Turunun sevenleri olarak yine izleyecegiz winter soldier'i.
Dağ. Türk yapımı bi film çok güzel ve anlamlıydı bence izlemeyenlere tavsiye
Ride Along
Seyrederken çok eğlendim, tavsiye ederim
Ride Along (2014) - IMDb
21 filmine benzer kumarlı alkollü Las Vegaslı falan bi film önerisi gelir mi acaba![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
FİLM İZLE - Turkiye nin En iyi Film Sitesi: Ölümcül İçgüdü 2 izle
Biraz once izledim etkileyici gercekten
Jason Bourne üçlemesi komple iyidir. Birbirleri ile çok bağlantılı filmler seri bozulmadan izlenmeli. İlk film en vasatı bence ona çok aldanmayın, diğer ikisi harikadır. İzlemediyseniz tavsiye ederim.
Bunun haricinde geçenlerde tekrardan izlediğim 3:10 to Yuma filmini de tavsiye ederim.
Aklıma gelmişken Next filminide öneriyorum.Bu aralar daha önce izlediğim filmleri tekrarlıyorum , anlamadım gitti.
![]()
yav ben burdan bakıp snowpierceri izledim bana acayip sacma geldi özellikle bazı sahneleri başta güzeldi falan ama bilemedim
Experience is what you get when you don't get what you want.
snowpiercer ı anlamak çok kolay değil yada herkesin anlayabilecegi bir film değil diyelim..İçi mesaj dolu.Trenin hareketinin yaşam döngüsü olması , alt üst sınıf ilişkileri , kapitalizme göndermeler sosyalizme göndermeler , devrim vs.Aslında film şu anda yaşadıgımız sisteme tamemen bir gönderme.Ben şahsen 1 kez daha izleyecem kesin çok kaçırdıgım seyler var.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
kotu bilimkurgu icin dogru bir ornek;
ben tribeca film festivaline katildigi icin izledim ama ne mekanlar nede kurgu hosuma gitti , bosa zaman harcicam, /oo yapay zeka alirim bi dal/ diyenlere gelsin
The Machine Theatrical TRAILER (2014) - Sci-Fi Thriller HD - YouTube
not: korku filmi isteyenler, oculus ve quiet ones geliyor
not2: idare edebilir
http://www.youtube.com/watch?v=JBTtLh5wU3I
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)