User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: Otopark Sorunu Hakkında

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim sitede eskiden 6 blok 1 açık otoparkı paylaşıyorduk. Sonra 4 tanesi kentsel dönüşüm ayağına arsa paylarını alarak ayrıldı. Oto park alanının geri kalanı bizim 2 bloğa kaldı ki toplamda 70 daire falan yapıyor. Otopark en fazla 38 araba alabiliyor. Sürekli kavga gürültü çıkıyor. Çünkü bazı öküzler hem çizgilere göre park etmiyor ya da pickupla dik koyduğu zaman geçişi kapattığı için enlemesine koyup 3 arabalık yer kapatıyor. Sonra yok sileceğimi kim kaldırdı aynamı kim kapadı diye whatsappda veryansın yapıyor. En son resmini çektim biliyorum itiraz edecek. Yazdı yok en fazla 2 arabalık yer kapladım aynalarım terse kapatılarak kırılmak istenmiş gece geç geldim de kimse o delikanlı çıksın diye. Yazdım. Sileceklerini ben kaldırdım aynalarını terse ben katladım. Katlanır özelliği olduğunu bildiğim için katladım. 2 arabalık değil 3 arabalık yer kaplamışsın. Kırmak niyetinde olsaydım da merak etme kırardım diye. Yok hala itiraz ediyor 2 araba delikanlılık bu mu diye yazınca bende şalter attı. "Ahanda hayvan herif resim burada say bakalım kaç çizgi kapamışsın.. Koca hiluxü yanlamasına koyunca nasıl 2 arabalık kapatır matematiğinde mi yok. Onu da geçtim senin hakkın tek arabalık 2 arabalık değil. Milletin yerini gasp ediyorsun.Delikanlılık diyorsan 10 dk sonra otoparkta buluşalım kimmiş delikanlık kim değilmiş. Dayak yediğin zaman polise gitmemeyi kabul ediyor musun?" diye yazdım. Fark etmemişim kusura bakmayın diye geri vites yaptı. Dayak konusunda teklifim baki diye yazdım çıt çıkmadı.
    abi yapma böyle bmw yi çizecekler sonra, tertemiz alıcaz biz onu senden
    turbocuk istiyoruz

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otopark genel problem bizdede olay çıkıyor habire plaka tanımaya geçtiler hakkın kadar plaka tanımlanıyor ama içerde yerin olmasına rağmen başka arabayla gelince kapılar açılmıyor bariyeri kıran mı dersin güvenlik leri döven mi dersin herşey var
    Birde fazla aracım için komşum benden aylık para alıyor kendi fazla yerini bana kiralıyor özel şöförü falan da var ihtiyacı var demekki ne diyelim veriyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi yapma böyle bmw yi çizecekler sonra, tertemiz alıcaz biz onu senden
    Açıkçası satmayı düşünmüyor değilim. İnanılmaz konforlu hiç bir sorunu yok. Motor yapıldığından beri çok yakmıyor. Şehir içi 9lt ile dolaşıyorum. Performans olarak 530 kadar gidiyor düz olduğu için ama performans yetmiyor. E39 da ya 540 ya da M5 almak lazımmış. Onu anladım. Yani 530da alsam satmayı düşünürmüşüm performans anlamında.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler