Bizim alt komşuyu ev sahibi aynen böyle çıkarmaya çalıştı, ki onların da evi var, içinde kiracı var, tamam dediler kiracı çıksın biz de çıkacağız.
Yok o arada kirayı artırmalar, yok ufak çaplı tehditler tacizler bilmemne.
O arada ev sahibi benimle de karşılaşıyor, benim kiramı soruyor, yok efendim 50'den aşağı vermemler, bunlar bedava oturuyorlar muhabbetleri...
Hayır yani adamın yaptığı anlayış iyi niyet falan filan da değil, diğerlerinin de bi kötü niyeti yok, anlaşalım, bizim ev boşalana kadar idare et onlar da çıkacak diyor.
Yok, kafaya koymuş, muhtemelen yeni kira rakamından birilerini buldu, onu sokacak..
Sonra ne oldu dersiniz. 50'den aşağı vermem diyen adam 38'den ilana düştü, 35'lere falan verilmiştir herhalde. Al dedim ne oldu... Bu ara karşılaşamıyoruz da, soracağım ne yaptın kirayı diye
Ha bu arada bu Antalya'dan gelen arkadaşlar da kendi evlerindeki kiracıyı davayı kaybettikten sonra çıkarabilmek için 750.000 TL hava parası ödediler. Sanki dükkan devraldılar amk.
Ben olsam vururdum herhalde dedim arkadaşa
Adalet sistemimiz sağolsun, her alanda patlayınca insanlar da kendi çözümlerini ve adaletlerini bulmaya çalışıyor işte ne yapalım.