Alpertunga gecmis olsun hocam, ayni dert benimde basima geldi bu butunlemelerde yine bir alttan ders yuzunden, bu dilekceyle ilgili biraz daha bilgi verebilirseniz bende yarin basvuracagim buroya
valla hocam dediğim gibi benım madurıyetım gıderildi 10 silindi yerıne 100 yazıldı ve rahat nefes alıyorum suanda ve pc mi kapattıktan sonra uzun zamandan yapamadıgım rahat bi uyku cekıcem..allah hepımızın yardımcısı olsun..benım artık bu aöf ye gram güvenım kalmadı sistemleri yalan olmuş bitmiş bence ..![]()
Benim alttan iktisat teorisi vardi, min 16 dogrudan fazla yapmistim ustune kac dogru daha aaydim aldigim cevaplardan kalmis gorunuyorum ve 16 tane bile olsa geciyordum vize puanimla, tek ders oldugu icin ust sinifa gecemiyorum, mumkun degil boyle bi sonuc diger dersler bekledgim gibi ama bu olasi bile degildi
Tek bır soru yuzunden 3 sınıf tekrarı yapıyorum :/ genel muhasebe vıze 44 - büt 50 ortalama 48 , bir soru daha yapsam 4. sınıfım![]()
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
magdur olduklarını düşünen arkadaşlar bana mail adreslerinizi verin size yazdıgım dilekçe örneğini göndereyim..pazartesi yazıp gönderin eskisehire ama aöf bürosunada gidin büro yöneticisi ile görüşün yazdıgınız dilekçeyide faxlatın ordan..
ben mail atmıştım maile gelen cevap acayip sinirlerimi bozdu..
Sayın Emre G.,
Açıköğretim sistemi ile öğretim yapan fakültelere kayıtlı öğrencilere ara, yıl sonu ve bütünleme olmak üzere yılda 3 kez sınav yapılmaktadır. Sınavların değerlendirilmesi, notların kaydı, çizelgelere geçirilmesi, saklanması, öğrenci kütüklerine yazımı ve öğrencilere duyurulmasında bilgi işlem yöntemleri kullanılır. Cevap kâğıtları bilgi işlem ortamında optik okuyucu ile iki kez kontrollü olarak okunduğundan ve bu okumada yanılma payı bulunmadığı yargı mercilerince de onaylandığından herhangi bir yanlışlığın olması söz konusu değildir. Öğretim ve Sınav Yönetmeliğimiz gereğince de duyurulan sınav sonuçları kesin olup itiraz edilemez.
Bilgilerinize rica eder, başarılar dileriz.
DERS AS YS BS BAŞARI
2061 - TİCARET HUKUKU 50 666 53 52 G
2250 - İKTİSAT TEORİSİ 50 666 70 64 G
3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 44 666 50 48 K
3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 34 666 47 43 K
3167 - FİNANSAL YÖNETİM 47 666 60 56 G
3168 - PAZARLAMA YÖNETİMİ 57 666 53 54 G
3169 - MALİYET MUHASEBESİ 27 666 62 52 G
3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 57 666 57 57 G
3216 - YABANCI DİL 97 666 87 90 G
finallere girememiştim bütlerde toparladım 4 olduk artık busene mezun oluruz inşallah![]()
işletme 2. sınıfa geçmiş bulunmaktayım kayıt yenileme tarihi 29 kasım 23 aralık olarak duydum nedir tam net olarak bilen varmı?
beyler bugün eve kağıt gelmiş aöf ten güz dönemi kayıt yenileme tarihleri diye 25 ekim son gün ve 26-27 sinde ise mazeretlilerin kayıtları yapılacakmış şimdi bu ne anlama geliyor benim en son 27'sine kadar kayıt mı yenilemem gerek
(sosyoloji 1.sınıf öğrencisiyim bu yıl tekrar edicem)
tabi ya ...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)