User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Honda Konusunda Fikire İhtiyacım Var

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Honda Konusunda Fikire İhtiyacım Var

Arkadaşlar 2004 model Passat TDI Comfortline aracımı 2006 model Civic 1.6 LS ile takaslamayı düşünüyorum ve üstüne alacağım para açıkcası işimi görüyor tatminkar. Ama aklımda birkaç soru işareti var bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum. Araçta sadece 2 parçada boya var.

Araç 2006 model ve 78.000 kilometrede 1.6 LS paket ve sahibi 22.500 gibi bir fiyat biçiyor en başta fiyat konusunda danışayım bu fiyat uygun mu yüksek mi?

Açıkcası Honda'dan anlamam buda alacağımız ilk Honda olacaktır nasip olursa bu LS paket nedir ne içerir yani Passat'tan sonra kendimi aciz hisseder miyim misalen en başta dikkatimi çeken sis farlarının olmayışı dikkatimi çekti?

Bir de 2-3 ay kullandıktan sonra ben bu aracı satmayı kalktığımda satış sırasında herhangi bir sıkıntı çeker miyim piyasada tutulan donanımlı modeli mi yoksa ağırdan giden cinsden mi?

Dip not : 2 gündür msn üzerinden başını ağrıttığım Görkem'e selam yolluyorum

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aaa eraycım ne demek başımı ağrıtmadın olur mu her zaman yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince,,,,,bence passattan sonra tabiki eksikler hissedersin ama temel donanım olarak çok eskik bi araç değil,,,piyasa olarakta satılması pek zor araç değil ...........

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ls baz versiyon, fulleri es olarak geçiyor. fiyatı çok da uygun değil

passatı verip civic alırsan bence pişman olursun , ben olsam değişmem

civicler kolay satılıyor alıcısı her zaman bulunuyor

bu araç pazar enkadaki gri passat mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nakite ihtiyacım olduğu için veriyorum yoksa vereceğim bir araç değil asla. evet pazar enkadaki passat bendim

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer konforuna alıştıysan passatın civic ls attan inip eşşeğe binmek olucaktır ben olsam takas yapmam fiyatıda hiçde öle uygun felan değil

Sahin
    Misafir
    2006 LS civic aldık arkadaşıma 51.000 de arabada çizik dahi yok en ufak bi hatası yok arabnın 20.000 tl ye aldık tam .. biraz fazla istiyo sanırım.piyasa şuan okadar da yüksek değil.

s.alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    civic in fiyat çok iyi bir fiyat ben 2003 ünü 20.000 e aldım daha dogrusu servis parasıyla felan o fiyata geliyor 2006 modelse hele hiç durma ama sana kaç lira veriyo.daha sonra civic i satma gibi bi durumun varsa aldıgın fiyata satarsın hele antalya gibi biryerde 24 felanda gider valla 1 hafta bile beklemez ayrıca ls ile es ile arasındaki farklar:
    ls=2 hava yastigi olması
    es=4 hava yastigi + sunroof + jant + sis lambası sadece farklar bende ls var ve araç yine full gibi diger araçlara göre abs esr eps ne ararsan var
    Alıntı erkin006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ezel de 47 numara ayak varmış haftasonu gazetede yazıyordu...varın siz düşünün malzemeyi

göz döndümü eyşan meyşan paklamaz

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LS'si en boşu oluyor. ES si ise diğer paketi başka paket yok. ES de kapı içlerinde ışık var. Bazıları 4 airbag oluyordu tam emin olamadım. ES'de çelik jant geliyor. Arka frenler LS'de kampana ES'de disk.(Buna çok dikkat ederim uyuz oluyorum). Sis farı farkını zaten dikkat etmişsin. LS olanlarda sunroof opsiyonu yoktu sanırım birde. Fiyatına bişi diyemem ama civicler gene olarak kolay satılıyor.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam direk 9bin tl vereyim dedi bende bu konudan sonra yarın adama telefondan döncem ona göre birşey dicem. acil nakite sıkışık olduğumuz için aracımızı satıyoruz yoksa asla satılacak bir araç değil hem ekonomi hem hız hemde konfor bakımından benim için tam ideal ama şartlar işte.. bizim şu an için planımız civic gibi bir araç alıp mayıs-haziran gibi dümeni hafiften düzeltince 3bg kasa passat tdi a geri dönüş yapmak. o yüzden aracın satış hızı nedir onu felan öğrenmek istedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı real_silver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende ls var ve araç yine full gibi diger araçlara göre abs esr eps ne ararsan var
    ABS'siz ise zaten bi halta yaramaz okadar paraya sedan üst sınıf diye geçinen araçta. EPS dediğin hidrolik direksiyon. ESP diyorsan Türkiye'deki o kasa civiclerde yok. Belki özel sipariş ile gelmiş ise ES de gelmiştir. Kadranda ışıklarını gördüğüm desende ESP felan yok. esr ne anlamadım. ASR diyorsan oda yok. SRS diyorsan oda airbag demek.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

gni_GTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her zaman Alman arabasına bin kuzen,Civic bizi bozar

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sis farı es modelinde de opsiyon

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda düzgünse eger aldıgın fiyattan 21 gibi alırım senden.ben burda o fiyata bulamadım için 2003 e kaldımbide çok düzgün araçtı
    ezel de 47 numara ayak varmış haftasonu gazetede yazıyordu...varın siz düşünün malzemeyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    civic in fiyat çok iyi bir fiyat ben 2003 ünü 20.000 e aldım daha dogrusu servis parasıyla felan o fiyata geliyor 2006 modelse hele hiç durma ama sana kaç lira veriyo.daha sonra civic i satma gibi bi durumun varsa aldıgın fiyata satarsın hele antalya gibi biryerde 24 felanda gider valla 1 hafta bile beklemez ayrıca ls ile es ile arasındaki farklar:
    ls=2 hava yastigi olması
    es=4 hava yastigi + sunroof + jant + sis lambası sadece farklar bende ls var ve araç yine full gibi diger araçlara göre abs esr eps ne ararsan var
    donanımları bu kadar mı bu araların

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ABS'siz ise zaten bi halta yaramaz okadar paraya sedan üst sınıf diye geçinen araçta. EPS dediğin hidrolik direksiyon. ESP diyorsan Türkiye'deki o kasa civiclerde yok. Belki özel sipariş ile gelmiş ise ES de gelmiştir. Kadranda ışıklarını gördüğüm desende ESP felan yok. esr ne anlamadım. ASR diyorsan oda yok. SRS diyorsan oda airbag demek.
    asr yok biliyorum,srs airbag onuda biliyorum abi sende beni cahil yaptın .ama benim civicde esp yazıyor valla :S yani özellikle sen esp misin diye bakmadım ama eli birşey yazıyor bunların direksiyon hidrolik deil elektrnk limiş o eps olamaz :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer konforuna alıştıysan passatın civic ls attan inip eşşeğe binmek olucaktır ben olsam takas yapmam fiyatıda hiçde öle uygun felan değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    asr yok biliyorum,srs airbag onuda biliyorum abi sende beni cahil yaptın .ama benim civicde esp yazıyor valla :S yani özellikle sen esp misin diye bakmadım ama eli birşey yazıyor bunların direksiyon hidrolik deil elektrnk limiş o eps olamaz :S
    Zaten anla diye yazdım. EPS demek Electric Powered Steering demek. Yani elektrikli direksiyon.
    Schumi.Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hah işte o zmn ondan var

MaG
    Misafir
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 2004 model Passat TDI Comfortline aracımı 2006 model Civic 1.6 LS ile takaslamayı düşünüyorum ve üstüne alacağım para açıkcası işimi görüyor tatminkar. Ama aklımda birkaç soru işareti var bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum. Araçta sadece 2 parçada boya var.

Araç 2006 model ve 78.000 kilometrede 1.6 LS paket ve sahibi 22.500 gibi bir fiyat biçiyor en başta fiyat konusunda danışayım bu fiyat uygun mu yüksek mi?

Açıkcası Honda'dan anlamam buda alacağımız ilk Honda olacaktır nasip olursa bu LS paket nedir ne içerir yani Passat'tan sonra kendimi aciz hisseder miyim misalen en başta dikkatimi çeken sis farlarının olmayışı dikkatimi çekti?

Bir de 2-3 ay kullandıktan sonra ben bu aracı satmayı kalktığımda satış sırasında herhangi bir sıkıntı çeker miyim piyasada tutulan donanımlı modeli mi yoksa ağırdan giden cinsden mi?

Dip not : 2 gündür msn üzerinden başını ağrıttığım Görkem'e selam yolluyorum
    Çok yakın bir arkadaşım ES sini sattı 2005 model 68000 km de ve araba çok temiz çok güzel bakımlı bir arabaydı Arkadaşımda kıl tüydür biraz arabasına çok titrer ve 4 kişiyi zor bindirir arabasına öyle diyim yani ve ekstra beyazdı. kapuutta ilk aldığında direge hafiften çarptıgı için boya vardı ve başka hiç bişi yoktu. 21000 e verdi p.tesi günü.. fiyat makul değil işin aslı cünkü LS ler çok boş,

ES de olanlar bildigim kadar ile ;

sunroof
    celik jant
    arka frenler disk
    kapı aydınlatma
    zannedersem 4 airbag
    sis farı
    ve bir kaç bişey daha olacaktı diye hatırlıyorum...

ki birde bizim arkadaşın arabada deri koltuk vardı sıfır gibi idi hepsi sıfır alırken yaptırmıştı. yazlık ve kışlık lastikleri, artı JBL 4 hoparlör falan verdi. stetme daha yerinden bile hiç çıkmamıştı. kriko degmedi arabaya yani

Alan adam aynısından bitane daha bulsam hemen abisine alcakmış

Yani fiyat çok yüksek, Passattan inip LS e binmek istemezsin Bende passat kullandım ve civic de kullandım fakat ES biraz olsun keser seni..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)