Aykan kayseri de kırmızı renk cam tavansız araç var arayabilirsiniz.
Printable View
Liste fiyatından i20N arıyorum arkadaşlar.Bildiğini bayi varsa paylaşırsanız sevinirim
Bu TR ye gelen golf GTI larin hepsi cam tavansiz midir Avekte ( tektilkent ) beyaz cam tavansiz var berbat yahu..
actıva aldım dün. lıste fıyatından .sıraya yazılmıstım 10 gun once. kapora dahı vermemiştim. activa bol sanırım sansınızı deneyebilirsiniz.
hangi bayiden aldınız?
drd atasehır
sanslık bır durum yok ya. gıttım yazıldım 10 gun ıcınde aradılar.
emin ol geçen seneden beri 40 defa gıtmışımdır adv350 almak için ama malesef ne sıraya yazdılar ne motor satarız dediler.
activanın lansman günü ugradım toplamda 3dk .
hatta kacıncı sıradayım dediğimde 90 demişlerdi.
Vespalarda kampanya var. Nakit fiyatına kredı kartına 6 taksıt bölünüyor. Liste fıyatına ılave fark ıstenmıyor.
Ben garajda biblo niyetıne bırtane aldım. Dusunen varsa değerlendırsın italyan, tasarımı keyıflı motorlar.
*Edit kampanyası bu ay sonuna kadar.
cok guzel kampanyaymıs
Simdi konuya Vespa yazmanin sebebi neydi ki :D
Hayir ben motor sevmem hayatimda hic motorum da olmadi peki niye 2 saattir primavera bakiyorum birde hanimla pic nic modeli mi olsun normal lacivert mi olsun kavgasina girdim
Yetmedi birde 50 lik gider mi yoksa 125 veya 150 mi alsak diye bakiniyorum
Yalniz degilim dir umarim:D
Honda activa bayiiler 103 bin çekmeye başlamışlar bile. Liste fiyatından arayışa devam ..
Maslak Vespa Asel Oto'dan aldım. Suan ellerınde 1 adet 150 lık mat sıyah ve 50 lık motorlar kalmıştı. Erken davranırsanız alabılırsınız.
Bence almışken 150cc alın arada çok fark yok kullanımı cok daha rahat olur.
Rica ederim :) Garajda çok şık duruyorlar
https://i.hizliresim.com/tvjpqho.jpeg
https://i.hizliresim.com/7pp94dh.jpeg
Böle garajda Kuba da koysanız güzel durur :) Güle güle kullanın.
bu garajda ben bile yakışıklı dururum, işin şakası bir yana güzel ve bir çoğumuzun hayali olan garaj, güle güle kullanın.
selamlar, mercedes eqe 350 4matic arıyoruz, bayilerde iskonto durumu nedir, online dışında araç kombinasyonu bulunabilir mi
Sıfır arac teklifi | Mercedes-Benz Online Store
Bu aracın aynısından aynı fiyata geçen hafta dayıma aldık online'dan uzun süre eqs580 kovaladık ancak bu eqe 350 4matic'ler baya dolu tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama dış ve iç kombinasyonuda reelde baya başarılı aklınızda varsa hiç aracı komisyonuc bayi ağız kokusu vb uğraşmadan bu aracı rezerve edin.
sizin vesilenizle ben de vespa aldım :D hayırlı olsun alan herkese