa cok sevinirim diye güncelleyeyim konuyu :D
Bayon için elden 100-200 vermek .....'ten başka bişey değil. Kalpler kırılmasın diye ... koydum :)
Nası bi araba açlığıymış bu yav? G.tü yanmış gibi herkes bi yerden yapışıp koparma derdinde
Valla her malın bir alıcısı var.Bazı sert abiler bazı arabalar için açıktan para vermedikleri için 100/200 cebe iniyor.Dolar %1 artsa arabalar %5 artıyor.
Ben golfü ilana koydum.Adam mesaj atıyor zam geldi fiyatını arttır diye :)
Geçenlerde 2,750 gibi sıfır golfr satıldı harmanlı deri koltuklu direk liste fiyatından.Bakalım merakla takip ediyorum bende herkes gibi bu iş nereye gidecek
1215'e Skodayı aldım.İlanlara bakıyorum 1290 en ucuzu. 2022 model olup 1500 yazanda var hadi gel çık işin içinden
o zaman ne diyoz :D paranmı var derdin var :D para yok borç çok ohh ne rahat :D
Var daha geçen gün öğretmen bir arkadaşıma i20 aldık galeriden, illa alacam diye tutturdu. Listesi 660 olan arabaya 820 bin lira ödedi. Hyundai sadece al satçılara araç veriyor anladığımız kadarıyla biniciye satış yok. 2 ay araba aradı bulamadı, gittiği her galeri 3 tane daha gelecek, farklı renklerde gelecek diyormuş.
bir arkadaşım engelli indirimiyle araç alacaktı. 2 3 ay bayileri gezdi yüzümüze bakan yok diye araç alamadı. En son yurtdışından kendisi getirdi. özel tertibatlı olarak araç alabiliyorlarmış sanırım. 2022 model dizel 3008 gt full donanım bir araç buldu almanyadan 700 bin tl civarına maloldu.
ne güzel haber. sevındım . örnek olur inşallah
Valla durum içler acısı, aramadıgım bayii, aramadıgım marka kalmadı.
Birkaç marka gezdim, şuan bayide liste fiyatına bir tek Alfa Romeo Tonale bulunabiliyor, o da bir kaç yıl sonra satması etmesi problem olur mu bilemedim ?
Alfa yillandikca dert benim gozlemledigim kadariyla. Misal, MiTo'larin fiyatlari ha gayret yerinde sayarken emsal arabalar makasi iyice acti 2022'nin basindan beri. Kisa surede elden cikarilacaksa cok ciddi problem olmaz, ama 10 yil binip sonra baska seye gecerim kafasindaysaniz uzebilir sanki.
0 km'lere 15 Haziran'da gelecek zam, öne çekilebilirmiş. haberiniz olsun
Reno sitesinde şu anda fiyatlar güncelleniyor diyor
Vw zam geldi
bir arkadaşımın 790a geçen ay aldığı corsa ultimate'i başka bir arkadaşım bugün 895e alıyor ...
Şimdi kur gidiyor diye amigdalası tetiklenen müşteriler bir süreliğine talebi yüzdürür. Sonrasında ertelenmiş kurumsal talepler ve sisteme küsüp ihtiyacını erteleyenler alır.
Sanıyorum bu rüzgar sıfır satışı yıl sonuna kadar götürür. Bakalım elinde yüzdürebileceğinden fazla stok ile yakalananlar veya kredisiz kalanlar neler yapacak :D
İçinde yaşamasak gerçekten eğlenceli ülke. 7/24 dinamik olmayana sistem tek atıyor :D
Ucuz golf 8R isteyen varmı :) Herkes zam yapmış arabasına
golf 1.5tsi rline yardımcı olabilecek var mı aracımı sattım ödemeye hazırırz seramik max150k :D
Az üzerine Golf R veriyorlardı sahibindende. son baktığımda 2m civarıydı 1,5 rline lar.Tabi şimdi golf R fiyatlarıda artıyor.
2m Rline verene kadar 2450 ye cam tavansız R vardı.Gider onu alırım
R-Line yine zamlanmış :)
Just a moment...
Buda R
Just a moment...