bu ne bro? :D
ya o kadar makbule gecerkı gercekten sınırden tekmelıcem yoksa...
PMle bi telefon numaranı atarsan konusalım eger musaitsen :)
Printable View
Buda bi probram bunlada oldu diyen gördüm deneyelim :)
artık programlar kar etmıor :D
alet komple getti, geçmiş olsun :)
Sevgili SCHUMI ile telefonda gorustuk ve benım elımdekı harddıskın Seagate firmasinin urettigi sıkıntılı bir seri oldugunu soyledı. Artık hıc calısmıor kendısı :)
1-2 tavsiye verdı onları denıycem yoksa bılgılerın hepsı çöpe :@
Abi gecmiş oLsun masallah o kadar ne bilgisi sakladın yaf :D
itina ile diskten veri kurtarılır gülüm :D
Buğra abi bana da yardımcı olsana :mad:
Raptora format atıyorum die yanlışlıkla ötekine format atmışım. Üstüne de fdisk yaptım hiçbir program hiçbişi bulamıyor. Recover my files, R-Studio,get data back gibi programların çoğunu denedim ama nafile. Hddyi söktüm öle bekliyor hiçbir yazım olmasın die.
Easy Recovery ile ben sımdı baya bı kurtardım bılgınıze :)
KAnka geçmiş olsun...HAtırlıyosundur belki bikaç ay önce nefes almadan küfür ediyodum raw oldu harddiskim diye BEnimki 500gbydi ama gittim yeni bi hdd daha aldım ona win kurdum tekrar sonrada Recover My Files bide get data back yaaptım..herbiri 24 saatten 48 saat sürmüştü toplam=)fotolarımın büyük bi kısmıyla filmlerimin bi kısmı kurtuldu...işlemlerden birini hızlı formattan önce diğerinide sonra yaptım.Üzerine bişi yazılmadıkça kurtulabiliyo
allaaam noolur hdd eve gidene kadar bozulmasın ulan paranoyak oldum iş yerinde calısan hdd bozulcak diye aklım gidior
Bi soruda ben soriim. Benim harddiskim yanmıştı bikaç ay önce. Tamirciye verdim ib.e hala kurtarcak verileri. İçindekiler fotoğraflar falan sadece icon olarak okunuyo diyo. Nasıl çözeriz bunu?
Devre kartı yanmış ise birebir aynı seri ve partiden aynı revizyonlu bir diskin kartını takarak diske ulaşabilinme şansı var. Ama motoru felan yanmışsa onun değişmesi hem çok zor. Hemde içinin açılması ile zaten bilgilerin ulaşabilinme şansı çok az. Çünkü bebek küvözü gibi steril bir kutu içinde eldiven ile açılması lazım.