Sevindim güzel günlerde kullanın, şehir içi için ideal 150cc ıcın soyluyorum 0 60 km arası hızlarda gayet tatmınkar
Printable View
audi a3lerde ekstra paketsiz internetteki liste fiyatından araba gelmesi durumu var mı? ikinci bir soru da paketler çok gerekli mi? teşekkürler herkese.
Otomobil firmaları şu anda web'deki fiyatlarını güncelliyor. Yükselir mi, düşer mi?
Toyota corolla ve chr'de sağlam indirim yapmış.
Sarışın sitede kartlar yeniden dağıtılıyor :)
hocam donanım onlar gerekli gereksiz diye düşünmemek lazım. Cam tavan, elektrikli koltuk, ısıtmalı koltuk, anahtarsız giriş vb ihtiyacınız yok ise tabi ki alınır düz paket. Benim gördüğüm cam tavansız olanlar çoğunlukla kiralık arabalar oluyor ama bireysel kullanımda da tek tük cam tavansız araba denk geldi. Adaptif cruise, front asist vb güvenlik donanımları hepsinde standart zaten.
Bu corolla kampanyasında araç var mı acaba bayilerde gören duyan varmıdır ?
Fiat fiyat yükseltmiş :D
Cross urban gelir mi 800 e diye bekliyorduk - nah çıktı :D
Hava civa yani
clio alpine bulabilir miyiz istanbul içi hemen teslim
Selamlar, A3 Sedan arayısımız mevcut var mıdır cevresinde duyan bilen ?
i20n ler bayilere gelmeye başlamış.
Varmı tanıdık yönlendireceğiniz bayi çökelim..Benim anlaştığım bayiye hala kota açılmamış.Adam bekliyoruz gelecek diyor
önemli not: açıktan 5000 TL bile vermem
bugün bir kaç ilan aradım 1500/1600 ler havalarda uçuşuyor.Ya çok inandılar yada piyasanın durumundan haberleri yok
bugun istanbul avek gittim.vw bolumune girdim golf golf gti passat ve suvlardan vardi.
en dikkatimi ceken 2 senedir bayiye giderim bir allahin kulu yanima gelmedi.simdi kapidan iceri girerken merhaba nasilsiniz size nasil yardimci olabiliriz dediler.demekki araclar depoda birikmeye baslamis :)
Bağlarlar her türlü. Geçen hafta Bolu'da jandarma tarafından orjinal M4 bağlandı oem egsoz ile. Adama nasıl açıklayacaksın. Abartı var bunda diyor :D
Bu Fiesta ST listelerde var gözüküyor hala geliyormu TR ye ?
Eğer geliyorsa İ20n yerine çok iyi bir alternatif
Otomatik Cool Paket Picanto aldık geçen hafta. Bugün teslim alacağız hatta, liste fiyatının 30.000 TL altına.
arayan varsa aklında olsun.
yanılmıyorsam izmir bayide satışa hazır durumda 1 adet olmalı. i20n için bayiler elden 150 200 isteyince ben de fiesta st tercih ettim, aracı geçen hafta istanbul kar otodan teslim aldım. başta tek kapı için şansımı zorladım imkansız olduğunu söylediler :) araçtan genel olarak oldukça memnunum, i20n yerine bence de değerlendirilebilir.
https://i.hizliresim.com/gxtioyw.jpg
Harika !!
Çok iyi seçim demekki hala varmış ah bide şunların otm vitesi olacaktı ah ah..
Bunlar günlük binilecek keyifli araçlar otm vites çok çok önemli yaşadığımız kentten ötürü
Birde bi daha böyle araçlar gelmez artık imkanı olan hiç kaçırmasın
Güle güle kullanın.
Fiesta çok güzelmiş gerçekten. Tek sıkıntı i20N in liste fiyatı ile arasında 230 bin tl gibi bir fiyat farkı var. Fiesta daha pahalı. Hadi İ20N i liste fiyatının 50 bin üstüne sattılar diyelim, 180 bin güzel para :)
Normalde hiç hesapta yokken scooter ihtiyacım oldu. Vespa kampanyası iki gün sonra bitiyormuş. Acaba motor var mı? Ödeme yaparsak peşin fiyata 6 taksit yine işliyor mu? Yarın arayacağım bayileri de önden alanlara sormak istedim. Teşekkürler
Bundan 2-3 yıl önce birisi hyundai markasına ait arabanın karaborsa olacağını söylese güler geçerdim. Otomobil piyasası ne hallere düştü. :)