Hyundai bayilerinde danýþmalardaki havalarý, tripleri bir görsen sanarsýn atom parçalýyorlar
Printable View
Hyundai H100 742ye anlaþtýk araç var. Kia Bongo 760 dedi bir yere sordum diðer Hyundai bayileri 750 son dedi. 2 ay önce sene sonuna kadar araç yok deniyordu sarý site daha dolu ama fiyatlar daha yüksek.
Yukarýda Vespa sormuþtum, motor var, nasip olursa beyaz color vibe 150 alýyorum.
Bugün fiorino sordum sene sonuna kadar teslim dediler, ilginç. Tek paket pop satýyorlarmýþ.
clio alpine var mýdýr istanbul içi nakit alýnýr
Audi a3 sedan sline hakkýnda hiç bilgisi olan var mý? Almaya niyetlenme arifesindeyim de, pug 408 ile formentor arasýnda gidip geliyorum audi ye kaysam mý diye düþünüyorum.
Hocam þu þekilde bir bilgi paylaþabilirim, istesek de istemesek de en iyi ihtimalle birkaç yýl daha bu enflasyonla devam edeceðiz gibi duruyor. Bir tanýdýðýmýzda net olarak bilmiyorum ama 2015-2016 model gibi hatýrlýyorum A3 sedan var. Aylardýr satamýyor aracý, buna son 1.5 aylýk ekstra durgunluk öncesi de dahil. Emsal 3 kasalar, C serisi vs. alýndýðý dönemde arada çok ekstrem fiyat farký olmamasýna raðmen þu an ikinci el pazarýnda uçurum oluþmuþ durumda. Bu durum yalnýzca bizim tanýdýðýn baþýna gelmiþ olabilir ancak emsal ilanlara bakarken de çok nadir araç satýldýðýný görüyorum A3 özelinde. Þunu da eklemeliyim, yiðidi öldür hakkýný yeme Sline A3'ler bambaþka duruyor :D
Bunlara ek olarak geçtiðimiz hafta içinde arkadaþa bayiden 408 aldýk. Ankara'daki en büyük bayiden aldýk, Allure paket gri renk araç. Peugeot sitesinde yazan fiyat 1691 ama biz 1483 nakite baðladýk aracý yani oradaki fiyatlara aldanmamak lazým. Ýmkan varsa kesinlikle GT alýnmasýný tavsiye ederim, GT'de ellerinde gelecek araç olarak vardý. GT'nin site fiyatý 1952 ama 1770 fiyat vermiþlerdi bana üstüne de pazarlýk yapmamýþtým daha da inerlerdi muhtemelen. Yine 408 için ekleyeyim 250kTL 12 ay 0.99 faizle kendi bünyelerinde kredi verebiliyorlar. Aracýn büyüklüðü, sokakta giderken bakýþlar vs. baþka bir dünya en azýndan þimdilik :D Güzel bir tasarýmý var bence düþünülebilir.
Formentor için çok bir yorumum yok ama hep kafasýnda 2-3 sene sonra ikinci el pazarýndaki deðerini düþünen biri olarak bana pek sýcak gelmiyor.
Umarým gönlünüze göre bir araç bulursunuz selamlar..
Detaylý fikir beyaný ve yorumun için çok teþekkür ederim. Elimde MG HS benzinli luxury paket C suv var, kesinlikle çok memnunum. 1 yýl önce 980 liste fiyatýndan aldýk ve yakýt konfor donaným olarak oldukça tatminkar. Bahsettiðin gibi enflasyonist bu ortamda listesi %50 arttý. Bu artýþa distribütörün satýþ ve piyasada tutunma stratejisi çok büyük etken. Bu baðlamda ortalama reel olarak %100 yýllýk enflasyon desek ben %50 zarardayým diye düþünerek þu anda piyasa durgun olsa da ilerleyen dönemlerde hareketlenebilecek nitelikte bir araç alayým diye düþündüðüm için bu arayýþa girdim.
