vitesler her gecısınde bele baskı hıssettırıyor. Yanı anlamadım ama egzoz sesı nasıl olurda group N gıbı ses cıkarıryakıt olarak dızel ama motor gucu acayıp olmus...dızellerde blow off sesıne gıcık olurdum ama subaru gıbı
corsa da vtecler gıbı sonradan patlama yapacak. 9-10 lıraya alınıp uzerıne 2 lıra harcanınca delı gıbı yuruyormus sahıt oldum... ayrıca mehmetın dedıgıne gore yakıt tuketımı de maksımum 200-240 arasıymıs![]()
yok.. dahası guc hakkında bı ıddıa olmadı. ama sanırım 140 cıvarı yada yanılıyor da olabılırım...fakat tork felaket![]()
anlaşıldı bu bi gece rolle gelen corsa üstünde sac jantlar vardı yüklü bi tayyarla 180e kadar kafa kafaya yürümüştü o araba bu araba sanırım 1.7 dti çok sağlam bi motormuş kamyon motoru falan diolarbi arkadaşım çok bahsetmişti beyaz jantlar çok yakışmış
onur arabaya yapılan herşey dergide yazıyo dimi ?
teşekkürler. dergimizin sektördeki gelişmelere öncü olduğunu düşünüyorum. Motor modifiyesine temmuz sayımızdan itibaren ağırlık verdik fiberci esnafımızı küstürdük ama gereken buyduO araclarda su an sıkıntı var maalesef. Tamponlar kitler vs vs yapılmıyor artık. Ayrıca tuning dergilerine de öncülük ettığımız için gururluyuz
![]()
Elinize sağlık gene çk başarılı bi sayı olmuş![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
beğenen beğenmeyen herkese çok tesekkurler...yorumlarınız bızı motıve ettıgı ıcın her sayımızın ayrı bır heyecanı ve hevesı var. Bu krız ortamına ragmen gulebılıyorsak ne mutlu bızlere...
güzel sayı tebrikler,
Balamir yakışıklı si'ı çok güzel duruyor
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)