User Tag List

Sonuçlar: 2022 Maas Zam Oraniniz nedir?

Katılımcı sayısı
256. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • %15

14 5.47%
  • %25

33 12.89%
  • %35

51 19.92%
  • %40

33 12.89%
  • %45

23 8.98%
  • %50

31 12.11%
  • %50 üstü

71 27.73%
Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
133 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: 2022 maas zammi

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piyasa o kadar durgun ki, vatandaş masraf yapmıyor. 2 dükkanım var, şu an asgari ücretli benden fazla gelire sahip. kasım sonundan bu yana hep cepten ödüyorum kirayı faturaları vesaire. ne maaşı ne zammı sonumuz hayır olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hafta bitti
    zamlar halen belirsiz bizde
    haliyle maaşlar da yatmadı
    öneri verdim , herkese 4.000 TL avans yatıralım dedim , prosedürsüz , İK'nın da işi kolay olur...
    o da olmadı...
    Bizde de durum aynı. Ama sağolsun eski maaş tutarlarını avans olarak yatırdılar. Almanya dan onay bekliyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cuma günü müdür çağırıp ne yapayım zammı diye sordu . Çok isteyip para göz ,az isteyipde kendimi kötü hissetmemek için bir şey söyledim %65 e denk geliyordu. Nasıl çalıştığını görüyoruz aciklama yapmana gerek yok deyip kendisi bir rakakm söyledi %71 e geldi net maas üstünde yapilan zam. gayet mutlu etti sonuç olarak zamlar ve kur çok dalgalanma yasamazsa bu seneyi geçiririz inşallah.
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpha12gtr ye de gider turbo civic ile. 100-300 getir
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan miniyle M6 geçtik bu kadar hit olmadık asahuahuashuahus

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cimri şirket zaten az maaşla çalıştıyordu bu yapılan zamla işten tamamen soğudum. %40.5 zam yapıldı en azından %47 48 bekliyordum. Multinet 21.5dan 33.5tlye çıktı ama yinede kurtarmıyor. 210tl yatan yol parası da 250 oldu şaka gibi.
    Tazminatı almanın bir yolunu bulursam bırakacağım artık bıktırdılar.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zam alan beklentisini alan almayan herkes hakli
    Reel enflasyonun %100 e yakin oldugu bu zamanda %50 de yetmez 60 da 70 de..
    Isveren tarafindan bakinca o tarafta bazi sirketler gibi pek gulluk gulistanlik degil orta capta ve daha kucuk captaki firmalar icin ayakta kalmak cok zor artan maliyetler direkt musteriye yansitilamadigindan bircok firma subvanse etmeye devam edemeyecek durumda karlilik dusuk maliyetler cok cok yuksek oldugu icin carklar donmekte zorlaniyor onumuzdeki donemde firmalar icin isten cikarma ve kapanma gibi durumlar cok sık yasanabilir
    Biz sene sonunda %10 iyilestirme sene basinda %20 zam sene ortasinda %20 zam daha seklinde yapicaz yani toplamda %58 falan yapiyor galiba
    Ama bu sistem surdurulebilir degil zam zam zam bunun sonu yok ama herkesin dayanma ayakta kalma olarak bi siniri var
    Herkese kolayliklar diliyorum..

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Organizasyon sektöründeyim.Pandeminin ilk gününden itibaren tepe taklak olduk , baya bi sıkıntı çektik ama bırakmadık işi.İşlerimiz geçen yaz yeni yeni başladı.Süreçte biriken maaşlar temizlendi , maaş üzerine prim adı altında ekleme yapıldı ama 2019 maaşlarımızla duruyorduk reelde.%90 + yoğun yaz aylarında prim + hisse/kar payı seçme şeklinde bu gün netleşti.Oran yüksek ama kira , diğer artan fiyatlar vss vss derken dönüp bakıyorum , pandemi öncesi maaşım kiramın 3 katıydı , şimdi de o civar.Tüm giderler sonrası hayatımda yine aman aman bişey değişmiycek.Maaştan ziyade sene sonu kar payı olayı çektiğimiz sıkıntıların mükafatı oldu.

b.arica - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir firma da desinatörüm. Dün maaşı aldık %40 zam yapmışlar. Allah bereket versin diyorum. Evim kira ve gelen zamlar üstelik bir de çocuk yolda bakalım ömrümüzün geri kalanını nasıl idame ettireceğiz. Firmanın şuanki iş durumuna bakarak beklediğimin üstünde zam aldım ama tabi ki real enflasyona bakarak yine bir taraflarımız açıkta kalacak.

