Tür : Fantastik - Dram
Konu : Karakterlerin tamamının süper kahraman olduğu bir çeşit aşk hikayesi. Duvarların içinden geçebilen bir yan hakem; nesneleri oynatabilen bir kadın; zamanı durduran bir kız; bir dev; bir görünmez imam ve benzeri karakterlerin bulunduğu filmin başrol oyuncuları Leyla İle Mecnun dizisinden tanıdığımız Ali Atay, Demet Evgar ve Ahmet Mümtaz Taylan paylaşıyor.
Hikaye : Göğünde iki güneş, üç tane dolunayı olan bu kasabada duvarların arkasını görebilen Cemal’in hayattan bir beklentisi kalmamış, üstüne çöken sıkıntıyla baş etmeye çalışırken nesneleri parmağıyla oynatabilen Yasemin’de kendine bir çıkış yolu arar. Fakat zamanı durdurabilen Defne bir süre sonra işlerin karışmasına sebep olacak, Yasemin’in ölümsüz patronu ise Cemal’in endişelerini gidermeye çalışan görünmez ilkokul öğretmeninin tavsiyelerini boşa çıkartacak şeyler yapacaktır.
“Sen Aydınlatırsın Geceyi” bir takım olağanüstü özellikleri olan kasabalıların olağan sıkıntıları, endişeleri ve dertlerini anlatır.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Flight
black gold
10 yıl sonra
kesınlıkle ızlenmesı gereken 2012 yapımı fılmler turkce altyazılarınıda bulabılırsınız nette
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
suç çetesini şiddetle tavsiye ederim.
OEM+
Harry Potter serisini izliyorum 2 gündür, güzel seri idi ancak yan etkisi şu; bu sabah yataktan kalktım odanın kapısını büyü ile açmaya kalktım.
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
''Mr. nobody'' ve ''memento'' filmindeki beyni allak bullak etme şeklini sevemedim.
''Shutter ısland'' ve ''ınception'' daki kafa karıştırma seviyesi güzel insanı sıkmıyor.
Üstteki iki filmde bir sahneyi 3-4 kere izliyorsunuz. güzel filmler yinede.mr nobody biraz daha iyi memento'dan.
imdb 7 puan üstü tüm filmleri izleyin izledikleriz varsa diğerlerini izleyin benim yöntemim bu şu anda
10th and Wolf(2006) filmini izledim, tavsiye ederim. Hoşuma gitti. Imdb oranı sanırım 6.7idi.
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)