Inside Job(2010) belgeselini/filmini izliyorum, ekonomik olarak Türkiye'nin "geleceğini" görmek isteyen izleyebilir.
Not: gerçekler acıdır.
Instagram: mutusgarage
-Lock stock
-Snatch
-Hangover I - II
-Fast and Furious 5
-Fight club
----------------------------
FatihÖztürk..
Herkes lock stock and two smoking barrels i yazmis.. Bi ben su adamin filmografisini sevmiyorum sanirim)
Django için torrent link PM atabilecek varmı?
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Baran, altyazı linkini de veriyorum.
Django Unchained 2012 DVDSCR X264 AAC-P2P (Torrent Link)
Django Unchained (2012) DVDSCR X264 AAC-P2P (Altyazı)
Sabit kancaya gitmeyi düşünen varsa gitmesin. paraya yazık olur.
-filmde hiç küfür yok. bu çok hoşuma gitti.
-film çok kısa, sonu çok saçma, konu çok dağınık.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
O kadar kötü mü?Yarın izlemeyi düşümüyordum netteki videolarına hasta olmuştuk aslında
Bende tavsiye ederim ama önce suzanne collins'in açlık oyunları kitabını okuyun derim.zaten filmde kitaptan ötürü çekilmiş.
Yeri gelmişken bende film tavsiye edeyim(linkten tamamını izleyebilirsiniz)
Kelebek etkisi;
filmi beğenirseniz farklı sonlarını da nette bulabilirsiniz.![]()
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Pazar günü Benim adım Khan isimli filmi izledim arkadaşımın ısrarıyla. Çok övdü ve övdüğünden de güzel çıktı. Otistik bir müslüman Hintlinin hayatını, genel olarak Amerikaya gittikten sonra yaşadıklarını anlatıyor film. 12 Eylül olaylarından sonra Amerika'da müslümanların neler çektikleri çok güzel bir şekilde anlatılmış filmde. Sadece bu da değil aslında konusu. Çok güzel mesajlar veriyor hayat hakkında. Ben duygusal filmleri hiç sevmem aslında ama bu çok hoşuma gitti. Mutlaka izlemelisiniz...
Moskovanın şifresi temel oldumu izleyen link baktım ama göremedim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)