Video karışmış onceki mesajdna videoyu adminler silerse sevinirim. (Pc den atmayinca oluşan naneler)
çekimde fps in mi düşük. goruntuler cok tıtrıyor. yada hafıza kartın mı kaydedemiyor. biraz seyir zevkini baltalıyor. mutlaka farketmıssındır.
Önceki ile kıyaslayınca vasattı . Cumartesi çekilen drone videosu görünce zaten gitmemem gerektiğini anlamıştım ancak oğlanı heveslendirdiğim için mecburen gittik. Araç ve katılımcı sayısı muhtemelen Önceki yıllarda yapılan etkiliğin 10/1-2 si kadar ancadır. Girişte fis fatura verilmedi. biraz Abbas Çimen ve ekibinin driftlerini izleyip ayrıldık alandan.
İnsanlar birazda tepkisinden dolayı katılım sağlamıyor sanırım, neredeyse her pist günü bir kaç seans katılan arkadaşım tepki olarak girmediğini bundan sonra da girmeyeceğini söyledi mesela.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
whatsapp iletişim hattından bir konuda bilgi almak için yazdığımda dönüş bile alamadım.
Umarım bu etkinlikten bir çok konuda ders çıkartmışlardır ve gelecekte yapılacak olan etkinliklerde bambaşka bir deneyim ile karşılaşırız.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Arkadaş 30 araçlık seans aldı. sanırım seans dolmamış, 15-20 araç arası araç vardı. muhtemelen 57 araç dedikleri kortej geçişleri oluyordu oradaki araçlardır.
tüm gün oradaydım ben bi seansta 57 araba görmedim.
Acemilik çekti biraz organizasyon ekibi ama genel olarak aşırı vasat değillerdi.
brifing 8 dediler 10 a kadar ancak neredeyse içeri girebildik
20 dk seans ama biz 25. dakikada damalı bayrağı gördük. Kurallar biraz esnemiş gibi eskiye nazaran.
ilk elin günahı olmaz diyebiliriz. Atıl vaziyette kalmasından iyidir.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Dün sabah 4'te İzmir'den yola çıktım, sabah 8:10'da İstanbul Park kapısındaydım.
Dış kapıda, zamanında Intercity'nin kayıt alıp araca yapıştırılacak seans, numara sticker'larını dağıttığı konumda yaklaşık yarım saat 40-50 kadar araç bekledi.
Saat 9 gibi içeriye girdik ama saat 100 metre ötede durup, tente şeklinde açılmış standda kayıt işlemleri için sıraya girdik. Bu noktada sadece tek kayıt masası açılmı olmasından işlem uzun sürüp, bir nevi kaos oldu, kaydı alanlar Tosfed ilgilileriydi diye anladım. Ancak onlr da sonradan ilk seanstakileri önden alıp, işlemi biraz daha hızlandırdı.
10:00 başlaması gereken seans, 10:30'da pistteydik. 36-37 araç kadar pistteydik. Genellikle katılanlar az çok pist deneyimi olan kişilerdi, o sebeple kalabalığa rağmen oldukça akıcı şekilde ve sorunsuz bir seans oldu. Sadece seans sonunda 9-10'daki bir kuka ortaya fırlamıştı, onu da seans sonunda temizlediler diye tahmin ediyorum.
Sonraki seansların katılımcıların pist kültürü eksikliğinden biraz daha kaotik geçtiğini duydum ama gözümle görmedim. Sonuçta bu halk günü, buna engel olmak pek mümkün değil. Ama bu paraya halk günü mü olur diyebilirsiniz, o tartışmanın bir başka boyutu, çok girmek istemiyorum. Tek söyleyeceğim, ben de tek seanstan fazla girmeye bu rakamlarla yanaşmıyorum. Eskiden 3 seans birden alırdım.
Festival tarafı ise V weekend'i andıran bir yerleşim vardı, ana fark ilk girişteki otomobil firmalarının sergisi yoktu. Orta yerde drift alanı, uzak kenarda da bolca farklı garaj ve kulübün üye araçları sergileniyordu. After market parça satan firmalar yine sergi açmıştı. İnsan kalabalığı tabi V weekend'e göre daha azdı. Sergilenen arabalar kötüydü demiyorum ama tabi V weekend kıvamında değildi. Ve tabi pist günü ile ortak olduğundan pistte taxi drive veya test sürüşü yoktu. Çocuk eğlence alanı vardı ama kapalı yine W veekend zamanında kapalı garajlarda anne ve çocukların vakit geçirebileceği, gerektiğinde çocuğun altını değiştirip emzireceği şekilde bir imkan yoktu. Çünkü üst kattaki hiç bir seminer salonu tarzı lokasyon yer sahibi tarafından kullanıma açılmamıştı. Vural Bey'in kişisel araç koleksiyonuna benzer bir şey zaten yoktu / mümkün değildi.
Etkinliğin organizatörlerinden Musa'nın markası olan Cars&Wear standı çok uygun fiyata otomobil temalı çok güzel tişörtleri uygun fiyata satıyordu, onları bolca satın aldık.
Yemek standları mevcut ama tabi yine V weekend'deki kadar alternatif yoktu.
Biraz kıyas gibi yazdım ama amacım kıyas yapmak değil aslında. Sadece geçmişe hakim olan insanların güncel etkinliğe dair fikri olması için bu şekilde bir anlatım tarzını tercih ettim.
Hem maliyet hem de organizasyon açısından eleştirilecek değil de, geliştirilecek konular var diye bakmak lazım. TR'de bu tür bir organizasyona girebilecek, bu sorumluluğu alabilecek ekip sayısı çok çok kısıtlı. Umarım devamı gelecek bu etkinliklerin, özellikle pist tarafında maliyetin net şekilde daha da iyileşmesi lazım. Bunun için de görev organizatörlere de düşse de, asıl Tosfed / kiracı firmaya büyük görev düşüyor. Hatta gördüğüm kadarı ile maliyetlerin katlanmasına sebebp olan en kritik konu, pistin kiracısı olan firmanın işletmeyi yapmayıp, organizasyon için pisti tekrar kiraya veriyor olması. Bu konuda pek ışık görmemekle beraber, umarım ki gelişme olur. ama son organizasyonun sahibi Ülkü grup, çok da uzun bir zaman geçmeden bir pist günü daha yapmayı planlıyor.
Edit yok, o sebeple atladığım önemli bir konuyu ikinci mesaj olarak yazıyorum. Kule hakemleri benim girdiğim seansta çok iyi çalışıyorlardı. Benim İzmir etkinliklerinde yapmaya çalışıp da hakemlere çok da yaptıramadığım mavi bayrak uygulamasını hakemler çok iyi takip ediyordu. Bu da bir artıydı.
325 farklı araç 1 günde piste çıkmış. Türkiye rekoru kırdık diye paylaşmışlar. Sakin geçti diyenler vardı.
Pisti geçtim, tesisin tamamında okadar otomobil varmıymış.
Yalanla dolanla olmaz bu işler eğer böyle ''rekorluk'' bir açıklama yapıldıysa cahillik olmuş.
https://imgyukle.com/i/CYv7ZG
Konu ef186 tarafından (01-10-2024 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
pistin yeni sahibinin kurumsal instagram hesabını bilen varmı ?
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)