geçenlere birisi bu 4 sınavın edebiyat gibi bölümlerde olduğunu , işletme okuyanların etkilenmeyeceğini yazmıştı
arda aynı şeyleri ben de duydum bütler sanrım işletme iktisat deilde daha özellikli bölümlerde deneme amaçlı seneye kalkıcakmıs tutarsa işletme iktisattada uygulanacakmıs.
eğer bu kadar sınav olursa bi yandan konu az olcak bi yandan daha fazla sınav daha fazla strres olacaki..
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
aralıkta sınav olsa şuan kayıt olmamız gerekmezmiydi, büro kasım sonu aralık başı kayıt dedi ,kayıt olur olmaz sınava almazlar herhalde![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
crazy dog nezamandır 1. sınıftasın ve yazılırken askerlikle ilgili belge istendimi senden
2013 de sistem devreye giriyorsa ben bu sene it gibi calısırım bari 4e sorunsuz geçelim 6 üstten 2 alttan 8 ders var ama calısıp geçmek gerek hepsini
www.vava.cars
Konuyu acalı 3 sene olmus nerden nereye okulu bitirdik sukur
Allah yardımcınız olsun arkadaslar inş bi an once bitirip kurtulursunuz sizde
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
iyimişbizde bakalm kayıt olmaya gittiğimzde git askerden belge getir diceklermi onu bekliyorz
tövbeliyim gitmem en son 3 sene önce gittim adam neredesn asker kaçağı durumundasın bizde seni bekliyorduk dedi allahdan iyi ve hemşerim bi abimiz cıktı aöfden kayıt sildir gel 1 sene tecil edelim belgeyi veriyim demistiönce aöfe gitmekden yanayım askerlik şubesi en son olay
edit: aöf kazanma deilde 2 yıllkdan 3-4 yapmak için aöf'e geçicem
Açıköğretim, İktisat, İşletme (Yıllık) Ara Sınavı 07-08 Nisan 2012
Açıköğretim, İktisat, İşletme (Dönemlik) Güz Dönem Sonu Sınavı 21-22 Ocak 2012
donemlik, yillik tercihimi yapilacak kayit yenilerken?
arkadaşlar bugün izmite aöf bürosuna gittim durumumu anlattım 100 beklerken nasıl olurda 10 alırım dedım bana dılekce yazıp kargoyla yollamamı söyledıler aöf bürosunun yanıda bir özel dersaneye gittim ordakı hocalardan allah razı olsun bana yardım ettıler dılekce yazılar bana verdıler ve bende kargoyla yolladım bi nushasınıda aöf bürodan faxla yolladık..benım butun umutlarım bıtmıştı artık yolun sonu gelmıştı ve 1 ay sonra askere gitmek zorunda kalacaktım hayatımı bu sınav üzerine planlamıştım ama 10 aldıgım için kalmıştım.ama kendımden cok cok emındım 100 almam gerekıyordu..neyse gebzeye akşam ustu gerı döndum ve izmitteki benımle ılgılenen dersane hocaları benı aradı benım tc kımlık nomla tekrardan bakmışlar ve bı sorun oldugu tespit edilmiş ve 10 aaldıgım ders notum 100 olarak değiştirilmiş..ve sonunda rahat bir nefes aldım çok şükür..aşagıdaki linkte benımle aynı sorunu yaşayan ınsanların yorumları var sayfanın en altına dogru bakın..bu arada bana aöf bürosunda müdürün dediği laf sonuçlar optık okuyucudan 2kere gecıyor bi yanlışlık olması ımkansız dediler ve bende en sonunda patladım ulan dedim sizin optık okuyucunuzdan ne kadar cok emınsenız bende dogru yaptıgımdan emınım dedim ve allaha şükür benım dediğim cıktı..yanı şunu bilin aldıgınız notlarda bi şüpheniz varsa hemen hakkınızı arayın..ben böyle sistemin içine ..çayım dünden berı gözüme uyku girmedı nasıl olurda 10 alırım diye..allah bunların belasını versın 1 günde benım ömrümden 10 yılımı aldılar sankı..yazık günah insan hayatı bu kadar basıt değil ya..o kadar para emek verıyoruz sonunda bıze yaşattıkları sıkıntıya bakın ya
Aöf sınav sonuçları açıklandı (Aöf bütünleme sınav sonuçları açıklandı) öğren 29 Eylül 2011 Perşembe 19:52
http://www.abbasguclu.com.tr/sikayetimvar.aspx
sadece uzun yolda dönerken calısırsan olacagı buydu anca 1 dersi vermişim.
3 dersten kalınca tüm seneyi okumuoruz dimi. sadece kaldıgımız dersleri okuoruz?
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
alper geçmiş olsun , bizim içinde bir örnek oldu kimsenin başına gelmesin inş.
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)