artık programlar kar etmıor
alet komple getti, geçmiş olsun
Sevgili SCHUMI ile telefonda gorustuk ve benım elımdekı harddıskın Seagate firmasinin urettigi sıkıntılı bir seri oldugunu soyledı. Artık hıc calısmıor kendısı
1-2 tavsiye verdı onları denıycem yoksa bılgılerın hepsı çöpe :@
KA Style
Abi gecmiş oLsun masallah o kadar ne bilgisi sakladın yaf![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
itina ile diskten veri kurtarılır gülüm![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Buğra abi bana da yardımcı olsana
Raptora format atıyorum die yanlışlıkla ötekine format atmışım. Üstüne de fdisk yaptım hiçbir program hiçbişi bulamıyor. Recover my files, R-Studio,get data back gibi programların çoğunu denedim ama nafile. Hddyi söktüm öle bekliyor hiçbir yazım olmasın die.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Easy Recovery ile ben sımdı baya bı kurtardım bılgınıze![]()
KA Style
KAnka geçmiş olsun...HAtırlıyosundur belki bikaç ay önce nefes almadan küfür ediyodum raw oldu harddiskim diye BEnimki 500gbydi ama gittim yeni bi hdd daha aldım ona win kurdum tekrar sonrada Recover My Files bide get data back yaaptım..herbiri 24 saatten 48 saat sürmüştü toplam=)fotolarımın büyük bi kısmıyla filmlerimin bi kısmı kurtuldu...işlemlerden birini hızlı formattan önce diğerinide sonra yaptım.Üzerine bişi yazılmadıkça kurtulabiliyo
allaaam noolur hdd eve gidene kadar bozulmasın ulan paranoyak oldum iş yerinde calısan hdd bozulcak diye aklım gidior
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Bi soruda ben soriim. Benim harddiskim yanmıştı bikaç ay önce. Tamirciye verdim ib.e hala kurtarcak verileri. İçindekiler fotoğraflar falan sadece icon olarak okunuyo diyo. Nasıl çözeriz bunu?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Devre kartı yanmış ise birebir aynı seri ve partiden aynı revizyonlu bir diskin kartını takarak diske ulaşabilinme şansı var. Ama motoru felan yanmışsa onun değişmesi hem çok zor. Hemde içinin açılması ile zaten bilgilerin ulaşabilinme şansı çok az. Çünkü bebek küvözü gibi steril bir kutu içinde eldiven ile açılması lazım.
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)