O sakinmiş gene. Bu çok feci saldırıyor yaw tırstım resmen izlerken
http://www.youtube.com/watch?v=tcxhO...eature=related
şu kediler kadar başka tatlı bir hayvan daha var mı ya![]()
![]()
Veteriner fakültesine köpeğimi kontrole götürdüğümde sokakta kötü muamele gören bi kedi getirmişlerdi, sanırım bel kemiklerinde problem vardı yüremiyordu viyaklamaları bundan 2 kaft felan fazlaydı herhalde.
Mutlaka karşı çıkan olacaktır ama kediler bana çok amaçsız hayvanlar geliyor, köpeğinle oynadığın oyunları, paylaştığın şeyleri kedinle yapabileceğine inanmıyorum.![]()
nankör hayvan hergün yemek ver bigün aç bırak çeker gider sahibinin hayatını kurtaran köpekler var üstelik oldukça akıllı hayvanlar sadıklar en mulayimi balıklar versen yiyor karnım acıktı demiyor izlerken keyf veriyor![]()
hem kedi hem de köpek besleyen biri olarak,ikisininde çok farklı yönleri var.karekterleri tamamiyle farklı,köpek direkt olarak sahibine odaklı yaşar ama kedi öyle değildir,özgürlüğüne düşkündür istemediği zaman sevdirmez.köpekler daha oyuncu sadece bir başını okşa ona dünyalara bedel.ama kedinin nankör olduğuna katılmıyorum,hatta besleniz bu lafın bir saçmalıktan ibaret olduğunu çok daha iyi anlarsınız.kedilerin hisleri çok kuvvetli,kedim ben siteye girer girmez miyavlamaya başlıyomuş kapının önündene olursa olsun kediyide köpeğide sevmesekte onlara zarar vermeyelim.bu dünya sadece insanların değil sonuçta her canlının yaşam hakkı var.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
bunca senedir bir sürü kedi besledim hıc bır nankorlugunu gormedım hatta su ankı kedım ın bır olayını anlatım bır gece ulserım tuttu agrıdan kıvranıyorum agrım gecıp kendıme gelene kadar basımdan 1 dk bıle olsun ayrılmadı agrım gectı ılac aldım falan ohh falan yaptım kendı kendıme suratıma baktı ondan sonra gıdıp yattı![]()
kimse kimseye anlatsa inanmaz..sizlerde inanmamakta özgürsünüz..sandığınızdan daha fazla kedi besleyip içlerinde bulunmuşumdur..hatta evde beslenicek hayvanları abartıp deniz yıldızı ve yengeç v.s. de besledim..ama kedilere nankör die lütfen ezbere konuşmayın..sizin olan kedi ,sizi benimser..ve karnınız ağrıyorken siz ağrıdan kıvranırken..eliniz gayri ihtiyarı bir kaç kez karnınızı tutar gibi gittiyse..sizi benimseyen kediniz, karnınızın üstüne yatıp sıcak tutmaya çalışır..Not: yaşadıklarımla bakidir.
Tüm hayvanları Sevelim..Koruyalım..unutmayın onlarda olmayan bazı şeyleri cenabı allah bizlere verdiyse , onlara zarar vermek için değil... mutlakki bu özelliklerimizi paylaşmayı ve onlara göz kulak olmayı emretmiştir.
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Eşim kedi hastası olduğu gittim bir Ankara kedisi aldım. Bugüne kadar evimde hep köpek beslemiş birisi olarak kedinin nekadar huzur verici ve temiz bir hayvan olduğunu, bakımının nekadar kolay ve zahmetsiz olduğunu gördüm.
Korhanın dediği gibi hele o insanın üzerine yatıp ısıtması yok mu. Kendisine mobil kombi diyoruz
Sabah traş olurken ayağımın dibinde, duş alırken duşakabinin önünde, kahvaltı ederken dizimin üstünde yani sürekli insanın sıcaklığını hissetmesi gerekiyor. Şimdi bu hayvan nasıl nankör olur? Neye dayanarak bu saçmalığı yayarlar anlamam. Çeşme başı dedikodusundan öteye gitmiyor benim için bu yorumlar.
Zaten benim gözümde savunmasız bir hayvanın canını yakacak adam adam olamaz. İnsan hele hiç olamaz. Zaten gözümün önünde öyle birşey de yapamaz
Bu arada zaten burada bunu yapacak karakterde birinin olduğuna inanmıyorum. Kimse yanlış anlamasın sözüm meclisten dışarı.
yok babam ben sevmıyorum korkuyorum .gecen sene hanım almış bitane kanım ısınmadı onunda bana. gece yatıyom saat 4 gözlerımı acdım basımda karnımın ustund eotuyor gözlerıme bakıyor yemınkı sabah 7 kalıp sokaga atdım![]()
DRİLL
Dr.Ecu
http://www.youtube.com/watch?v=lXiO_...eature=related
canım sıkıldı![]()
DRİLL
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)