dgs ile geçenler için sınavlar ne zaman ?
bu sene açıköğreitm yalan olacak gibi 4üncü sınıfım üniversitede dersleirmi vermem lazım + kpssye hazırlanıyorum birde açıköğretim var açıköğretim den patlayacaz bu sene galiba![]()
bende dersaneye gidiyorum 6 dersım var 4 ders alıyorum. ama gecen gun dersanede aldıgım dersler dısında kalan 2 dersı daha hıc acmadıgımı farkettım. tırsıyorum![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
beyler yarın sınavım vardı şifre yazan kağıtlar kayıp. chrome da hatırlamıyor dolayısıyla sınav giriş belgemi alamadım.. yarınki sınav cort peki yarın bürodan şifremi alsam giriş belgeme ulaşmayı başarsam pazar günki sınava girebilirim değilmi? en azından 4 dersten girelim
RACE WERKS
Ben hala bu ogrenci karti hologramini ve kitaplari almadm gec kaldiniz demezler dimi?
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
La yarın sınavmı varrrrrr
edit: baktım sımdı ıktısat ısletme 7 8 nısan dıyor yarın donemlıkler varmıs
donemlık sınav ne olaki
Bazı bölümler normal üni gibi yılda iki dönem üzerinden yani iki vize iki finale giriyorlar.. Yıllık sistemde yıl boyunca bir vize bir final var onlarda nisan ve haziranda yanılmıyorsam..
AÖF BÜROYU ARADIM MESAJDADA BELİTTİĞİ GİBİ SADECE 22 SİNE KADAR adres,buro,sınav merkezi DEĞİŞİKLİĞİ YAPTIRABİLİRSİNİZ DEDİ. 22 SİNDE AÇIKLARMIŞ İLK KAYIT OLAN ARKADAŞLAR GİDİP KİMLİK KARTLARINI ALABİLİRLER.
- AÇIKCASI BEN BU ZAMANA KADAR İŞTEN FIRSAT BULAMADIĞIM İÇİN GİDEMEMİŞTİM GİDİP ALICAM YARIN
Abi bende gecen hafta aldım geç kaldın demezler sanmıyorum hatta benim kartta 1 tane hologram vardı oda 20083 senedir bir Allahın kulu holograma bakmamış benimde aklıma gelmemiş demekki
Bazı bölümler 2 vize olayına geçtiler bu seneden ama işletme iktisatlar eski sistem devam seneye bu bölümlerde 2 vizeye dönecekler![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Arkadaşlar AOL'da 3 dönemdir açık lise okuyorum fakat bişey kafama takıldı bu sistem tam olarak nasıl işliyor sanırım 190 kredi tamamlanınca lise bitmiş oluyor fakat normal lise 4 sene ben 3 dönemdir okuyorum dolayısı ile kitaplar 3. dönem kitapları ben 4. döneme gecince 4. dönem kitaplarını alıcam ama kredimin dolmasına daha çok var 5.sene 6. sene hangi kitapları alıcam ?![]()
bişi soracam ben yaa
şimdi 2008 de aftan faydalanıp bi kayıt yaptırmışım bengeçenlerde mesaj geldi gittim kayıt yenilettim
Muhasebe ve Vergi uygulamaları bölümü biraz bakındım ama bulamadım kitaplarımda yok
şimdi bu bölümün 1. sınıfının dersleri neler bilen var mıingilizce dersi vardı yanlış hatırlamıyorsam kaldırmadılarsa sıkıntılı
![]()
abicim iktisat,işletme bölümleriyle aynı diye biliyorum ben
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)