benim gibi kore sinamasını sevenler kesin izlemişlerdir ancak takip etmeyen ve klişelerden sıkılmış kişilere tavsiye edilir.
Salinui chueok (2003) - IMDb
ek :
komedi filmi olarak da My Wife is a Gangster 1 'i tavsiye edebilirim
benim gibi kore sinamasını sevenler kesin izlemişlerdir ancak takip etmeyen ve klişelerden sıkılmış kişilere tavsiye edilir.
Salinui chueok (2003) - IMDb
ek :
komedi filmi olarak da My Wife is a Gangster 1 'i tavsiye edebilirim
ZAMANDA AŞK güzel flim tavsıye ederim Rachel McAdams oynuyor The notebookta da başrol oynamıştı onun için bile izlenebilir.
2 tane çok güzel festival filmi var ama altyazı yok![]()
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Kung fu temali uzak doğu filmlerinden önereceğiniz filmleri bekliyorum puan:7 üstü olursa cok iyi olur![]()
Az önce korku seansı diye bir film izledim. Tek izlemeyin. Paranormal olaylar felan güzel filmdi.
Skinwalker Ranch..
az önce izledim. Found footage türünde bir film.Yani el kamerası çekimi.Ben bu türü çok sevdiğim için beni tatmin etti sayılır.Birde uzaylı ve paranormal olayları severim birazda iyi bir senaryosu varsa hani düşük bütçeli olsada severek izlerim.. Bu tarz found footage sevenleri tatmin edeceğini düşünüyorum.Ama sevmiyorsanız izlemeyin..
![]()
The Man from Nowhere - Ajeossi (2010) - TurkceAltyazi.org
tavsiye olunur güzel bir kore filmi![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
http://m.imdb.com/title/tt2312718/
Homefront - Jason Statham filmi.
Winona Ryder ve James franco gibi oyuncularin olmasi fark katmis.
Son seri filmlerine nazaran daha doyurucu bir hikaye. Tavsiye edilir.
Failure is not an option.
Şu filmi bilen var mı
Amerikan filmi heralde 2 tane zenci var ikiz kardeş biri polis biri serseri polis olan ölüyo serseri olanı onun yerine geçiriyolar falan bu tarz bişey di
Yanlış kişinin mesajını okumuşsun herlade kardeş.Ben black sheep'i korku filmi olarak yazmadım.220. sayfaya git birdaha oku hatta dikkatli oku.Black Sheep bağımsız festival filmdir.Ödüllüdür.Avrupa filmlerini , bagımsız festival filmlerini vs arkadaşa yazarken yazdım.Bakmamana sevindim benim mesajlarıma.Lütfen alıntıda yapma artık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)