User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
63 sonuçtan 58 ile 63 arası

Konu: TOGG Standart Menzil Hakkinda

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Benzer şekilde Chery ile ilgili görüşlerim de halen iyi değil. Onlarda da büyük kalite sorunları olduğunu düşünüyorum, bakalım kullanıcıları yakın zamanda nereleri patladı ne oldu diye neler yazacaklar, forumlara bi düşsün bakalım, merak ediyorum.
    Birisi bana "Chery alınır mı?" diye sorunca, "şikayet var'a bak, yeter" diyorum. Epey zamandır çok yoğun şikayet vardır araç hakkında. Facebook gruplarındaki postlar bazen önüme düşüyor, oralarda da kullananlar yere göğe sığdıramayan postlar atıyor genelde. Kimse yoğurdum ekşi demiyor bence öyle ortamlarda o yüzde

Olabilir, otomotivci bir "tanıdık" diyelim, hatta kendisi yanılmıyorsam Chery bayisi idi, bu işin kralı BYD diyordu, oradan biliyorum, ya da kendisinin yalancısıyım diyelim.
    BYD tam bir otomotiv devi aslında. Birebir tecrübe etmek lazım ama kağıt üzerinde bakınca çok tutulmuş bir marka

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakın zamanda firmamızın pazarlama departmanı için Megane E-tech aldırmayı düşünüyorum. İncelemelerde herkes olumlu konuşuyor.
    Bakalım biraz tecrübe ettikten sonra ben de tecrübelerimi paylaşırım.

Kullanan varsa ve fikirlerini paylaşırsa da süper olur. İncelemeler ***** 1-1 kullanıcı deneyimi kadar olmuyor.
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birisi bana "Chery alınır mı?" diye sorunca, "şikayet var'a bak, yeter" diyorum. Epey zamandır çok yoğun şikayet vardır araç hakkında. Facebook gruplarındaki postlar bazen önüme düşüyor, oralarda da kullananlar yere göğe sığdıramayan postlar atıyor genelde. Kimse yoğurdum ekşi demiyor bence öyle ortamlarda o yüzde

BYD tam bir otomotiv devi aslında. Birebir tecrübe etmek lazım ama kağıt üzerinde bakınca çok tutulmuş bir marka
    Off o forum veya gruplardaki mesajlara ölüyorum. Kimsenin yoğurdum ekşi diyememesi "ezik" toplum olduğumuzdan.
    Adam gider X marka model alır, dünyanın en iyi arabası olur. Ya arkadaş param karşılığında en optimum arabayı aldım de, bunu beğendim de, geç. Kimse seni yargılayamaz ki. Ama yoooook...
    O arabaya bir şey söylersin, anasına küfür edilmiş gibi tepki verir. Marka ezikliği diyorum buna Ulan aldığın HB araba mesela.. Her tarafı mükemmel olsa ne olur, ne kadar olabilir.

Bu da o hesap.
    Tamam kardeşim araba fiyat/performans modunda da, en dandik gundik yerlerinde bile işçilik hataları var.
    TOGG al desen bu adamlara, bin tane laf sayarlar, ne olduğu belli olmayan araba ile aşk yaşıyorlar

Bir arkadaşıma aldırmamak için elimden geleni yaptım, gidip ailesine aldı, öyle mükemmel böyle mükemmel diyor, ama uzun vadede ne olacak bilmiyoruz inşallah pişman etmez dedi, inşallah dedim

Eh bir de herkes bizler gibi deli değil, araştırıp incelemiyor doğru düzgün, aaaa ne güzel araba.. Bitti. En mutlu müşteri kitlesi, bilgisiz

Bir de şimdi Jaecoo geldi, allah allah mesajları görsen, Range Rover'mış da öyleymiş de böyleymiş de...
    2 milyon istiyorlar araca. Ne özelliği var bilemiyorum (biliyorum da yani ). 2 milyona alınabilecek bir sürü işini çok daha iyi yapan, çok daha iyi marka modeller var.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Off o forum veya gruplardaki mesajlara ölüyorum. Kimsenin yoğurdum ekşi diyememesi "ezik" toplum olduğumuzdan.
    Adam gider X marka model alır, dünyanın en iyi arabası olur. Ya arkadaş param karşılığında en optimum arabayı aldım de, bunu beğendim de, geç. Kimse seni yargılayamaz ki. Ama yoooook...
    O arabaya bir şey söylersin, anasına küfür edilmiş gibi tepki verir. Marka ezikliği diyorum buna Ulan aldığın HB araba mesela.. Her tarafı mükemmel olsa ne olur, ne kadar olabilir.