Elimdeki araç + bir miktar nakit ile 2m altý 1-2 sen keyifle bineceðim araç aradýðým için de a3 sedan 408 ve formentor güzel ihtimaller diye düþünüyorum. 408 hemen teslim veya kýsa termin ile bulunabiliyor. formentor 1-2 ay gibiydi sorduðumda max fakat a3 hiç daha sorgulamadýðým için burada o sebeple sormak istedim.
Tekrar teþekkürler.
17 Ekim salý günü doðuþ oto kartalda a3 sorduk, talebe göre geliyor, belli deðil dedi. içerisi lüks modellerle doluyudu. yan tarafta vw'de ne isterseniz var hatta %2 indirim yapýyoruz dedi. Audi bence biraz saçmalýyor, her taraf araba dolu, hala yok çekiyor. Bana mantýklý gelmedi bu durum.
https://www.youtube.com/watch?v=bOJg...NpdGVzaQ%3D%3D
Piyasayı iyi özetleyen bir video olmuş, umarım otomobil yatırım aracı olmaktan çıkar.
Galericiler büyük götürdü … Allah galericilerin belasını versin … Abi hep bu galericiler piyasayı yükseltti …Bu gibi cümleleri ne yazıkki her ortamda duyuyorumda , insan ne diyeceğini bilmiyor , işin mantıgı 50 kere anlatmısızdır ya cahillik var yada kafa basmıyor . Bu zihniyette olan kardeşim , arkadaşım var ise oku lütfen.
- GALERİCİ , Bu işin ticaretini yapan adam piyasanın yükselmesini istemez ! Kısa vadeli bu işi düşünmeyen , uzun vadeli şekilde ticaretini sürdürcek adam piyasanın yükselmesini istemez . Gerçek galericiler için al-sat önemlidir ( yeni müşteri çok ama çok önemlidir) . 300e alıp , 500e sattıgımızda , gerye donuk tekrar emsal aracı 300e alabiliyorsak gercekten 200 bin kazanmıs oluyoruz . Öyle bi dönemler geldiki 500 e sattıgını 550e geri aldık bu durumda 50 bin durup dururken zarar ettin .
+ her arac fiyatlarının artışında sermayen eriyor , galericiler için adet önemlidir . 1 milyona 10 araba alabiliyorken şimdi 2 araba alabiliyor . Keşke fiyatlar düşsede sermaye daha güçlü olsa .
!! Demekki neymiş uzun vadeli şekilde bu işi yapan değil , anlık aylık bu işi yapmaya çalışanlara piyasanın yükselmesi güzel geliyormuş .
- Galericiler bu rakama araba sattılar ! Arz - talep meselesi talep olmasa nasıl satabilirdi ? O paraya alan adam 1 ay sonra iyiki almışım dedi her süreçte . Galericiler araç üretmiyor , üretlmiş aracı alıp piyasaya sürüyor . Bu süreçteki bana göre en büyük sıkıntı bayilerdi , stoğunda araba olupta satamayan bayi kim ise bu süreçe destek oldu. Yeri geldi biz ihalelerden dışarda 1milyona giden aracı 1050e aldık, yükseliş sürecinde esnaf piyasası arasında binicye göre artış daha hızlı oluyor .
- bugun en kötü galerinin sermayesi 10 milyon - orta ölcekli bi galericinin 30-70 milyon - büyük ölçek 70+ , ya arkadaş böyle bi paranın riskini alan adama kalkıpta şöyle kazandın böyle kazandın diyemezsin. Sırf paraylada bu işler olmuyor, her türlü bilgiye sahip olman gerekiyor , gelebilecek her türlü riski önceden bilmen gerekiyor ve karşılık verebilecek gücünün ve mantıgınn olması gerekiyor .sadece ben bu işe para koydum öyle iş olsun mantıgı yok …
- 2020 yılından beri hiç bir galerici şunu demedi , ya bu köylünün m2’sı 1 dolar olan arazi 7 dolar oldu . Ninesinden dedesinden süt oğlana miras kalan ev 300bin tl’den 3milyon tl oldu , bunlar artarken araba fiyatlarının artmamasını düşünmek cahillik .
