Pisti halka getirmişler. Fiyatlarda tam halk için gerçekten. (!) (!) (!) Normal seans ücretinin en en en fazla 40 lt benzin fiyatı olmalı bence.
Printable View
Pisti halka getirmişler. Fiyatlarda tam halk için gerçekten. (!) (!) (!) Normal seans ücretinin en en en fazla 40 lt benzin fiyatı olmalı bence.
Bu arada bir not düşeyim ne benim nede ekibimin herhangi bir parçasının bu organizasyon ile yada pistin yeni işletmesiyle herhangi bir ilgisi alakası yoktur.
Dönüp dolaşıp iş ''Pit Günleri '' markam ile yan yana gelmesin kalp kırmakla kalmam hukuki haklarımı sonuna kadar kullanırım.
cumartesi open pit 49.000tl 4saat
pazar özel grup etkinliği 12.0000tl 30dk.
çok yeni bişeymiş,kimse giremiyormuş gibi, halktan herkez istediği gibi piste girebilecek diye kastırıp duruyorlardı.laa biz zaten girebiliyordukki.
şimdi giremiyoruz,sayenizde tofsed
Aracımla piste girmeyi hayal ediyordum, ama tersinin olacağını düşünemedim
Hayırlı işler bol güneşler
bunlar değil miydi ağlayan, omo holk yororlonomoyor pistten diyen. 30 dk ya 12k verecek kaç kişi var yahu.
Nasıl pişman oldum şuraya zamanında gitmemekle, valla kendime kızıyorum. Baya halka açmışlar, ama adisyonu halka açmışlar.
Şimdi pistin yıllık kirası ne kadar sen biliyonmu diyen falan olursa bundan önceki kiracı da hayvan gibi para ödüyordu .
Thrustmaster T500 Direksiyon seti satılık >> 18k
SimKokpit + Koltuk 20k
Bilgisayar + Monitör 30K
VR Gözlük 15k
Oyun 500 TL
Sınırsız seans şansı. Süper Sport araba kullanma heyecanı. :D
fiyat çok uygun ama Bi sorsanıza tanıdık varsa fiş almasak fiyatta birşeyler olurmu?
Ağustos ayında Yenikapı'da yapılacak bir etkinlik vardı, ertelendi. Forumda sanırım hiç konusu geçmedi. Bugün 28-29 Eylül'de İstanbul Park'ta yapılacağı paylaşıldı.
Fiyatlar güncellenmiş
Katılacağınız Seansları Seçiniz?
Max. 40 Otomobil 1. Seans: 10:00–10:20 (3.950,00TL)
Max. 30 Otomobil 2. Seans: 10:30–10:50 (7.500,00TL)
Max. 40 Otomobil 3. Seans: 11:00–11:20 (3.950,00TL)
Max. 30 Otomobil 4. Seans: 11:30–11:50 (7.500,00TL)
Max. 40 Otomobil 5. Seans: 13:30–13:50 (3.950,00TL)
Max. 30 Otomobil 6. Seans: 14:00–14:20 (7.500,00TL)
Max. 40 Otomobil 7. Seans: 14:30–14:50 (3.950,00TL)
Max. 30 Otomobil 8. Seans: 15:00–15:20 (7.500,00TL)
Max. 40 Otomobil 9. Seans: 16:00-16:20 (3.950,00TL)
Max. 30 Otomobil 10. Seans: 16:30-16:50 (7.500,00TL)
Eskiden rakamlar nasıldı ?
20 dakika için gerçekten rakamlar çok yüksek değil mi ya ? İnsanları otoyollardan piste çekmek için değil de, pistten otoyola teşvik etmek için yapılmış bir fiyatlandırma gibi
Zaman içinde 100TL den vaşlayarak çeşitli fiyatlar ile online satışa açtık. 1000 - 1500 tl bandında kredikartı ile vergiler ve kesintiler dahil satışa açtık en son.
Sizin düzenlediğiniz organizasyonda en son 1500 TL idi.
4000₺ normal ya özel servis bakım fiyatları ile 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyat idi yine o fiyat hemen hemen. 350₺ iken girmiştim ben.
TOSFED yetkilileri ceplerini doldurmaya başlayacak, seneye seçim olursa kıran kırana geçer :)
X ve y kişilerinden bağımsız düşünerek söylüyorum, 4000₺ bence aşırı kazık, çok fazla denilecek bir rakam değil. Önemli olan kalitenin değil aynı olması üstüne koyup koymadığı
Ortalama internet üzerinden araştırmama göre , ring de bir tur araç hariç 35 euro - asgari ücret ise saatlik 13 Euro imiş.45 saat çalışan bir yetişkin ortalama haftalık 550-600 Euro arası kazanır. Aylık da 2250-2500 Euro arası bir gelir demek
Yani adamlar haftalık 3 saat çalışma ile 1 tur ring e girebiliyorlar
Bizde ise haftalık asgari ücret karşılığı 4250 lira
Yani şu anki pist fiyatına göre asgari ücretlimiz 3 saat çalışmak yerine 45 saat çalışmak zorunda :)
Garibanlık heryerimize işlemiş. Yaptığımız hesaplara bak
Halk olarak piste çıkmak için gün sayıyoruz diyenler düşünsün..
burada bahsi geçen "halk" ifadesinde tam olarak kastedilen kimler acaba?
"memleket şahane , ekonomi şahane , kriz mriz yok , bunlar hepsi algı oyunu" diyen halk mı?
ilk girdiğimde 100tl di
son girişim 1500tl.
