en iyi türk filmi : Şekerpare![]()
şu mk çakma xenonları satanın, alanın, takanın, taktıranı ipine takmayan trafik polisinin, ekstradan sisleri ile gezenlerin -grup anemi'den- T.A.K.
otomatik kararan dikiz aynasını icat edenle, klimayı icat eden carrier'in ellerinden öperim..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Kimse yazmamış ama istanbul'un ciddi bir OE sorunu vardır ki, ( istisnalar kaideyi bozmaz en az %90 ı ) oda MİNİBÜSCÜLER
Maalesef bu vatanın evlatlarına özel yasalar getirilmeli ve denetlenmesi lazım. Timing tutturucaz , insan taşıyoruz kalabalığız biz diye kendine her türlü ayrıcalığı yani itliği hak gören bu arkadaşlar bir milli beka sorunudur. Her türlü kaynak, milletin üstüne çıkma , yol vermeme , yolun ortasında zart diye durup adam alma bindirme , her türlü magandalık , küfür kıyamet pislik ne ararsan bunlarda. İçindekiler ne yaşıyor Allah bilir ama çok net tahminlerim var.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Otobanda sağı boşken orta şeritte 70 ile gidip herkesi şerit değiştirmek zorunda bırakıp asla sağa geçmeyen trafik embesilleri.
emlakçıların %90'ının falan oksijen israfı karakterler olduğunu düşünüyorum
galericilerin %70
sahibindende kimse hiçbirşeyin fiyatını bilmiyor.
x bir malın sıfırı diyelimki 10 para.
hızlı elden çıksın diye 5 yazıyorsunuz.
mesaj yağıyor ; 3 olurmu 4 olurmu vs vs..
fakat 9 yazarsan hemen gelen mesajlar değişiyor.
abi 7im var olurmu ? 6.5 çıkıyor vs vs..
toplum toplum değilki bildiğin cs botu
médiocrité partout
Galericilik diye bir meslek yoktur. O işin asıl adı milleti düdüklemektir. Eğer bir 'galeri' modern klasik otomobilleri olması gerektiği gibi restore edip satıyorsa başım üstüne, fakat tek işi temiz arabaları 500 liradan ilk sahibinden alıp süsleyip püsleyip 800 liraya satmaksa o başka bir şey, ne olduklarını söylemeye gerek yok.Azalarak bitmeleri dileğiyle
Biz sahibinden araba almayı bilmiyor muyuz?
Piyasayı galericiler yükseltiyor. 2025 Ocak ayında en temiz W210'lar 500, 550 liradan gidiyordu. Şu anda nedense 700, 800 liralar çekiliyor. Araba 97 modelW214 çıkınca W210'lar kıymete mi bindi?
YARGILAMIYORUZ.
Mustafa Kemal ATATÜRK
boşuna okumuşuz, okumadan da profesor doçent vs olunabiliyormuş.
Okuyanları kınıyorum..
Bu mal nasıl şu olmuş bu olmuş nasıl becermiş diyordum.. Adam Cidden MAL ama doğru insanlara ulaşmış ve işini halletmiş..
Kul hakkı vs yemede ülke çığır açtı , bu seviyeyi benimsin diyen ülke geçemez..
Yargılayamıyoruz da yanlarına kar kalıyor ...
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Eğer değişimi gerçekleştiremezsek, belli bir noktadan sonra ne kadar kalifiye insan varsa Türkiye’yi terk edecek. Burada kalıp mücadele edenler ise parayla diploma alan, rüşvet alan-veren, torpil yapan, hak yiyen insanlarla yaşamaya alışacak Kul hakkını gözeten üç-beş kişi kaldı onlar da zamanla yok olacak.
Yaşadıklarımız bize ders olsun. Her türlü rezilliğe şahit olduk ve bundan dolayı insanlar inanılmaz derecede umutsuz. Herkes Türkiye’den artık bir b0k olmaz kafasında ama bu çok yanlış bence. Bu süreçte inanılmaz bir bilgi birikimi ve tecrübe kazandık. Liyakat olmazsa neler yaşanır bunu en iyi bilen millet biziz. Eğer bir eğitim seferberliği yaparsak her şey düzelebilir. Birkaç nesli kaybettik ama olsun. Zararın neresinden dönsek kardır. Sadece değişim gerek.
Mustafa Kemal ATATÜRK
4 günlük sahibinden tecrübeme dayanarak sölüyorum ki bu çok büyük oranda embesillerle yaşıyoruz
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Kadınların sol şeritten gitmesinden ziyade, normal trafikte kesinlikle yol vermemeye çalışma gibi bir taksici adeti yüklenmiş.
Bunların hepsinin kocası babası taksici midir anlamıyorum.
yaya geçidinde beklerken, yol verip durduğunuz halde avel avel etrafa bakıp durduğunuzu anlamayan bi yaya kitlesi var. bol saydırıyorum içimden
Yok bahsettiğim şu şekil, mesela 2 şerit gidiyorsunuz, ileride yol daralıyor ve belli ki sola geçeceğim.
O anda kadınlar öndekinin dibine yapışıyor.
Ya da sola döneceğim ve geriden sola geçmek istiyorum, normal şerit değiştireceğim, yaptığım hiç bir itlik yok. Hoooop, hemen gaza basarak arayı kapatmaya çalışmalar falan.
Bunu yapanın özellikle tam sol veya tam sağ şeklinde iyice önüne geçiyorum inadına.
Veya yine bir kavşak diyelim, sırayla, bir oradan bir buradan şeklinde geçiyoruz. Bunu ya bi taksici bozuyor, ya bir kadın, ya da başka öküzün biri. Ancak geneli bu ilk ikisi. Bunlardan zorla yol alıyorum sırf gıcıklığına.
Bir kavşağın - geçişin devamında trafik dururken, bunu öngörmeyip hala öndekinin dibine girip kavşağı - geçişi tıkayanlara da ayrı selam gönderiyorum.
Benzer şekilde mesela yine trafikte ışık yandı diyelim, 2-3 şeritli caddeyi geçeceksiniz. Adam önündeki şerit dolu diye mal mal bekliyor. Korna çalıyorsun, ne var diyor.
Sağındaki boş şeride geçip yolu açacaksın, bu kadar basit. Ananınki var diyesim geliyor bir de ne var diye tepki gösterince.
Ben bu tip şeyleri yanlışlıkla yapınca çok utanıyorum, dert ediyorum yol vermeye çalışıyorum. Kimisinde bu motor becerileri kesinlikle yok. Cinsiyet ayırt etmiyorum.
Şu an 3 kullanıcı var. (1 üye ve 2 konuk)