- bankada faiz ! Şuan bankada ortalama %40 faiz var. Örneğin 50 milyonluk bi galeri bugun bu prayı bankaya yatırdığında 20 milyon hiç bir çaba harcamadan kazanabiliyor 12 ayda . Bu şuan paranın maliyetidir . İşe başlarken kısaca -20 milyon ile başlıyorsun . + %10-15 bu büyüklükte bi galerinin gideri olur . Kısaca 12 ayda toplamda 25 milyon maliyet + giderin var . Bunuda aylığa vurdugunda 2 milyona denk geliyor . İşin özü ne ? 50 tane risk alacaksın ayda 3 milyon kazanman gerekiyorkı 1 milyonu işletmeye kalsın . O yüzden bu iş dışarsan bakıldıgı gibi 300a aldın 500e sattın kadar basit değil , daha çok hesabı var bu işlerin işin özünü mantıgı anlatmaya çalıştım … umarım anlaşılmıştır
o zaman borusan araç varken galericiden araç alan MAL olmassa Galerici araba satmaz.
82 den beri iþim galeri baba meslegi.
galericiler tüüü kaka *** kelimelere okadar alýþtým ki. su anda HERKES GALERÝCÝ çünkü.
o yuzden çok ta takmayin gerek yok.
Galeri den almassýn satmassýn olur biter.
Þunu da unutmayýn Bayiler de GALERÝDÝR.
Ben galeri ile, hatta geniþleteyim; herhangi bir sektörde herhangi bir aracý ile iþ yapmayý sevmem.
Lakin, vergisini veren bir iþletmenin de al-satçýyla bir tutulmasýný da doðru bulmuyorum.
Toplum olarak bir çok þeyde yozlaþtýðýmýz gibi ticarette de yozlaþtýk; hepsi bu.
Mesleðimi bilenler var ; sektörüm otomotiv deðil ama son 3 yýlda yapmýþ olduðum farklý kalemlerden milyarlarca liralýk satýnalmanýn özeti olarak þunu söyleyebilirim; tencerenin dibi gelince, yaþadýklarýmýz turnusol kaðýdý gibi kimin ne olduðunu çýkardý ortaya.
Sizin meslektaþlardaki asýl sýkýntý, %90 ýnýn mafya babasý triplerinde olmasý. Yoksa al-satçý ile galericiyi ayný kefeye koymamak lazým bence de. Ufak da olsa büyük de olsa bir dükkan var, çalýþanlar var, giderler var, ödenen vergiler var vs. Meslek en nihayetinde. Ama bitirim, mafyavari tavýrlar ayný taksiciler gibi insanlarý genelleme yapmaya sevk ediyor.
galerilerin bayilerdeki satis danismanlarini prime bagladigini, normal vatandasin bayi bayi gezip araba aradigi donemde galerilere cekicilerle bayilerden araba indigini bilmesek uzulucez galericiler icin...
Galericiyi savunuyormuþ gibi olacaðým ama :D öyle deðil diyerek niyetimle giriþ yapayým:
Ben bayii sahibi olacaðým, benim satýþ temsilcim bu þekilde kendine çalýþacak ve benim haberim olmayacak?
Mümkün mü hocam :)
1e listelenen bir aracýn, arz talep dengesizliðinden 1.5a kendi kendine satýlabildiði bir ortamda, herkes o pastadan payýný alýr.
Örneðin, anlaþýr bir galeriyle, sen bunu 1.5a sat, beni baðlayan liste fiyatý var, benim payým þu der, bitti gitti.
O yüzden ben insan seçmeden hiçbirine üzülmemeyi tercih ediyorum :)
Ama en çok, mesaiden yarým saat geç çýktýðýmda kapalý garajda yer bulamamama sebep olan vergi levhasýz “ayaklý” galerilere inþallah plaka taktýðýn o sýfýr araçlar þu dönemde elinde patlamýþtýr diyorum :)
bayi sahibinin bunu yapmasi galericinin yaptigini degistirmez ki, vatandas olarak sen yine bayiden araba bulamiyorsun. bu mantikla baktigimizda normal olan namuslu bayinin ve satis danismaninin bunu yapmamasi ve namuslu galerinin de bunu kabul etmemesi :)
ama ne demis unlu dusunur https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=q_SglqR__88
Bugun MG bayisini gezdim. Muazzam bir ilgi alaka var :)
Mg4 ellerinde hazir arac. Liste fiyati uzerinden indirim.
