işgalci diyenler parmak kaldırsın şimdi :)
Printable View
Otları kesemediler ki, TPŞ'nin ilk ayağı yine Körfez'de.
Onun bunun çocukları yav...
Nasıl işi siyasileştirip nasıl açıklamalar yaptılar, bi an ulan gerçekten doğru mu acaba söylenilenler demiştim.
Ülke her konuda böyle ya... Hükümet zaten bir şeyi beceremiyor pek, muhalefet hiç berecemiyor. Anca konuşuyor car car karı gibi. Ne zaman kurtulacağız yav, ne zaman? Lanet ediyorum artık. Hepsini alıp canlı canlı gömeceksin, böyle Finlandiya falan gibi genç, vizyonu düzgün, şerefsiz olmayan adamları toplayıp gelin kardeşim diyeceksin, adam ediyoruz burayı.
Savaşmadan Kurtuluş Savaşı...
cumartesi günü Tosfed'de olan biriyle konuştuğumda, 'anca 2025 sezonunda aktif hale gelir.' dedi.
umalım ki 2025 sezonuna yetişirler...
Tohumlar fidana,
Fidanlar ağaca,
Ağaçlar ormana,
Dönmeli parkımda.
Yuvadır kuşlara,
Örtüdür toprağa,
Can verir doğaya,
Ormanlar parkımda.
çim var çim. kesmemişler çimi
Şahsen kendim girmesem de piste girip gerçekten keyifle turlayan arkadaşlarım vardı. Hepsi süre kasmasada pistte bulunmanın tadını çıkarıyorlardı.
Her güzel şey gibi bunu da birileri daha çok kazansın diye kurban ettik. Bi fatiha okuyup geçelim napalım..
twitter ve instagramdaki fanboyları nerede, pistin şu anki durumundan memnunlarmıymış??
Yazık oldu, diyecek pek bir şey yok.
Yeni sözleşme şartnamesindeki şartlar yerine getirilemezse sözleşme iptal oluyor mu?
Hani F1 falan 2025 zaten yalan da 2026 da geliyor mu yani şimdi :)
Süre kasmak için olmasa da f1 pistinde zaman geçirmiş olmak ve içerden görmek için gitmek istiyordum. Demek ki hayatta gerçekten bazı şeyleri ertelememek lazımmış. :)
İstanbul Park hakkında gelişme var mıdır?
cumartesi oralardan geçtim. çalışma olmadığı gibi güvenlik bile yoktu sanki
rant uğruna koskoca sezonu hiç ettiler sağolsunlar
Bu arada cidden madem piste çıkamıyoruz. Ben bir simülasyon cafe ile anlaşayım bir etkinlik yapalım bir hafta sonu kaç kişi gelir acaba böyle bişi yapsak :D
girilcek yer varsa bir son tur için aklımı karıştırdı, o bahaneyle ilgilenmek zorunda kalırlar belki :D
Gece girme etkinliği yapacaksak eğer listeye beni de yazın. Plakaları söker gireriz :D
Bostancı'da var tanıdık bir yer. Güzel bir etkinlik fiyatlandırması ödül vs ben bir görüşeyim bu İstanbul Park yokluğunda eğlenceli olabilir pist severlere :D
Alan şirketin pist ile alakası yok,fed desen sabunu bitmiş.
Olan yine bize oldu. Otlardan sikayet eden bir başkan... Tps olur,sonra rahmetli.
Zeki Muren'de bizi gorucek mi ? F1 anlasmasi sart kosulu vardi ? onda bi haber var mi ?
31 Ağustos - 01 Ekim tarihlerinde Türkiye Pist Şampiyonası-TPŞ yapılacakmış.
13-15 Eylül tarihlerinde Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası yapılacakmış.
pist gunleri zaten yapiliyordu , bu konuda sikinti yok tu.F1 garanti diye bekliyorduk oyle soylenmisti , onda bi ilerleme var mi acaba
V weekend de bitti bu durumda ?
Otomobil gruplarının ve sosyal medyanın baskısı olmadan büyük bir etkinlik yapacaklarını düşünmüyorum.
Yeri kiralayan firmanın ne pisti kalkındarma bilgisi olan ne de o organizasyonları yönetebilecek personeli yok
Merak ettiğim, o kadar yaygara karşısında pisti aldılar. Ee ne oldu şimdi.
Para da ödenmiştir sonuçta bu iş için. Aksiyon ne olacak ?