User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
153 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Yaziyoruz / Yargilamiyoruz

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafik harici bir şey daha aklıma geldi;

Örneğin bir metin, ödev, tez, bilgi notu falan bir şey yazılmış.
    "İki yana yasla" yapılmaması beni acayip kıl ediyor.

Benzerini internet sitesi, editörler tarafından yazılmış metinler, haberler gibi yerlerde de görünce çok takılıyorum.

Yine, standart kişilerde çok takılmasam da, belirli yerlere gelmiş insanlarda, arkadaşlarımda falan gördüğümde takılıyorum;
    "Yapdım, gitdim" şeklinde yanlış yazım, "şarzzzz" vs gibi kelimelerin yanlış kullanımları gibi şeyler mesela...
    Adam bilmemnerenin müdürü olmuş, üniversite bitirmiş, yüksek lisans yapmış, hangi de da ayrı yazılır hangisi birleşik yazılır bilemiyor.

Metin bütünlüğü konusuna da takılıyorum mesela. Bu tip çok yazım işi, raporlama, bilgi notu falan yaptığım için sanırım.
    Örneğin metinde cümleler "yapmaktayız, etmekteyiz" gibi bitişlerle giderken, birden "oldu, etti, bitti" gibi bir hale bürünmesi. Ya da "yapılmaktadır, edilmektedir" şeklinde giderken yine bu bitişlerin değişmesi...

Bunları bilmeyen veya buna uymayanlar nasıl bu tip metinleri yazıyor, haber, rapor, araştırma vb diye yayımlıyor diye düşünüyorum.

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiyede trafik kültürü yok, ama istanbulda en azından düzenli kuralsızlık var, farklı şehirlerde veya istanbulda farklı plakalı araçları gördükçe beterin beteri var diyorum. birde gündüz de olsa herkes parkları veya kısaları açık tutsa iyi olur farketmek ve farkedilmek için.

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kelimeye bile gerek yok.

médiocrité partout

Eren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sol şeritte yavaş gidip selektör atınca yol vermeyenler

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafikte yavaş giden herkesin topunun ....
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

rahmitanir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memleketteki cahilliğin yücelmesi durumu tüm günlük hayatla beraber trafiğe de yansıyor. O sebeple karşıdakinin ne kadar aptal olabileceğine dair sınırları genişleterek araba kullanmak önemli.

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sol şeritte yol vermeyenlerin önünde sağ şeride geçene kadar frene basma huyu edindim. Arkasındayken düzenli tacize rağmen sağ şeride geçmiyorsa, sağdan sollamak suretiyle önüne geçip frenlemeye başlıyorum taa ki orta şeride geçirtene kadar.

Bunun için yeterli vaktim yoksa yine sağından geçip bu sefer kuvvetli bir fren testi yapıp devam ediyorum.

Octavia ile aynı durumu yaşarsam, geri vitesi arka sislere kodladım. Özellikle gece başıma geliyorsa aracın önüne geçip birazda geri vites lambalarıyla selektör atıyorum
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçimizdeki İrlandalı'lara has "G" plaka ile aylar boyunca araba kullananlar..........
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yandakinin geçişini sadece kaynak yapanlar için engelliyorum. Özellikle yavaşlayıp önüne doğru kırıyorum ki arkadaki de yanaşıp engelleyebilsin.

Bir de döneceği 3 km önceden belliyken son 50 metrede en soldan sağa önüme kıranlara dalasım geliyor. Kızınca da cevap hazır "sinyal veriyorum görmüyor musun?"
    "...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."

BarışSever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    car care ürünlerinin büyük bi kısmının saçmalık olduğunu düşünüyorum,cila bir nebze kafama yatıyor ama pasta atmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum,hele ki ppf folyo vs vs tamamen para tuzağı bana göre,not aracım 13 senelik ve daha hiç pasta cila atılmadı,ayda bir kere domestos ile yıkanıyor ve yıllardan beri boya yerinde

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafikteki aptallarla uğraşmaktan yoruldum ya ben bilmiyorum ya karşı taraf çok profesyonel,sinyal kolunu unutan armutlar,sol şeritte giden kamyonet kasalı veya panelvanlar transit,master,ducatolar ayrı bir çile sebebi veya sollamaya sinyalsiz çıkan tırlar yüzünden çıldırmamak elde değil
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 şeritli yolun sol şeridinden hızını almış gelirken, kendi hızlarını kesmemek için sol şeride atlayıp benim hızımı kesen tır, otobüs ve yavaş ilerleyen araçlara selamlarımı iletiyorum.

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BarışSever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    car care ürünlerinin büyük bi kısmının saçmalık olduğunu düşünüyorum,cila bir nebze kafama yatıyor ama pasta atmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum,hele ki ppf folyo vs vs tamamen para tuzağı bana göre,not aracım 13 senelik ve daha hiç pasta cila atılmadı,ayda bir kere domestos ile yıkanıyor ve yıllardan beri boya yerinde
    domestos mu bildiğimiz domestos çamaşır suyu olan dimi? Abi vallahi çok merak ettim nasıl araba yıkadığını ve ne sebeple domestos kullandığını fecci merak ettim şuan
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaynak yapanların tüm en yakın aile üyelerine sövüyorum. anne eş kız kardeş fark etmeksizin. ilginç şekilde mesela bunu anlattığım arkadaş haklısın diyor benle birlikte sövüyor ve ertesi gün görüyorum ki o da yapıyor. trafikte insanlar neden bu kadar geniş follofoş? anne ve bacılarına sövüldüğünün farkında ola ola bunu neden yapıyorsunuz anlamak mümkün değil!
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

EnesAksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işim gereği ankara temelli - istanbul arası gidiyorum. Bu elektrikli araçların ankara rampa inişte sol şeritten git elektrik harcamaz mı dediler, bilmiyorum. adamların orta ve sağ şeridi yok. hep sol şerit 90 - 100 le gidiyorlar.

BarışSever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EnesPolatdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    domestos mu bildiğimiz domestos çamaşır suyu olan dimi? Abi vallahi çok merak ettim nasıl araba yıkadığını ve ne sebeple domestos kullandığını fecci merak ettim şuan
    evet çamaşır suyu ama domestos olması onemli uzun yol yapıyorum sinek ölülerini çıkartmak için kullanıyoırum,fırçayla veya süngerle kaportayı çitilemek yerine kolayca cıkartıyor plastik aksamları da soldurmadı yıllardır devam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BarışSever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet çamaşır suyu ama domestos olması onemli uzun yol yapıyorum sinek ölülerini çıkartmak için kullanıyoırum,fırçayla veya süngerle kaportayı çitilemek yerine kolayca cıkartıyor plastik aksamları da soldurmadı yıllardır devam
    Bu haber geldi aklıma.

It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaynak olaylarına bende çok geriliyorum ,sol şeritte yavaş ilerleyenlere selektör atmıyorum artık
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende elektrikli kullanıcısıyım ama sola geçersem 180 civarlarında gidiyorum genelde. onun dışında hiç meşgul etmem. ancak geçen hafta dönerken sonunda bende şahit oldum 2 defa yepyeni junipere denk geldim sol şerit 100e sabitlemişler.

olm ayarsız mısınız? teslaya da bmwcilere olan tepkiler oluşmaya başladı sizin yüzünüzden! Gerçi bmwciler dibine yaklaşınca gazlıyorlar sadece sen gelene kadar basmayıp boşa yavaşlatmaları sıkıntı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler