dün büroya gittim sınav giriş yerim kıbrısmış :D :D
Printable View
dün büroya gittim sınav giriş yerim kıbrısmış :D :D
mesut senide televizyonda görücez ygs ye kastamonuda ikamet edip hakkaride giren cocukdan sonra ilk olacaksn desene :D
2 gün kaldı sonava ve ben hala bürodan aldığım kitapları jelatininden çıkarmış değilim :) açıköğretim bana göre degilmiş :)
Yaa şimdi gecmis yıllarda çıkan hukuk sorularını çözdüm kolaydı ama aof sitesinde ara sınav yaptım zordu
dun geceden berı genel muhasebeden 300 soru cozdum nereye baksam bilanco, kesın mizan , gelır tablosu goruyorm :D
ergün tam kıvama gelmissn eğer böyle görüyorsan :D
beyler bu kadar mola yeter 16:00 da görüşmek üzere çalışmaya devam
ergün yeme milleti çalışıyorum ediyorum die :D
foursquare da görüyorum bazen murat aöf die gerisi hikaye orayada karı kız dalgasına gidiyosundur :D :D
semiii bence sende düşüceksn bu konuya... yada bu konuya düşemeden gidiceksn başka konulara :D :D bak bu msjı sakla :D
2005-2006 sorularını çözdüm iyiyim de. Umarım hala aynı sorular gelir :D
ağız hayıra açıldı mode on
allah korusun kanka şakası bile kötü seni bu konuda görücez.
ağız hayıra açıldı mode off
:D
beyler bide iş ve sosyal sorularının başında yazıyoki bu cevaplar yıl içinde değişmiş olabilir kitaba göre yanıtlayın :D bir iki soruda yıllar geçtikce sapma farkettim bilmiyorm sizde varmı böyle bi tespit çıkmıs sorulara baktıgımda.
Sınıfta kaldığım için atılsam, tekrar kayıt yaptırabiliyor muyum aöf ye :D
bir haftadır bende akşamları çalışıyorum hikaye okur gibi ama hiç bir mok anlamıyorum :D
kaç kez kalınca atılma mevzusu var biri anlatsın beyler :D
2 sene üstüste kaldınmı atıyolar benım bıldığım kadarı ıle
aynen üst üste 2 sene kaldığında atılıyorsun.