sabaha karşı yollamıştım abi :( tel ile ilgili :D
Printable View
turbobitden premium indirme sitesi var burdan versem sorun çıkar mı beyler ? milletin işi görülsün :D
açıköğretimi kesttt :D haftasonu hepimize başarılar :D
O kadar çalıştım soru çözdüm ,bugün bi eski çözdüklerimi tekrar çözüyüm dedim bir sürü yanlışım çıktı moralim bozuldu çalışmıyorum giren girsin şemsiye girdi şimdiden
vallaha soru bile bakmadım desem yeri:(ayvayı yedim kannımca:D
ahahaha :D :D
Sınava 1 gün kaldı ve ben bürodan aldığım kitapları jelatininden bile çıkarmamış bir şekilde ve internetten indirdigim soruları şıkları işaretli değilmiş diye sadece cevap kagıdına bakarak sınava gireceğim :D
Sonuç belli :D Şemsiye beni çağırıyoo :D
2008-2009 ara sınav sorularını çözdüm , Muhasebe denetimi ve mali analiz dersinin...
çalışmalarım sonuç veriyor .... ;) çokkkk şükür.
şimdi size söylüyorum , yapın şu işi ... !!!
c.tesi sınava gircem, kitapları ilk aldığım gün nereye bıraktımsa hala ordalar hiç elime bile almadım sonumuz hayır olsun....:D
Sınav Hakkında Hatırlatmalar…
- Sınava Giriş Yerlerini İnternetten Öğrenemeyen veya Öğrenci Sayfasına Girmekte Sorun Yaşayanlar Aöf Bürolarına Giderek Sınav Giriş Belgenizi Ordan Çıkartabilirsiniz.
- Sınav Günleri Aöf Büroları Saat 07:30′da Açılmaktadır ve Gün Boyu Açıktır. Herhangi Bir Aksilikte Bürolara Gidebilirsiniz.
- Öğrenci Kimliğinin Arkasında 2011/2012 Yılına Ait Bandrolü Olmayan Arkadaşlar, Sınava Girmek İçin Aöf Bürolarına Gidip Bandrolü Yapıştırtın, Yoksa Sınava Alınmayabilirsiniz.
- Sınavda Yanınızda Öğrenci Kimliğiniz, Sınav Giriş Belgeniz ve Nufüs Cüzdanınız ( veya Ehliyetiniz ) Muhakkak Olmalı, Bunlardan Biri Yoksa Sınava Alınmazsınız.
- Sınavlar Başlasa Bile İlk 30 Dakika içinde Salona Gelmeniz Halinde Sizi Sınava Almak Zorundalar Unutmayın Arkadaşlar.
- Öğleden Önceki Sınavlar Saat 09:00′da, Öğleden Sonraki Sınavlar Saat 14:30′da Başlamaktadır. Yani Sabah 09:30′a, öğleden sonra 15:00′a kadar sınava girebilirsiniz. Ama bu son yazdıklarım mazeretli saatlerdir. O Saatlerden Sonra Ne Olursa Olsun Sınava Alınmazsınız.
- Sınav Salonuna Cep Kapalı Dahi Olsa Cep Telefonu Sokmak Yasaktır Arkadaşlar. Yakalanırsa Sınavınız Geçersiz Sayılır. O Yüzden Telefon Götürecekseniz Yanınızda Emanet Edebileceğiniz Birilerinide Götürün Arkadaşlar.
- Sınavda Sadece 4 İşlem yapabilecek Olan Basit Hesap Makineleri Kullanmak Serbesttir. Eğer Hayır Yasak Diyen Çıkarsa Ona Direnin ve Okul Sınav Yetkilisine veya Sınav Kat Yetkilisine Sormasını Söyleyin. Ama Fonksiyonel Hesap makinesi Kullanmak yasaktır. ( İşlemin tamamını ekrana Yazıp Bir Anda Çözen Hesap makineleri )
- Aşağıya Sınavda Uygulanacak Kuralların 2.11. Maddesini Ekliyorum.
Sınav sırasında hesap makinesi kullanılabilir. Ancak üzerinde program yapılmasına, saklanmasına ve çalıştırılmasına izin veren (EXE, STORE, RUN gibi tuşları bulunan) he-sap makineleri ile data bank, vb. özel dona-nımlar kullanılamaz. Hesap makinesinin sınav sırasında ödünç alınması, verilmesi ve değişti-rilmesi yasaktır. Bu tür davranışlarda bulunan-ların o oturumdaki sınavları geçersiz sayılır.
- Sınava Kalem Silgi, kalemtraş, Saat, Toka, Çakmak vs Götürmenizde Sakınca Yok.
- Sınav Sonunda Cevap Şıklarını Bir Yere Not Edipte Çıkmak yasaktır. Yazacaksanız Bunu Çaktırmadan Yapın. yakalanırsaız Kopya Diye Değerlendirilebilir.
- Sınav Salonuna En Son Giren ve Salonda En Son Çıkan Olun. İlk Girenlerden olursanız Boşuna Orda Oturup Sıkıntı yapar Stres Olurusnuz. En Son Girene Kadar Ders Çalışın.
- Sınavda En Son Hangi Dersi Çalıştıysanız, Onun Sorularına Bakın, aklınıza İlk Gelenleri cevaplayın ve İşaretleyin. Sonra Diğer Sorulara ve Derslere Bakarsınız. Unutmayın En Son Çalıştığınız Ders İlk Aklınıza Gelecek olandır.
- Sınav Salonundan En Son Siz Çıkın. Unutmayın her An Bir Amerikan yardımı Gelebilir :) Yani hocalar Yardımcı olabilir. Benim 7 yıllık Öğrenci Hayatımda Olmadı Ama Çok Arkadaşımdan Bunu Duydum.
- Sınavda ne Kadar Az Stres Yaparsanız O kadar Başarılı Olursunuz Unutmayın. Yanınızda Çikolata ve Su Bulundurun. Sınavdan Önce yersiniz veya Sınav Esnasında İçersiniz.
Kaynak;
Açıköğretim Aöf Sınav Günü İçin Öneri ve Tavsiyelerim… | Açıköğretim I Aöf I Anadolu Üniversitesi Destek Sitesi
Türk vergi sistemi ve sermayeyle başlayan bir ders var ikisi fena girecek bana :D :D Diğerleri çok basit ya girşicilik insan kaynakları yönetimi falan :)
3. sinif tekrari yapiyoruz bakalim vizeler nasil sonuclanacak merak ediyorum, calismadim mantigimla hareket edecegim, birisi yenibosna, birisi kucukcekmece :)
herkesde bi ümitsizlik , boşverme falan yapmayın arkadaşlar kalmış şurda az bi süre değerlendirin ;)
Sinava girecek olanlara basarilar umarim hepimizinki iyi gecer
ilk kez giriyorum, hiç kitap açmadım bakalım ne olacak :)