T4 iyidir iyidir. Buğra A. kardeşim 1 aydır video koymadığı için v6 406 yı nasıl madara ettiğimizi göremiyorsunuz.
243 hp aldık yazılım ile.
T4 iyidir iyidir. Buğra A. kardeşim 1 aydır video koymadığı için v6 406 yı nasıl madara ettiğimizi göremiyorsunuz.
243 hp aldık yazılım ile.
Özgürcüm video varda Buğra kardeşime çok rica ettim defalarca söyledim sanırım vakti yok koymuyor. Videodaki hali 185 190 hp lik hali idi.
bro bizim yazlıkta vardı bilirsn manuel 2001 t4 SLH plakaydı Salih abinin ... çok çok fena şakalar yaptı kalite + konfor + performans fiyat ıda gerçekten makul bence güzel seçim olur![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
+
t4'ler süper mantıklı fiyatlara satılıyor bikaç kronik sorun harici fiyatına göre böle güç konfor ve güvenlik sunan araç yok denebilir. 2000 model manuel t4 vardı düzlükte çok rahat 240-250 görüyordu.
eger almayı düşünürsen airbagler, kapı kilitleri, 4'lü lambaları, ön yürüyen ilk kontrol edilmesi gerekenler. motoruna narin dediler ama bi sorun hiç görmedim (120.000km'de sattım).
vti'dan çok daha ucuza daha genç ve çok çok daha hızlı bi araca sahip olursun tavsiyem 2.0 litre olandır.
206yı almadan önce ben de bakmıştım
benim okuduğum genelde motor için tavsiye edilen 99 öncesi 1.9lardı
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)