Bu da o hesap.
    Tamam kardeşim araba fiyat/performans modunda da, en dandik gundik yerlerinde bile işçilik hataları var.
    TOGG al desen bu adamlara, bin tane laf sayarlar, ne olduğu belli olmayan araba ile aşk yaşıyorlar

Bir arkadaşıma aldırmamak için elimden geleni yaptım, gidip ailesine aldı, öyle mükemmel böyle mükemmel diyor, ama uzun vadede ne olacak bilmiyoruz inşallah pişman etmez dedi, inşallah dedim

Eh bir de herkes bizler gibi deli değil, araştırıp incelemiyor doğru düzgün, aaaa ne güzel araba.. Bitti. En mutlu müşteri kitlesi, bilgisiz

Bir de şimdi Jaecoo geldi, allah allah mesajları görsen, Range Rover'mış da öyleymiş de böyleymiş de...
    2 milyon istiyorlar araca. Ne özelliği var bilemiyorum (biliyorum da yani ). 2 milyona alınabilecek bir sürü işini çok daha iyi yapan, çok daha iyi marka modeller var.
    jaecoo güzel araba. fiyat/performans arabası. ön yargı olarak ise chery ön yargısı kullanılabilir. sonuçta arkasında chery var. bi toyota lexus kıyası yapılamaz ama 3 senedir rusyanın coğrafi şartlarında sınavı geçti bence. alt sınıfı orta sınıf gösteren araç diyorlardı oralarda
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jaecoo güzel araba. fiyat/performans arabası. ön yargı olarak ise chery ön yargısı kullanılabilir. sonuçta arkasında chery var. bi toyota lexus kıyası yapılamaz ama 3 senedir rusyanın coğrafi şartlarında sınavı geçti bence. alt sınıfı orta sınıf gösteren araç diyorlardı oralarda
    Hocam güzel de bence f/p arabası değil.
    Hacim ve/veya sınıf olarak ne, D sınıfı değil yanılmıyorsam değil mi? Konfor, hacim vb olarak D ise hadi belki diyelim. Ancak bildiğim kadarıyla C sınıfı bir suv.
    Eh motor desek, öyle ahım şahım motor özellikleri yok.
    Bagaj büyüklük desek, iç hacmini bilmiyorum ama bagaj garip bir şekilde 400lt mi öyle bir şey görünüyor koca araçta.

2 milyon küsür gibi bir fiyatı var.
    Eh ben bu fiyatlara 3008 falan alırım, Tiguan vs alırım, hadi sıfırlarını alamıyorsam az buçuk kilometrelisini alırım. Dönüp de buna bakmam ki.
    Yani en azından bu benim fikrim tabi.

2.3 milyona Tonale 1.3 hibrit vardı bu arada ilanda dün mesela

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam güzel de bence f/p arabası değil.
    Hacim ve/veya sınıf olarak ne, D sınıfı değil yanılmıyorsam değil mi? Konfor, hacim vb olarak D ise hadi belki diyelim. Ancak bildiğim kadarıyla C sınıfı bir suv.
    Eh motor desek, öyle ahım şahım motor özellikleri yok.
    Bagaj büyüklük desek, iç hacmini bilmiyorum ama bagaj garip bir şekilde 400lt mi öyle bir şey görünüyor koca araçta.

2 milyon küsür gibi bir fiyatı var.
    Eh ben bu fiyatlara 3008 falan alırım, Tiguan vs alırım, hadi sıfırlarını alamıyorsam az buçuk kilometrelisini alırım. Dönüp de buna bakmam ki.
    Yani en azından bu benim fikrim tabi.

2.3 milyona Tonale 1.3 hibrit vardı bu arada ilanda dün mesela
    benim de tercihim olacak bir araba değil zira rusya daki fiyatı 750bin olan ve avrupa araçların fabrikalarının kapanmasından sebep çok satılıyor oralarda ama türkiye de de çok görmeye başladım. tasarımını vs beğeniyorum. vergi işleri adaletli olsa zaten o araba Türkiye de de 1.5m yi geçmezdi o zaman tiguan vs rakibi olamazdı bence. çinli araçlara ek vergi sebebinden bahsettiğin araçların fiyatlarına yaklaştı diye düşünüyorum ama konforu kesinlikle d suv gibiydi benim test ettiğimin.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler