o zaman ls en zayıf halka diyoruz ve eliyoruz
bilgi veren tüm arkadaşlara çok tşk ederim
dip not : es ile passat takaslamak isteyen olursada bana ulaşabilir![]()
o zaman ls en zayıf halka diyoruz ve eliyoruz
bilgi veren tüm arkadaşlara çok tşk ederim
dip not : es ile passat takaslamak isteyen olursada bana ulaşabilir![]()
passatla civic mi takaslanırmış yawhiç girme o işe bnce çok sıkıştıysan kendi arabanı sat 1 2 ay arabasız gez pasattan inip civic e binme bnce
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Açıkçası LS-ES arasında ciddi bir fark yok.
Diğer arkadaşların da dediği gibi boş model ile dolu model arasındaki farklar
- Sis Farı
- Çelik Jant
- Digital Klima ( 2005 sonrası civiclerde baz versiyonda da mevcut )
- Kol Dayama ( 5 sonrası civiclerde baz versiyonda da mevcut )
- Arka Fren Sisteminin Disk olması
- 4 Airbag
- Sunroof
- CD Çalar ( Baz versiyon sadece kasetçalara sahip, full versiyon hem cd hem de kaset çalar bulunduruyor. )
'dan ibaret.
Açıkçası Sunroof ve 4 Airbag harici bir özellik fazla aranmıyor. Aransa da piyasadan çok ucuza temin edilebiliyor. Örnek olarak Sis farını 100-120 TL'ye taktırabilirsiniz veya cd dinlemek istiyorsanız envai tip cd çalan teyp bulmak çok basit. Arka frenlerin disk olmaması frenlemede hissedilir bir dezavantaj doğurmuyor. Kol dayama ve Digital klima da yukarıda belirttiğim gibi 2005 senesi civiclerde baz versiyonda da bulunuyor. Keza çelik jantlarda ulaşılması güç ve pahalı bir fark değil.
Benim için baz ve full versiyon arasındaki en önemli fark sunroof ve 4 airbagdir. Bunların dışındaki farkları gereksiz, çok daha uygun fiyata farklı şekillerde elde edilebilir buluyorum.
fiyat uygun değil Ls ler 20 bin tl den fazla verilmez şu şartlarda kilometresi fazla sorun değil . 250 binde tık olmayan d16 biliyorum eğer düzgün bakımları yapılıp düzgün kullanıldıysa
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)