User Tag List

Sayfa 106/588 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
11166 sonuçtan 1.996 ile 2.014 arası

Konu: Açıköğretim AÖF Konusu

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kv661 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece uzun yolda dönerken calısırsan olacagı buydu anca 1 dersi vermişim.

3 dersten kalınca tüm seneyi okumuoruz dimi. sadece kaldıgımız dersleri okuoruz?
    Benimde 3 dersim kaldı, Seneye sadece o 3 dersten sorumluyuz
    Fusion35 ------> OnurD.

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bad-Fast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper geçmiş olsun , bizim içinde bir örnek oldu kimsenin başına gelmesin inş.
    teşekkür ederim kardeşim saolasın..inşallah bundan sonra böyle hatalar yaşanmaz ve insanlar yıpranmaz..

PNR05 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alpertunga gecmis olsun hocam, ayni dert benimde basima geldi bu butunlemelerde yine bir alttan ders yuzunden, bu dilekceyle ilgili biraz daha bilgi verebilirseniz bende yarin basvuracagim buroya

E.Güleç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bugün izmite aöf bürosuna gittim durumumu anlattım 100 beklerken nasıl olurda 10 alırım dedım bana dılekce yazıp kargoyla yollamamı söyledıler aöf bürosunun yanıda bir özel dersaneye gittim ordakı hocalardan allah razı olsun bana yardım ettıler dılekce yazılar bana verdıler ve bende kargoyla yolladım bi nushasınıda aöf bürodan faxla yolladık..benım butun umutlarım bıtmıştı artık yolun sonu gelmıştı ve 1 ay sonra askere gitmek zorunda kalacaktım hayatımı bu sınav üzerine planlamıştım ama 10 aldıgım için kalmıştım.ama kendımden cok cok emındım 100 almam gerekıyordu..neyse gebzeye akşam ustu gerı döndum ve izmitteki benımle ılgılenen dersane hocaları benı aradı benım tc kımlık nomla tekrardan bakmışlar ve bı sorun oldugu tespit edilmiş ve 10 aaldıgım ders notum 100 olarak değiştirilmiş..ve sonunda rahat bir nefes aldım çok şükür..aşagıdaki linkte benımle aynı sorunu yaşayan ınsanların yorumları var sayfanın en altına dogru bakın..bu arada bana aöf bürosunda müdürün dediği laf sonuçlar optık okuyucudan 2kere gecıyor bi yanlışlık olması ımkansız dediler ve bende en sonunda patladım ulan dedim sizin optık okuyucunuzdan ne kadar cok emınsenız bende dogru yaptıgımdan emınım dedim ve allaha şükür benım dediğim cıktı..yanı şunu bilin aldıgınız notlarda bi şüpheniz varsa hemen hakkınızı arayın..ben böyle sistemin içine ..çayım dünden berı gözüme uyku girmedı nasıl olurda 10 alırım diye..allah bunların belasını versın 1 günde benım ömrümden 10 yılımı aldılar sankı..yazık günah insan hayatı bu kadar basıt değil ya.. o kadar para emek verıyoruz sonunda bıze yaşattıkları sıkıntıya bakın ya

Aöf sınav sonuçları açıklandı (Aöf bütünleme sınav sonuçları açıklandı) öğren 29 Eylül 2011 Perşembe 19:52

Şikayetim Var | abbasguclu.com.tr

aynı sorun bende ve bi arkadaşımda var arkadaşımda 10 yazıyor bende de 20 yarın hemen müdahele etmem lazım bu konuya :S düşünüyordum kara kara nasıl alırım 20 diye allahtan genel bi hata varmış.geçmiş olsun kardeşim bu arada inş. maduriyetimiz giderilir
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egzozcu orta çağdan ejderha transfer etmiş galiba.birisi ona oksi asetilen nedir nasıl kullanılır biraz bahsetmeli..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PNR05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpertunga gecmis olsun hocam, ayni dert benimde basima geldi bu butunlemelerde yine bir alttan ders yuzunden, bu dilekceyle ilgili biraz daha bilgi verebilirseniz bende yarin basvuracagim buroya
    aöf bürosuna git bi dilekce yaz onlara ver hemen faxlasınlar ve kargoylada okula gönder eskısehıre..senın durum ne?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kenzai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı sorun bende ve bi arkadaşımda var arkadaşımda 10 yazıyor bende de 20 yarın hemen müdahele etmem lazım bu konuya :S düşünüyordum kara kara nasıl alırım 20 diye allahtan genel bi hata varmış.geçmiş olsun kardeşim bu arada inş. maduriyetimiz giderilir
    valla hocam dediğim gibi benım madurıyetım gıderildi 10 silindi yerıne 100 yazıldı ve rahat nefes alıyorum suanda ve pc mi kapattıktan sonra uzun zamandan yapamadıgım rahat bi uyku cekıcem..allah hepımızın yardımcısı olsun..benım artık bu aöf ye gram güvenım kalmadı sistemleri yalan olmuş bitmiş bence ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim alttan iktisat teorisi vardi, min 16 dogrudan fazla yapmistim ustune kac dogru daha aaydim aldigim cevaplardan kalmis gorunuyorum ve 16 tane bile olsa geciyordum vize puanimla, tek ders oldugu icin ust sinifa gecemiyorum, mumkun degil boyle bi sonuc diger dersler bekledgim gibi ama bu olasi bile degildi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyimiş bizde bakalm kayıt olmaya gittiğimzde git askerden belge getir diceklermi onu bekliyorz
    ben sordum seko istiyolar. hazırla kendini sana gene askeriye yolu gözüktü

ErBAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek bır soru yuzunden 3 sınıf tekrarı yapıyorum :/ genel muhasebe vıze 44 - büt 50 ortalama 48 , bir soru daha yapsam 4. sınıfım
    PSN: ERBAYY

Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PNR05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim alttan iktisat teorisi vardi, min 16 dogrudan fazla yapmistim ustune kac dogru daha aaydim aldigim cevaplardan kalmis gorunuyorum ve 16 tane bile olsa geciyordum vize puanimla, tek ders oldugu icin ust sinifa gecemiyorum, mumkun degil boyle bi sonuc diger dersler bekledgim gibi ama bu olasi bile degildi
    yanı sen kaydırma yapmadıgına,kitapcık kodunu dogru ısaretledıgıne ve soruların dogrulugundan ve adetinden emınden hemen yarın gıt dılekce yaz..kaç beklıyordun kaç aldın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanı sen kaydırma yapmadıgına,kitapcık kodunu dogru ısaretledıgıne ve soruların dogrulugundan ve adetinden emınden hemen yarın gıt dılekce yaz..kaç beklıyordun kaç aldın?
    En az 18 19 dogru saydim sorular aciklndgnda bnlar daha kesin eminim dediklerim, gelen sonuca gore 12 13 tane bile yapmiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    magdur olduklarını düşünen arkadaşlar bana mail adreslerinizi verin size yazdıgım dilekçe örneğini göndereyim..pazartesi yazıp gönderin eskisehire ama aöf bürosunada gidin büro yöneticisi ile görüşün yazdıgınız dilekçeyide faxlatın ordan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kenzaı ve pnr05 maıl attım arkadaslar

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alper cok geçmiş olsn iyiki hallettiler.

Alıntı KuBilaYY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sordum seko istiyolar. hazırla kendini sana gene askeriye yolu gözüktü
    yaw olm bi git ya olmaz öyle şey ciddimsin
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

E.Güleç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla hocam dediğim gibi benım madurıyetım gıderildi 10 silindi yerıne 100 yazıldı ve rahat nefes alıyorum suanda ve pc mi kapattıktan sonra uzun zamandan yapamadıgım rahat bi uyku cekıcem..allah hepımızın yardımcısı olsun..benım artık bu aöf ye gram güvenım kalmadı sistemleri yalan olmuş bitmiş bence ..
    ben mail atmıştım maile gelen cevap acayip sinirlerimi bozdu..

Sayın Emre G.,

Açıköğretim sistemi ile öğretim yapan fakültelere kayıtlı öğrencilere ara, yıl sonu ve bütünleme olmak üzere yılda 3 kez sınav yapılmaktadır. Sınavların değerlendirilmesi, notların kaydı, çizelgelere geçirilmesi, saklanması, öğrenci kütüklerine yazımı ve öğrencilere duyurulmasında bilgi işlem yöntemleri kullanılır. Cevap kâğıtları bilgi işlem ortamında optik okuyucu ile iki kez kontrollü olarak okunduğundan ve bu okumada yanılma payı bulunmadığı yargı mercilerince de onaylandığından herhangi bir yanlışlığın olması söz konusu değildir. Öğretim ve Sınav Yönetmeliğimiz gereğince de duyurulan sınav sonuçları kesin olup itiraz edilemez.

Bilgilerinize rica eder, başarılar dileriz.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egzozcu orta çağdan ejderha transfer etmiş galiba.birisi ona oksi asetilen nedir nasıl kullanılır biraz bahsetmeli..

Dayı2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DERS AS YS BS BAŞARI
    2061 - TİCARET HUKUKU 50 666 53 52 G
    2250 - İKTİSAT TEORİSİ 50 666 70 64 G
    3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 44 666 50 48 K
    3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 34 666 47 43 K
    3167 - FİNANSAL YÖNETİM 47 666 60 56 G
    3168 - PAZARLAMA YÖNETİMİ 57 666 53 54 G
    3169 - MALİYET MUHASEBESİ 27 666 62 52 G
    3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 57 666 57 57 G
    3216 - YABANCI DİL 97 666 87 90 G

finallere girememiştim bütlerde toparladım 4 olduk artık busene mezun oluruz inşallah

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işletme 2. sınıfa geçmiş bulunmaktayım kayıt yenileme tarihi 29 kasım 23 aralık olarak duydum nedir tam net olarak bilen varmı?

ErBAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işletme 2. sınıfa geçmiş bulunmaktayım kayıt yenileme tarihi 29 kasım 23 aralık olarak duydum nedir tam net olarak bilen varmı?
    Son kayıt tarıhı 23 aralık olarak dogurudur kayıt baslangıcıda 23 veya 26 kasım dıye hatırlıyorum.
    PSN: ERBAYY

Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bugün eve kağıt gelmiş aöf ten güz dönemi kayıt yenileme tarihleri diye 25 ekim son gün ve 26-27 sinde ise mazeretlilerin kayıtları yapılacakmış şimdi bu ne anlama geliyor benim en son 27'sine kadar kayıt mı yenilemem gerek

(sosyoloji 1.sınıf öğrencisiyim bu yıl tekrar edicem)
    tabi ya ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)