14 şubatta aşk filmi arayanlara...Asia filmleri paketi%100 hanımları ağlatma garantili
Şaka bir yana hepsi ciddi anlamda güzel filmler ve hepsinin hd sini ve altyazısını rahatlıkla bulursunuz.
Sekai no chûshin de, ai o sakebu (Crying Out Love In The Center Of The World)
İmdb: 7.4
80'lerde yaşamış 2 gencin mükemmel aşk hikayesini anlatan bir japon aşk filmi... Senaryo dersinde örnek olarak sunulmuştu bu film üniversitede , o kadar başarılıdır... Sevgilinizi hüngür hüngür ağlatıcagı garantidir.
Yeopgijeogin geunyeo (My sassy girl-Benim Hırçın Sevgilim)
imdb: 8.2
Benim için gelmiş geçmş en güzel aşk filmidir.10-15 kez izlemişimdir , hem duygusal hemde komedi...Müzikleride mükemmel.. Sevgilinizi ağlattıgı gibi sizide ağlatır.. Bu filmi bir haftasonu işyerinde izlemek gibi bir hata yapmıştım.Ağlarken müşteri gelmişti.Tey allam rezil olmuştum.
Nae meorisokui jiwoogae (A moment to remember)
imdb: 8.3
Evim Sensin in orjinali.Ciddi anlamda güzel bir senaryo ve kurgu.Oyunculuklarda mükemmel.Ama film biraz "acı" bir film.Hani canınız acıyarak üzülüyorsunuz.Mutluluga değilde yaşadıkları hüzüne üzülüyorsunuz.Benim çok sevdiğim tarz değil açıkçası çok fazla izleyicinin duyguları ile oynuyor yinede iyi bir film oldugu gerçeğini değiştirmez.Salya sümük ağlatır..
Daisy (Papatya)
imdb: 7.6
My sassy girl deki Gianna Jun yine aynı karakteri canlandırıyor ama baska bir hikaye ile.Bu sefer konusunda birazcıkda aksiyon var.Hani sırf romantikliğin dibine vurmayalım diyenler için bir alternatif olur.Aksiyon + şiir gibi bir aşk... Müzikleri yine her asia sinemasında oldugu gibi mükemmel...
Windstruck (Nae yeojachingureul sogae habnida)
imdb: 7.3
My Sassy Girl n devamı gibi düşünülen bu filmde Gianna Jun yine evet yine aynı karakteri canlandırıyorFarklı hikayelerle tabi.Bu filmi My Sassy girlden sonra izlemenizi tavsiye derim.Romantik - komedi azcıkta aksiyon