Off o forum veya gruplardaki mesajlara ölüyorum. Kimsenin yoğurdum ekşi diyememesi "ezik" toplum olduğumuzdan.
Adam gider X marka model alır, dünyanın en iyi arabası olur. Ya arkadaş param karşılığında en optimum arabayı aldım de, bunu beğendim de, geç. Kimse seni yargılayamaz ki. Ama yoooook...
O arabaya bir şey söylersin, anasına küfür edilmiş gibi tepki verir. Marka ezikliği diyorum buna

Ulan aldığın HB araba mesela.. Her tarafı mükemmel olsa ne olur, ne kadar olabilir.
Bu da o hesap.
Tamam kardeşim araba fiyat/performans modunda da, en dandik gundik yerlerinde bile işçilik hataları var.
TOGG al desen bu adamlara, bin tane laf sayarlar, ne olduğu belli olmayan araba ile aşk yaşıyorlar
Bir arkadaşıma aldırmamak için elimden geleni yaptım, gidip ailesine aldı, öyle mükemmel böyle mükemmel diyor, ama uzun vadede ne olacak bilmiyoruz inşallah pişman etmez dedi, inşallah dedim
Eh bir de herkes bizler gibi deli değil, araştırıp incelemiyor doğru düzgün, aaaa ne güzel araba.. Bitti. En mutlu müşteri kitlesi, bilgisiz
Bir de şimdi Jaecoo geldi, allah allah mesajları görsen, Range Rover'mış da öyleymiş de böyleymiş de...
2 milyon istiyorlar araca. Ne özelliği var bilemiyorum (biliyorum da yani

). 2 milyona alınabilecek bir sürü işini çok daha iyi yapan, çok daha iyi marka modeller var.