bızım mıamıyle bı macerazmıs vardı 13 kısıye ıkımızguzeldı
![]()
ahah amerikan filmlerinde oluyor o genelde ortada esas oğlan çevresinde 10 kişi
10kişi birden dalmıyo tek tek gelince çıkabiliyor içlerinden
bide maraz ali dövüyo 10-11 kişi![]()
Adanalı izleyen cok arkadas var sanırım
Tek kisi 10 kisi arasından yavas cıkın![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
valla örnek vericek çok tanıdığım var aslında ama kendimden örnek vereyim en basit, 3 senedir gelişi güzel, 1 hafta - 1 ay aralıklarla çalışıyordum öylesine ama son 1 senedir düzenli ve disiplinli olarak çalışıyorum, 42 nin üstündeyim şuan en ufak bir doğal beslenme dışı takviye almadım sadece amino, o kadar.. olmayacak diye birşey yok yaniçalışma, beslenme ve dinlenme, yeterli bence
Ne kavgacı sıteymıs burası yahu...
Herkes karatecı tekvandocu.
Neyse Allah'tan bizde bi emanet varda deden kalma yaklasana sıkarız artık ama 10 kusur mermi almıor kahretsin![]()
KA Style
orta okul yıllarında 3 yıl box yaptım bu sırada kardeşim su topu oynuyor du bende bıraktım su topuna gectim dövüş sporu bence ikinci spor olarak yapılıcak alternatif bir antreman gibim geliyor bana![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
sefaköyde bilmem ne şampiyonu olmuş birinden ders alıyordum 2. derste attı beni.![]()
kontrollü vur dedi çaktım çenesinin üzerineallahtan küçüktüm
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bende son 1 sene haric düzensiz body yapıyorum.. beslenme bu işin temeli.. daha once bu işin %70 i beslenme derlerdi güler gecerdim.. ama ciddi anlamda oyleymiş, uyguladıktan sonra anladım...
herkesin anatomisinde iyi olduğu yerler ve kotu olan yerler var.. birisinin kolları cabuk ve iyi gelişir, bir baskasının gogusu, yada omuzu.. onemli olan antremanı aksatmadan sürekli calısmak ve düzenli beslenip dinlenmek.. neyse konu body deil
benim merak ettiğimde kick box icin herhangi bir yaş sınırlanaması varmı? tanıdıklarımın cogu cocuk yasta baslamıslar, burdan okuduğuma gore sizde cocuk yasta baslamıssınız.. sonucta su anda az cok vücut geliştirdim ve esneklik gitti.. bundan sonrası icin baslasam yapabilirmiyim ?
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
10 kişi döwüdm bn 20 kişide sn döwüdün o zmn sitece toplanalım sawaşa gidelim![]()
işin temeli beyinde bitio ama malesef hala çok geniş temellere oturmuş bi spor bulamadım kendime 2. bi spor olarak wing tsundan başka![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
esneklik kazanılabilir biraz emekle yaş sınırı falanda gerek yok öle şeylere eyer kronik bi hastalığın yada sakatlığın yoksa her yaşta yapabilirsin
ama bn sna daha soft 1 2 spor önerebilirm eyer istersen kick box sakatlığı bol olan bi spordur dikkatli we profesyonal biriyle çalışılmazsa eyer
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
salonda yapılan dowusle sokakta yapılan az bısey farklı olur10 kısı arasından bırı cıkabılıyor dıe,salonda ondan daha ıı olan bırısı cıkamayabılır..burda yurek dıe tabır edılen vasıf ısın ıcıne gırıyo
tek kısıye 10 kısı bıraz zor olsada,3 kısı 10 kısıye kabul edrım
maksat bırbırını kollamak
dowus sporu sokakta kavga etmek ıcın yapılmaz,eskıden dowemıyosanız bu sporlardan sonrada dowemezsınız..sokak ayrıdır..ama dersenızkı ben cok sınırlıyım,herkese sarıyom,cok kawga edıyom,dowus sporları tam sıze gore cunku baya stres atıyosunuz,kımseye sarmıyosunuz..bu sporlar bence sakınlesmek ıcın yapılır..sokakta ego tatmın etmek ıcın deıl..
ille de sokakta adam dövmek isteyen bunu deneyebilir
![]()
10 kisi arasından da böyle cıkıyorlar heralde![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
aklıma gelmişken, Türkiye'de vizyona girmeyen bir film tavsiye edeyim size...
ipman.. Çinlilerin ve Japonların arasında gecen felsefe ve dovus üzerine cok güzel hazırlanmış bir film.. şu ana kadar izlediğim en iyi filmlerden...
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
valla bence sokak kavgalrındada cok ıse yarar 2 tane sol sag dırekte adamın yere yıgdıgımı bılırım ama onceden öle bısey yoktu ınan yapmadıgımda 50 tane yumruk atım hıc bısy olmazdı adambnce cok yararı war
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)