çok teşekkürler:)
gerçekten benim için önemliydi:) kütahya veya tekirdağ'a işiniz düşerse bir kahveniz benden efenim:D
Printable View
taken 2 eh işte seyredilir biraz saçma olmuş ama istanbulu epey göstermişler
Kill the irishman i burda ki tavsiyeler üzerine izledim..Çok güzeldi..
Yine source code u izledim tavsiyeler üzerine,o da düşük bütçeyle,milyon dolarlık filmlere kafa atabilecek durumda..
Her ikisini de tavsiye ederim..
Dipnot:Burdaki tavsiyeler üzerine,son bikaç ayda bayağı güzel filmler izledim..
Yerin de yorumlar ve kaliteli tavsiyeler için teşekkürler :)
Ben bu aralar seri filmlere sardırdım...
Resident Evil serisini tamamen izledim. Aslında çokta beğenmedim şimdiye kadar izlemeyerek pekte birşey kaybetmemişim :)
Underworld sersine başladım ilk 2 film oldukça güzeldi şimdi 3 e başlıyorum :)
The Expatriate (2012) öneriyorum işte adam mühendis ve eski cia elemanı. birgün çıkıyor işine dükkan bomboş :D sonra olaylar gelişiyor falan filan izlenir zaman geçirtir. :)
300 spartalıyı yeni izledim.
bunca zamandır keşke izleseymişim.
the road. şahane film.
Blu Ray kopya kutulu Istanbul Anadolu yakasinda hesapli nerden alabilirim ? 10 Tl genelde kopyalar ama daha ucuza almak mumkun mudur ?
Undisputed tarzında film önerebilir misniz?
Muhtemelen çoğunuzun izlediği, ama izlemeyenlerin mutlaka izlemesi gereken eskilerden iki film önericem.
Back to The Future serisi
http://img255.imageshack.us/img255/3...thefuturef.jpg
Ve
Beetlejuice
http://img442.imageshack.us/img442/5...etlejuiceo.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Savages ' ı izledim biraz önce. Başlarken 2.5 saat nasıl izleyeceğim diye düşünürken yarım saat gibi geldi film. Tavsiye edilir :)
Savages (2012) - IMDb
HOBBİT'e sakın gitmeyin... Bu kadar saçma sapan konusuz,anlamsız olamaz bir film..
Arkadaş şu hobbit i de birisi övüyo çok güzel diye, birisi sövüyo zamanımı çaldı diye :D
çakallarla dans 2'ye gittim. Güzel sardı ama son 10 dksı b.k gibi olmuş. Daha hareketli daha kuul yapabilirlerdi.
Killing them softly Brad pitt e aldanıp gitmenizi tavsiye etmiyorum :) Çok kötü bir tecrübe oldu benim için.
bourne efsanesi vakit geçirmek için izlenir ama ilk 3 seri ile karşılaştırınca tırt