2022 308 gt yi satip gecsem mi bilemedim.
Dün öyle bugün böyle çokta þey yapmamak lazým. Sanki alan son kullanýcý karý görünce satmadý.
selamlar danýþman arkadaþlar ;
Þuan dizel otomatik þirket spec ne modeller üretiliyor ?
6 ay sonra yüklü bir kiralama yapacaðým (ortalama 200 adet)
bildiklerim ; egea cross , sanýyorum focus var .. baþka neler var ?
abi fransýzda yok ya sanýyorum.
yeni clioda meganda dizel yok galiba, bikaç pejo ile citroende var onlarda yüksek klass.
2008 çok lux olur :)
sanýyorum sedan egedada yok , bi tek cross ta var .
benzin yapýcaz mecbur elde seçenek kalmýyor,
sendemi filo yöneticisisin?
biz de dizel meganedan hibrid corollaya geçmiþtik, bir ara iyi fiyatlara kiralanabiliyordu diye biliyorum.
yakýt olarak ta eðer filo full þehirler arasý otoban takýlmýyorsa gerçekten az yakýyor.
Ýstanbul içi takýlan bir grup ise yakýt maliyetlerini bile düþürebilir o kadar iddialý diyebilirim.
125k km oldu batarya performansý bir týk düþtü gibi hissediyorum onun harici bir sorun olmadý.
Tek sýkýntý, tek depo ile 1000+km gören dizelden sonra 600km de bir yakýt dolum ihtiyacý ve çok zayýf izolasyonla filo yöneticisinin kulaklarýný ara ara çýnlatýyorum.
mg4 luxury cidden çok mantýklý bir araç
ýsý pompasý var , pili büyük , motor gücü yüksek
iç hacmi güzel bagaj güzel
aksesuarlar ekipmanlar güvenlik sistemleri vs gayet dolu
ncap'ten 5 yýldýzý var
arkadan iter + esp kapatýlabiliyor :D
bana göre tek derdi içi biraz fazla karanlýk gibi gelebilir , sunroof veya cam tavan yok
Elektrikli Corsa ile ilgileniyorum. Navisiz en düþük 1080 fiyat aldým.
Bu sýnýfta Zoe, 500e ve Corsa haricinde çok alternatif yok gibi ama yine de þunu da düþün dediðiniz ya da benim bayideki kankam daha iyi fiyat verir gibi önerilere açýðým. Amaç þehiriçi kullanýmýna uygun, pratik, küçük bir elektrikli.
12.000km dir Zoe kullanýyorum. Alýrken Mg ye göre tercih nedenim sadece Renault olmasý oldu, bu hafta servise götürdüm klimada koku þikayetim vardý, müthiþ bir servis deneyimi yaþadým. Ben þikayet etmeden garanti kapsamýnda iþlemleri yapýp talebim olmayan ve gördükleri aksaklýklarý da gidermiþler. Zoe den sonra Skywell düþüncem vardý fakat servis kalitesinden dolayý þüpheliydim. Renault da elektrikli araç için bu tecrübeyi yaþayýnca Zoe den sonra yine Renault ile ilerleme fikrim aðýr basmaya baþladý.
Demem o ki, Mg, Skywell vs gerçekten güzeller fakat her ne kadar bakým ihtiyacý olmasa da servis iþi önem arz ediyor.
istanbulda varmý fiat bayiden bir arkadaþ bi fiorino alacaðýz
MG4 alýnacaksa luxury olmasý çok iyi olur, bende comfort var 6 bin km civarý oldu, jantlarda problem vardý serviste deðiþtirdiler baþka bir jantla ama çoðu comfortta var bu problem. Ben alýrken luxury yoktu, þimdi bayilerde çoðaldý alýnabilir.