Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Sponsor olacaksan M3 düşünebilirim![]()
BMW M3 Station wagon in White used in Trois-Ponts for € 170,000.-
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Kızdırdık 1.5milyon oldu
Just a moment... 3.18 İS
Acaba 97 astra f otomatik verip bunu alsam başıma bela alır mıyım? Kendi aracımın mekaniği harika. Ufak tefek masrafları var ama önemsiz.
Motor temizse ve alır almaz standalone beyin yapacaksanız zevkli makineler.Aksi halde senede bir hava akışmetre değiştirirsiniz.Fan termiği ve kalorifer musluğu değiştirmeyi de kendiniz öğrenirseniz sorun yok.Parça sıkıntısı da yaşamazsınız.Bence astra f otomatik ile takas edilebilir.
Bugün biraz klasiklerden gidelim.
Just a moment... Transit orjinal uzun şase ve alman. Etiketçiler
Just a moment... Anadol Akdeniz. Severim bu kasayı. Coupe olursa daha da çok severim. Ufak tefek aksesuarları her zaman kabul eder.
Just a moment... Bu araç bayağıdır satılık. Sadece motor problemi var başka bir arızası yoksa alınıp üzerine swap bile yapılır. Fantazi olsun diye de şöyle bir çalışma yapılabilir. 2.0 litre sierra motoru, şanzımanı ve diferansiyeli ile güzel olur. Zaten mekanik bir alet.![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (2 üye ve 2 konuk)