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben güya maaşa sevindim de... Kabaca bi hesaba girince;

- Kiraya yaklaşık 850 TL gibi bir artış gelecek. Tabi ev sahibi ile mutabık kalınması halinde. Örneğin bir arkadaşım yasal artış oranı ile 4.500 TL civarına gelecek rakam için ev sahibi 7.000 istemiş, rayiç 10.000 TL demiş. Hani iyilik yapıyorum hesabı.. Bakalım bizimki ne yapacak. Güzel bir dilekçe döşeyip noter onaylı şekilde taahhütlü bilmemneli gönderecekti.

- Faturalar 50-250-250 gibiyken şimdi 1.000 TL'ye yakın toplam. 400-500 TL artış var.

- Çocuğun okulu 32.000 TL gibi bir rakamdı, 2.900 küsür TL'lik bir taksit ödüyorduk, dedeler sağ olsunlar yardım yaptılar. İlkokul 59.000 TL, 12 taksit, ödeyecekleri rakam 1.500'den 2.500'e çıkıyor. Bir kısmını biz verelim dedik, 1.000 TL versek... Yaz...

Yemeyi içmeyi, şunu bunu komple geçtim.
    Sabit artışları hesaba katsak yuvarlak hesap 1000 kira, 1000 okul, 500 fatura desek 2.500 TL ediyor. Aldığım zammın yarısından fazlası zaten gitti. Hadi yine üzerindeyiz diye kurtardık diyelim.

Bunun haricinde, rakam yüksek diye Nisan'da maaş düşecek, kesintiye girecek. Yaklaşık 1.500-2.000 TL olacak. Aha zam komple gitti. Yani el elde baş başta o ayı geçirme söz konusu. Anca ikramiyelerle biraz kurtarırım. "Biraz"... Tabloya bak amonyum...

Güya çok güzel zam aldım kurtardık diyordum. Neyi kurtardıysak...

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sitede bir ortak alan elektrik geldi inanılmaz. Normalde 90 TL falan veriyorduk. Aidat + 90-100 olurdu. 250 TL ortak alan elektrik geldi. Mıhteşem bizim aidat oldu 600 + 250
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi şöyle oluyor

Kendi işini yapıyor yada freelance çalışıyor olsan bile aylık maaş ödemen gerekiyor aslında kendine. Kalan tutar varsa birikim hesabına, eksik tutar varsa kendi kendine borçlanıyorsun günün sonunda. Dönem dönem birikim hesabından kar ödemesi yapıyorsun yada işler kötüyse zarar ettiğini kolay anlayabiliyorsun.

Genelde küçük esnafta gözlemleyebilirsin. Dükkanın hem mülk sahibi olup hem kendi iş yapanlar kendi çalışmasını göz ardı edip, dükkandan gelecek rant gelirini hesap etmeyip zarar ettiğinin farkına varmakta zorlanır mesela.
    Ben Home-Office olarak çalışıyorum 17 yıldır. Kiram yok yani. Ayda 2000-2500km yok yapıyorum. Yakıt masrafı var yani. Kendime maaş belirlemem zor. Ama Allah'a benim zarar etmem pek mümkün değil. O zaman bende bir zam oranı işaretleyeyim. İstatistiğe katkım olsun.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aranel Ciryatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sitede bir ortak alan elektrik geldi inanılmaz. Normalde 90 TL falan veriyorduk. Aidat + 90-100 olurdu. 250 TL ortak alan elektrik geldi. Mıhteşem bizim aidat oldu 600 + 250
    Daha dur iyi günler yaz olsun havuz motorları vs devreye girsin asansörler daha çok kullanılmaya başlasın asıl o zaman göreceğiz ne gelecek.
    bize de ortak elektrik 86 ortak su 34 ortak ısıtma 146 aidat 800 toplam 1066 geldi. aidat mı ödüyoruz kira mı belli değil a.k

