taken 2 eh işte seyredilir biraz saçma olmuş ama istanbulu epey göstermişler
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Kill the irishman i burda ki tavsiyeler üzerine izledim..Çok güzeldi..
Yine source code u izledim tavsiyeler üzerine,o da düşük bütçeyle,milyon dolarlık filmlere kafa atabilecek durumda..
Her ikisini de tavsiye ederim..
Dipnot:Burdaki tavsiyeler üzerine,son bikaç ayda bayağı güzel filmler izledim..
Yerin de yorumlar ve kaliteli tavsiyeler için teşekkürler![]()
Ben bu aralar seri filmlere sardırdım...
Resident Evil serisini tamamen izledim. Aslında çokta beğenmedim şimdiye kadar izlemeyerek pekte birşey kaybetmemişim![]()
Underworld sersine başladım ilk 2 film oldukça güzeldi şimdi 3 e başlıyorum![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
The Expatriate (2012) öneriyorum işte adam mühendis ve eski cia elemanı. birgün çıkıyor işine dükkan bomboşsonra olaylar gelişiyor falan filan izlenir zaman geçirtir.
![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Blu Ray kopya kutulu Istanbul Anadolu yakasinda hesapli nerden alabilirim ? 10 Tl genelde kopyalar ama daha ucuza almak mumkun mudur ?
Muhtemelen çoğunuzun izlediği, ama izlemeyenlerin mutlaka izlemesi gereken eskilerden iki film önericem.
Back to The Future serisi
Ve
Beetlejuice
Uploaded with ImageShack.us
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Savages ' ı izledim biraz önce. Başlarken 2.5 saat nasıl izleyeceğim diye düşünürken yarım saat gibi geldi film. Tavsiye edilir![]()
Savages (2012) - IMDb
çakallarla dans 2'ye gittim. Güzel sardı ama son 10 dksı b.k gibi olmuş. Daha hareketli daha kuul yapabilirlerdi.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Killing them softly Brad pitt e aldanıp gitmenizi tavsiye etmiyorumÇok kötü bir tecrübe oldu benim için.
Failure is not an option.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)