User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
155 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: msupra bunu görmüşmüydünüz

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ve sonra da spor karşı çalıştırmak sırasında 2 tekerlek .. tam güç versiyonu Toyota Supra karşı kurtarma bir testte canavarın performansı Voila aracı "nin ilk sürümü" teşekkür için

Biz irreversibly yere güç anahtarı fark doğal olarak zordur ve aslında 4 .. doğru motorlu olması başlaması gerekir ama özellikle ve uzantısı .. Dantesque arabanın inanılmaz performansı için teşekkür ederiz

Ayrıca içinde, dışında daha korkunçtur

masalalhh fransızca yazıyor cevırıdk bunlar cıktı masallahh abı yenı projelerının devamını beklıyruz
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    maşallah abi, allah güç kuvvet azim versin daha da güzel projeler çıkarıcağından eminim şahsım adına

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsmail abi helal olsun...
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iso335 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kimseyi küçümsemiyorum geldigim yeride hiç unutmuyorum ama dedigin gibi beni küçümseyen çok insan olmuştur iyi bilir iyi hatırlarım bi anımı anlatayım size bundan seneler önce bir alfa sud um vardı onu yapabilmek için bütün paramı ve birikimimi harcamıştım fakat bir türlü bitiremedim param olmadıgı için hiç kimse benim arabamı yapmıyordu ankarada büyük sanayide yol ortasında arabamı yapmaya çalışıyordum ve bana her kes gülüyordu ondan sonra hiç vaz geçmedim ve bütün paramı emegimi ve gurumu çalan o arabayı bir çıkma k16 turbo ile degiştim elimde artık sadece yaglı bir turbo vardı 1.5 sene sonra tekrar para biriktirdim ve bir opel manta aldım ve turboyu ona takmak için uraştım o zamanlar bu işlerden anlayanlar olmaz bu arabaya turbo takamassın dediler bende ilk swabıma başladım bir opel omega 2000 enjektorlü motor aldım gene bu işten anlayanlar kesinlikle olmaz karbülötörlü motor al bari olmaz dediler kendi başıma gecekondumuzun bahçesinde motoru otutdurdum ve turboyu taktım çok harika olmuştu ve daraglarla tanıştım 17.11.2002 de ilk kupamı aldım ve azmimden hiç bir şey kurtulmadı olmaz diye bir şey yoktur yapamayan insanlar vardır.
    dr ecu ya gelince benim için özel bir insan onu seviyorum fakat benim arabamın bir civatasını bile sıkan adam benim için zaten farklıdır onun için onu da kimseden ayırd edemem hepsine teşekkür ederim hepinize teşekkür ediyorum
    cidden cok guzel bir yazi olmus ismail, birde su ciragida anlat bana anlattigin, hani demistin ya bana, ben herkeze kulak asarim, kimseyi kucuk eksik gormem cunku basimda soyle bir olay gecmisti o bana ders olmustu diye. karburatordeki camur olayi, oda benim kulagima kupe oldu

ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ismail abi tebrikler helal olsun, maşaallah anın bile ne güzel, filmi yapılacak adamsın

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Helal olsun ismail abi bu cesareti azmi gösterip bu araçları hazırladın , inşallah daha iyilerini daha hızlılarını da yaparsın.

Benim fotolarda yurtdışına açılmış

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gercekten guru verıcı kendı ulkemızın ınsanını we emegını buralarda gormek ınsanı hakkaten gururlandırıo helal olsn tekrar kazasıs belasıs kullanın ınsallah basarılar.

CKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iso335 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kimseyi küçümsemiyorum geldigim yeride hiç unutmuyorum ama dedigin gibi beni küçümseyen çok insan olmuştur iyi bilir iyi hatırlarım bi anımı anlatayım size bundan seneler önce bir alfa sud um vardı onu yapabilmek için bütün paramı ve birikimimi harcamıştım fakat bir türlü bitiremedim param olmadıgı için hiç kimse benim arabamı yapmıyordu ankarada büyük sanayide yol ortasında arabamı yapmaya çalışıyordum ve bana her kes gülüyordu ondan sonra hiç vaz geçmedim ve bütün paramı emegimi ve gurumu çalan o arabayı bir çıkma k16 turbo ile degiştim elimde artık sadece yaglı bir turbo vardı 1.5 sene sonra tekrar para biriktirdim ve bir opel manta aldım ve turboyu ona takmak için uraştım o zamanlar bu işlerden anlayanlar olmaz bu arabaya turbo takamassın dediler bende ilk swabıma başladım bir opel omega 2000 enjektorlü motor aldım gene bu işten anlayanlar kesinlikle olmaz karbülötörlü motor al bari olmaz dediler kendi başıma gecekondumuzun bahçesinde motoru otutdurdum ve turboyu taktım çok harika olmuştu ve daraglarla tanıştım 17.11.2002 de ilk kupamı aldım ve azmimden hiç bir şey kurtulmadı olmaz diye bir şey yoktur yapamayan insanlar vardır.
    dr ecu ya gelince benim için özel bir insan onu seviyorum fakat benim arabamın bir civatasını bile sıkan adam benim için zaten farklıdır onun için onu da kimseden ayırd edemem hepsine teşekkür ederim hepinize teşekkür ediyorum
    eyvallah ismail abi.
    ben şahin sanmıstım alfaydı dogru..
    kısa ve öz buradan şunu cıkarıyoruz; gün gelir devran döner horoz döner tavuk gömer

ayhan345turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim ismail, başarılarının devamını dilerim. Swap Center personeli olarak, sen bu kazandığın başarınn daha iyilerine laiksin. Bu başarının asıl mimarlarından biri olan Gökhan YILDIRIM Ustamızada ne kadar teşekkür etsek azdır. Ellerine kollarına sağlık.
    Bu başarıda payı olan, Gökhan Ustasından, Dr.Ecu' dan tutunda kalfa Ramazan kardeşimize kadar Allah hepsinden razı olsun. Herkeze binlerce teşekkürler.
    Swap Center olarak, Allah bize üretebileceğimiz yüzümüzü ağartacak yeni projeler yapmayı nasip eylesin.
    GARDIYAN;

merve
    Misafir
    tebriklerrr hak etmiş

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok gurur verici bir durum helal olsun.
    74 model sehpa...

CaNeR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsmaiL abi hem kişiLiğine hemde gurur verici oLayLari bize yaşattiğin için heLaL oLsun tbkler.

Fikirler ÖLMEZ
    M.Kemal ATATÜRK

Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
    Şamil BASAYEV

ReFiK
    Misafir
    WAllahi geçmişine bakınca abi bunların daha iyisine laik olduğunu düşünüyorum, tebrikler bundan sonraki projelerde de Allah utandırmasın şimdiden

SerdaR A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    helal olsun ismail abi gurur verici bi olay her baba yiğidin harcı değildir bu başarıların devamını dilerim =)

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    helal olsun gerçekten harika birşey fazlasıyla hakediyor...

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muhteşem,Türkiyenin böyle bir yerde öne cıktıgını görmek gururlandırıyor insanı.

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    türkiyedede böle arabayapıldığı sayende duyulmuşoldu abi allah daha iyilerini yapmayı nasip etsin

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrikler İsmail Abi..

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tebrikler abi gercekten gurur verici msupranin motorlarla olan videolarina burdaki arkadaslar hep bayildilar seyrettirdigimde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)