Ring'te 20 kilometrelik pistte bir tur hafta içi 30 eu, hafta sonu 35 eu.
iyi bir pilot, iyi bir arabayla; BTG denilen 'Bridge to Gantry' denilen sektörü (pistin top speed gidilen uzun düzlüğünün olmadığı etap) ortalama 8 dakikada tamamlıyor.
Ben gibi ilk defa çıkıyorsanız BTG 10 dakika sürüyor.
iyi araba çok iyi pilot ile 7 dakikası 30 euro desek, euro 38 desek, 1 tur 1.140 tl.
düz hesap 21 dakikası, 3.420 tl.
istanbul park'ta 20 dklik seans için iki fiyat verilmiş. biz ucuz olandan hesap yapalım, yani pahalıların ucuzundan :D
20 dakikası 3.950tl.
evet istanbulpark çok güzel bir pist, dünyada sayılı F1 pistlerinden ama
Nürburgring dediğimiz yeri, tüm dinden insanlar; Mekke olarak görüyor.
ortamı, organizasyon kalitesini, yaşattığı duyguları vs geçtim;
yani nereden bakarsan bak, bu fiyatların hiçbir mantığı yok.
eski fiyatları da bence pahalıydı, şu an daha da pahalı.
eski yönetime dünyaca laf edip, yerine geçmek için her taklayı atıyorsan ve sonrasında bu organizasyonu pahalı yapıyorsan,
kimse seni samimi bulmaz.
bakalım, sonumuz ne olacak?
adamlar açık açık gelmeyin kardeşim pist bizim biz oyniicaz siz gelmeyin diyor. Bak ilk açtıklarında da kendi eş dost akrabalarını bedavaya çıkarırlar görürsünüz.
İntercity tahliye etmeden önce tosfed instagram üzerinden hergün show yapıyordu, bize vermiyorlar ki pisti bizde halka açalım herkes kullansın vatandaş fayda görsün diye. O gönderilerin altınada bir sürü insan yorum yapıyordu sonunda biz de pisti kullanıcaz gerçek halk faydalanıcak bunlardan kurtulucaz diye, başkasını bilmem ama benim kastettiğim maalesef ki hiçbirşeyle ilgili bilgisi olmayıp fikri olan bu kesim.
Güncel fiyatlara da bişey diyemiyorum bu enflasyon ortamında ne pahalı ne ucuz algımızı kaybettik maalesef, belki de maliyet olarak bakıldığında ancak kurtarıyordur ama sanki tosfed oraya girince bu işler bedava olcakmış gibi beklenti yaratmaya çalışan insanlara benim tepkim.
Senelerdir körfeze bir çivi çakmayan(virajlar düz geçilsin diye beton dökmekten başka) ve ülkü pistinin göz göre atıl duruma düşmesini seyreden tosfed in bu pistte eski ortamını yakalayabilceğine hiç inanmıyorum şahsen..
İlk kazası gerçekleşmiş pistin sanırım. Bu durumda herkes kendi motorunu cebinden mi yaptırıyor? Sigorta vs geçerli olmuyor sanırım?
Instagram video by Zafer Pelit • Sep 15, 2024 at 7:14 PM
Piste çıkmak sadece giriş ücretiyle biten bi eğlence olsa pist ücretini tartışmak isterdim ama yıpranan parçaların ( lastikler balatalar vb ) fiyatları çok pahalı olduğu için artık yorum yapamıyorum. Öte yandan araç fiyatlarıda *****.
Çıkanları izlemeyi tercih etmekte yarar var :)
ring'i kıstas almayın. istanbulpark her zaman ringden pahalıydı. şu an ekstra pahalı hale gelmiş. eskiden neden ringden pahalı denilince tatmin edici bir cevap alınamıyordu kraldan çok kralcılar giriyordu devreye ülkede her şey pahalı bu fiyatlar çok şükela diye :D 3000 lira olması gereken daha doğrusu ilk zamanlarına göre dolar enflasyonu hesaba katılıp yapılan fiyatlandırmaya göre yapılması gereken fiyat bu. bana kalırsa bu da pahalı iken 1.000 lira ile ekstra pahalı hale gelmiş. tosfed pisti halka açmayı yanlış anlamış.
motorsiklette kasko oluyor mu bilmiyorum ama dışarıda şurada düştüm diye yazdırıyordur kaskoda karşılıyordur heralde. Otomobilde duvara vs çarparsan polis tutanağı gerekiyor büyük hasar diye. Gidip bir yere koyamıyorsun.
Halk günü bile olsa kasko pist içinde gerçekleşmiş bir kazanın sorumluluğunu almaz. Ali Cengiz oyunları yapıp kazayı dışarıda olmuş gösterip kaskoyu yanıltmak isteyenlerin de sonrasında karşılarına gelecek dava enfes olur :)
Piste girerken bu riski satın almak zorundasınız yani...
Tosfed postlarının altında şov yapan "halkı" pistte görmek isteriz. Hatta 2-3 seans birden alsınlar keyifli olur.
instagram'da sürekli reklamı düştüğünü düşünürsek söylenilen açıklamaya göre güya "karsız" olarak yapıldığı söylendi. ben en son dayanamadım gruplarından çıktım arkadaşların. gidip bir bakarım 29'unda nasılmış diye
Pazar gunune 1 seans aldık, neler nasıl aksayacak bakalım neler olacak sırf meraktan.
Fiyatlar olaylar komedi, o bambaska konu.