User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 20 ile 37 arası

Konu: Very angry cat ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Annem görse bu yazıyı evde hayvan beslenmez olm der
    1.6tdi.
    Ecutech.

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah tan annem ınternetten anlamıyo yoksa yanmıstım yakında bı yavru kedı eve almayı planlıyodum.. bunları gorse zaten karsı mahveder benı )

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki tane kedi besliyorum, birtek konuşamıyorlar...Telefon odamda çalar salondaysam gelir miyavlar deli gibi haber verir.Hasta olurlar gece gelip uykumdan kaldırır konuşamasada anlatır derdini.Sahiplerinede çok düşkündürler ama ara sıra çok azda olsa kapris yaptıkları oluyor.

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 2 kedi besliyorum evde..ama köpekleri de çok severim..ilerde müsait bir evim olduğu taktirde birde köpek almak istiyorum..kedilerin nankörlüğü konusunda diğer kedi besleyen arkadaşlara katılıyorum bende onlar gibi herhangi bir nankörlüklerini görmedim uzun yıllardır..kediler güzeldir

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mırrrrrrrrrrrrrrrrr mırrrrrrrrrrrrrrrrrr bu ses kedilerin neresiden çıkıo ...?

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En kötü hayvan bile insandan zararsızdır.Daha çok kıymet bilir.Kediler nankördür lafı 13 rakamının uğursuzluğunun gerçekliği ile aynıdır benim gözümdeKedi,köpek,kuş,sürüngen...etc. her hayvanı besledim, beslemeye de devam ediyorum.Her hayvanın yeri ve karakteri ayrıdır.Hiçbirisi sizi mutlu etmek için dünyaya gelmedi.Komik olmayın yok amaçsızmış yok salakmış

sürüngen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde siyamım var..evde en tav olduğu şey kablosuz klavye kucağımda klavye görünce bi şekilde onadan kurtulup illaki kucağımda yatacak,gece yorganın altında koluma sarılarak yatacak,bi de ne yiyiyorsam bi tadına bakacak başka dertleri yok,konuşmasınada ramak kaldı.ne zaman "kalk ulan ordan ben yatıcam"demesini bekliyorum...

bu arada bi kez camdan kargayla "gagaga gu gagagu" diye konuşurken yakaladım dehşete düştüm
    old is cool

luckdove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kulakları geriye yatık saldırı pozisyonunda geçmiş Zavallı belli ki korkmuş çok. Kedileri köşeye sıkıştırmayacaksın.

Ben şimdiye kadar 2 kedi besledim. Bence mükemmel hayvanlar. Sadık hayvanlar olmadığı da tamamen bir hurafe. Sadece özgürlüklerine daha düşkünler. Ben de bu mantıkla köpekler yalaka hayvanlardır ayrıca pistirler diyebilirim ama demem çünkü köpekleri de severim Yalnız her kedinin kişiliği bir birinden farklı. Köpeklerde de bu var ama kedilerde çok daha belirgin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç sevmem kedileri köpekler çok dost canlısı geliyo ama ilk videodaki kediye kimbilir ne yapmışlardır öyle içten içe gider yapıyo

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben köpek çok severim ne zamn konusu açılsa anneme eve köpek alalım desem zaten 3 tane var ! 1 tane daha çekemem diyordu ( babam ben ver kardeşimi kasdediyor )
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ne be adamı gırtlagını keser

xcel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende evimi iki kedimle paylaşıyorum. karınları aç olsun tok olsun fark etmez beni her sabah işe uğurlarlar kapıdan, her akşam kapıda karşılarlar. gel dediğimde mutlaka gelir ayaklarıma dolanırlar. hayırdan anlar yasak olan şeylerin ne olduğunu bilirler. inanılmaz temizdirler. müthiş yaramazdırlar. canları oyun istediğinde iplerini toplarını getirir ayak ucuma koyarlar. çok nadir hastalanırlar. köpek gibi gürültücü değildirler. köpekler gibi eziyetleri yoktur. kedi beslemenin iki yükü vardır. biri düzenli olarak tuvaletlerini temizlemek, ikincisi tüylerini günlük taramak. öyle köpekler gibi zamanlı zamansız tuvalet için dışarı çıkmalar, her dışarı çıkıştan sonra patileri tüyleri temizlemek gibi zahmetleri olmaz. salya derdi yoktur. ne verirseniz yerler.

sevgiyle, ilgiyle bakılan kediler kesinlikle genel kedi kanısından çok farklılar. çok denediğim bir şeydir bu karınları aç olsa bile her çağırışımda gelip kucağıma kurulurlar. en güzelide mamalarını yerken arada kafayı kaldırıp size teşekkür edercesine miyavlamaları.

umu_vtec
    Misafir
    benmde evimde kedilerim var ve bugüne kadar hiçbir nankörlüklerini görmedim odada bişeye sinirlenip bağardığımda hemen koşa koşa gelip ayaklarıma sarılıolar bana bişeymi oldu die. nankör zırvaları falan hikaye kim ne nankörlüünü görmüş?

chaylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harbiden kediler nankör degilde kim demiş bunu
    00' Civic 1.6IES

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umu_vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benmde evimde kedilerim var ve bugüne kadar hiçbir nankörlüklerini görmedim odada bişeye sinirlenip bağardığımda hemen koşa koşa gelip ayaklarıma sarılıolar bana bişeymi oldu die. nankör zırvaları falan hikaye kim ne nankörlüünü görmüş?
    sana iyisi denk gelmiş olm normalde nankör bu kediler

umu_vtec
    Misafir
    Alıntı ibooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana iyisi denk gelmiş olm normalde nankör bu kediler
    yaa yürü git lan onu bunu bırakta beste şekli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulasstoprak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mırrrrrrrrrrrrrrrrr mırrrrrrrrrrrrrrrrrr bu ses kedilerin neresiden çıkıo ...?
    hahahha senelerdir kedi besliyorum bende çözemedim hele gece yanıma geliyo mırr mırr mırr bayılıyorum o sese fakat her gece çekilmiyo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)