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pandemide ofisi kapatıp evlerden çalıştık.Ofisteki kasayı eve aldım.5 6 ay önce de yeni bi kasa alındı ama o da benim eve kuruldu.İkiside sağlam render makineleri.İlk ay iki pc de evde olunca 800 900 leri gördüm 1+1 evde şaka gibi aralık sonu taşıdım ikisinide ofise , bi ay rahatladı fatura ama bikaç ay geçmez , o iki kasayı aratmayacak hale gelir yine boş ev

EOZDAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha dur iyi günler yaz olsun havuz motorları vs devreye girsin asansörler daha çok kullanılmaya başlasın asıl o zaman göreceğiz ne gelecek.
    bize de ortak elektrik 86 ortak su 34 ortak ısıtma 146 aidat 800 toplam 1066 geldi. aidat mı ödüyoruz kira mı belli değil a.k
    Şubatta 1400 lira aidat ödedim
    Superb

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar faturanın kırılımında güvence bedeli de ödüyor musunuz ona da dikkat edin.

Sözleşme iptal olunca güvence bedelini iade etmişler, yeni güvence bedelini de faturalardan tahsil etmişler.

Aralık-Ocak olması gereken yüksekten de yüksek olunca kırılımda fark ettim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok acil site elektrikleri konusunda düzenleme getirilmesi lazım. Süs havuzları motorları bizde şuanda çalışıyor kapatılınca motorla tıkanıyor daha fazla masraf çıkıyor. 2019 kışın kapanmış daha fazla masraf çıkmıştı. Bizde açık yüzme havuzu yok zaten üzeri açılıp kapanan yüzme havuzu var. Oda yaz kış çalışıyor

2,47 birim fiyat yazılmış bu arada. bizim daire 103 m2. aynı katta 3+1 komşuma 380 gelmiş. Dublex dairelere 580 falan gelmiş ortak alan. Onların aidat zaten 1000 TL falandır diye düşünüyorum.
    SimRacersTR.Net

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Aranel Ciryatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok acil site elektrikleri konusunda düzenleme getirilmesi lazım. Süs havuzları motorları bizde şuanda çalışıyor kapatılınca motorla tıkanıyor daha fazla masraf çıkıyor. 2019 kışın kapanmış daha fazla masraf çıkmıştı. Bizde açık yüzme havuzu yok zaten üzeri açılıp kapanan yüzme havuzu var. Oda yaz kış çalışıyor

2,47 birim fiyat yazılmış bu arada. bizim daire 103 m2. aynı katta 3+1 komşuma 380 gelmiş. Dublex dairelere 580 falan gelmiş ortak alan. Onların aidat zaten 1000 TL falandır diye düşünüyorum.
    2,47 şantiye elektriği birim fiyatı. Ortak alanların iskan dahilinde olmadığını düşünüyorum. Buna istinaden birim fiyat öpücüklü.

Bizim sitede de iskan olmadığından 1684kw kullanım için 4600 lira elektrik faturası ödedim maalesef

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normalde ocak ayında zam yapmazlardı bu sefer herkes isyanda olduğundan zam yaptılar. %25 ile.

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekleme: yazın da gelirse güzel de gelmezse comolokko

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2,47 şantiye elektriği birim fiyatı. Ortak alanların iskan dahilinde olmadığını düşünüyorum. Buna istinaden birim fiyat öpücüklü.

Bizim sitede de iskan olmadığından 1684kw kullanım için 4600 lira elektrik faturası ödedim maalesef
    İskan var sitede. 442 Dairelik 7 bloklu site. Geçen ay 1,11'di birim fiyat.
    SimRacersTR.Net

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler