User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Need For Speed Shift - Teaser Trailer HQ

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    granturismo2 ' den ufuk açıcı bir detay ;
    bir civic alıyor ve ne yapacağına karar veriyorsun , atmosferik mi turbo mu?
    realitede de bu ikilemde kalan pek çok kişi var öyle değil mi?
    sonra mesela bir supra alıp turboyu upgrade ediyorsun sonra da 0-400metre kalkmaya çalışyorsun... bir de bakıyorsun tork o kadar yüksek ki , redline'ı beklemeden vites büyüttüğünde daha iyi dereceler çıkarıyorsun vs..vs..
    ya da ne bileyim , arabayı veriyorsun yere , bozuk pistlerde zıplamaktan viraj dönemiyorsun
    sıfır araçlara bakıyorsun , sonra gidip japanese domestic market ' ten ikinci el araba arıyosun , her baktığında başka arabalar başka renkler düşüyo ikinci el pazarına vs..vs..
    bence de granturismo2 çok çok çok özel bir simulasyondur..
    zaten isminden de belli ;
    granturismo , the real driving simulator
    forumda ne cevherler varmış haberimiz yokmuş yaw

arkadaşlar şu m5 deki drift spec lerinizi bekliyorum..
    hangi ayarlarla en iyi verim alınıyor ben birtürlü tutturamadım.

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gran tourismo 2 yi hala oynuyorum ve pc den netden once emulatörü indirip sonrada oyunu indirip oynayabilirsiniz.hala zevk alıyorum şu meleti bırakamadım senelerdir
    oyunu indirebilcegimiz bir adres biliyormusun?

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw bu arada ps2 de granturismo 2 de ehliyet almaya çalışıyorum yaklaşık 2 senedir ayda bir aklıma gelip oynuyorum Nurburgring de 10 dk'lık bi lap Mercedes Evo 2 ile sonuna kadar bi kaç kez takılmadan geldim ama sürem 10 saniye geçiyor. Hızlandığımda bir süre sonra yoldan çıkıyorum bi türlü geçemedim bakalım ne zaman geçipde international b ehliyetini alacağım. zaten sonra special falan kalıyor en yüksek lisans.

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SU GT de neden e30 yokki 190e & e30 denemeleri yaparddık :d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw bu arada ps2 de granturismo 2 de ehliyet almaya çalışıyorum yaklaşık 2 senedir ayda bir aklıma gelip oynuyorum Nurburgring de 10 dk'lık bi lap Mercedes Evo 2 ile sonuna kadar bi kaç kez takılmadan geldim ama sürem 10 saniye geçiyor. Hızlandığımda bir süre sonra yoldan çıkıyorum bi türlü geçemedim bakalım ne zaman geçipde international b ehliyetini alacağım. zaten sonra special falan kalıyor en yüksek lisans.

bende de aynı sıkıntı var 4sn ile kaçırdım. süreyi tamamlamak bir yana yolda durmak daha eziyet gerçektende.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bende gridyicim, sanırsam da nfs biraz gridden esinlenmiş arabanın içi vsvs
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende de aynı sıkıntı var 4sn ile kaçırdım. süreyi tamamlamak bir yana yolda durmak daha eziyet gerçektende.
    Kardeşim manuel oynuyorum ben sürekli ama 10 dk tüm dikkatini ver viteslere dikkat et ellerin ağrısın sonra 10 sn ye ile fail versin. Zaten sonra moral bozuluyor yoldada tutamıyorsun arabayı.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gt4 te ringi 6.40 larla filan dönüodum amuse gt ile forza motorsportta en ii derecem 8 dk

öyle 250 ile viraj dönülmüo yaw forzada 10 do boyunca arabanın .ötünü başını toplamaktan stres gelio insana
    Team PAŞAOĞLU

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "gt" serilerinin üzerine oyun tanımam arkadaş...
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ps3 için granturismo nun yeni versiyonu çıkacak ztn,temmuz ayı gibiydi sanırım grid de çok güzel bir oyun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ps3 için granturismo nun yeni versiyonu çıkacak ztn,temmuz ayı gibiydi sanırım grid de çok güzel bir oyun
    full versiyonu mu

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet öyle full versiyon...ps2 gt4 gibi

aca-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harika olmuş hep istemısımdır nfs serilerinde aracın ıcten kullanılmasını pc kaldırmıcak büyük ihtimal yenileme vakti gelmiş gözüküyo

arnawood omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıl 1998.
    konsol ps1
    gidişi gerçekle birebir olan 605 araba...
    ve araca chip tunning uygulayabiliyorsunuz turbo nun istediğiniz stagelerini uygulayabiliyorsunuz grip slick yarı-slick lastik ve daha birçok lastikten istediğinizi koyabiliyorsunuz aracı hafifletip şanzuman oranları ile oynayabiliyorsunuz shortshift yapıp devir kesici devrini yükseltip araca TCS controller yapabiliyorsunuz. bunun daha CAI leri port polish leri ara boruları kat iptalleri fren balataları intercooler ları egzantrik takımları ve daha niceleri...
    işte bunu seviyorum

kaç tv bozduk kaç ps1 mercek değiştirdik alıp bozduğumuz onlarca çekme cdleri bu oyun için. gt3 ü pek oynayamadım gt4te de çok sabahladığım oldu ama gt5 i bekliyoruz.Sonra aman sabahlar olmasın

Shift'e gelince gerçekten iyi görünüyor trailerde. içten görüntü var gibi gözüküyor modifiye gidiş, dönüş gerçekçi olursa oynanabilir kanımca.bekleyip görecez

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GT'den sonra NFS hiç bir zaman kesmedi beni. Ya GT oynuyorum ya da şu ara biraz eskidi ama GRID...

Ama NFS'nin bu versiyonu da oynanabilir...
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arnawood omer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıl 1998.
    konsol ps1
    ve araca chip tunning uygulayabiliyorsunuz turbo nun istediğiniz stagelerini uygulayabiliyorsunuz grip slick yarı-slick lastik ve daha birçok lastikten istediğinizi koyabiliyorsunuz aracı hafifletip şanzuman oranları ile oynayabiliyorsunuz shortshift yapıp devir kesici devrini yükseltip araca TCS controller yapabiliyorsunuz. bunun daha CAI leri port polish leri ara boruları kat iptalleri fren balataları intercooler ları egzantrik takımları ve daha niceleri...
    işte bunu seviyorum

kaç tv bozduk kaç ps1 mercek değiştirdik alıp bozduğumuz onlarca çekme cdleri bu oyun için. gt3 ü pek oynayamadım gt4te de çok sabahladığım oldu ama gt5 i bekliyoruz.Sonra aman sabahlar olmasın

Shift'e gelince gerçekten iyi görünüyor trailerde. içten görüntü var gibi gözüküyor modifiye gidiş, dönüş gerçekçi olursa oynanabilir kanımca.bekleyip görecez
    Seninkini okumadan yazmışım, hislerime tercüman oldun walla. Prologue'u baştan temcit spec oynuyoruz walla.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    logitech g25 mi aldın sen yapma ya.. ev nerdeydi senin hocam
    koltuk takımıda alırsın yakında sen... http://www.youtube.com/watch?v=x3druRniHTA
    benim kuzen almıştı zamanında hiç oynamadı çünkü hep bende

gittigidiyorda bitane playseat var şuan satılık 510 lira istiyor alsammı almasammı diyorum

şuan masa ve koltuk la oynamaktan belim ağrıyo surekli

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

6 in 1..!
    Misafir
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    granturismo2 ' den ufuk açıcı bir detay ;
    bir civic alıyor ve ne yapacağına karar veriyorsun , atmosferik mi turbo mu?
    realitede de bu ikilemde kalan pek çok kişi var öyle değil mi?
    sonra mesela bir supra alıp turboyu upgrade ediyorsun sonra da 0-400metre kalkmaya çalışyorsun... bir de bakıyorsun tork o kadar yüksek ki , redline'ı beklemeden vites büyüttüğünde daha iyi dereceler çıkarıyorsun vs..vs..
    ya da ne bileyim , arabayı veriyorsun yere , bozuk pistlerde zıplamaktan viraj dönemiyorsun
    sıfır araçlara bakıyorsun , sonra gidip japanese domestic market ' ten ikinci el araba arıyosun , her baktığında başka arabalar başka renkler düşüyo ikinci el pazarına vs..vs..
    bence de granturismo2 çok çok çok özel bir simulasyondur..
    zaten isminden de belli ;
    granturismo , the real driving simulator

kesınlıkle tam olarak acıklamıssın

6 in 1..!
    Misafir
    Alıntı arnawood omer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıl 1998.
    konsol ps1
    işte bunu seviyorum

granturısmo 2 de arabaları delı gıbı yukleyıp speed wayde roll yapmak kadar zevklı bısey yoktur...pc de olanını bılen varsa lınk atsın dırek ındırelım arklar...stage 2 3 debrıyajlar turbolar atmosferıkler eywah eywah bulunsu lınkıııı tekrar oynamak ıstıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)