konu güncel olsun kurşun kalem mi gerekiyor illa uçlu kalemle giremiyomuyuz ?
hesap makinesini üniversitede hoca tavsiye etti üzerinde exe run enter tuşu olmayan herşey kabulmüş.
konu güncel olsun kurşun kalem mi gerekiyor illa uçlu kalemle giremiyomuyuz ?
hesap makinesini üniversitede hoca tavsiye etti üzerinde exe run enter tuşu olmayan herşey kabulmüş.
#eksikpazar
osman ben hoca olsam ayrımcılık olmasın diye o makinayla seni sokmazdım sınava.
inş ben gibi düşünen ve iyi gözetleuyen bi hocaya denk gelmezsn
birazdan bidaha oturacam derse ve sabahlamayı düşünüyorm
daha önce çalısıp sınava girenlerin tavsiyesi varmı? şunu yap vs. diye
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Ogleden sonra ise gitmedim ve hala calisiyorum 12 ye kadar devam ederim basim agrimaya basladi bunye kaldirmiyor![]()
imzasız..
muhasebe denetimi ve mali analiz : tamam
türk dili : tamam
insan kaynakları yönetimi : yarım yamalak
uluslarası işletmeçilik : Allah a emanet
cumartesi girecegim dersler için bende durum böyle ama hala deneme çözdügümde tamam dedigim derslerde hüsrana ugruyorum....ya muratın deneme soruları cok zor yada ben ders çalışmayı bilmiyorum![]()
![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
normalde kayıt yenileyebiliyorsun
ama askeriye bunu tecil saymayabiliyor eskinden hep oyleydi
fakat bu son zamanlarda pek sorun yapmıyorlar sanırım hiç problem yaşayana raslamadım
ustune bende daha once ust uste kaldığımda askeriyede tecil sorguladığımda tecilim devam ediyordu
eğer tecil hakkın yoksa alırlar![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
6 yillik aof hayatimda hic calismadan girdigim ders matematik,acayip kolay neden yapamiyosunuz ki![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
2 sene üst üste tekrar edersen asker yolcususun kardeş
hatta şöyle bişey söyliyeyim. 2 sene önce ilk tekrar ımı yaşadım Sonraki sene sınıfı geçtim. yani 1 kere sınıfta kaldım. 2-3 ay sonra memleket e askerlik şubesinden kocaman sarı bi zarf gelmiş. Posta ile gönderttirdim istanbul a. Evrakın metin olarak içeriğini hatırlamıyorum ama muayene ye gelin anlamında bir yazı imiş. Gittim aöf bürosuna dedim böyle yazı geldi. Ben 1 kere sınıfta kaldım felan. Olabiliyor bazen dediler. Onlarda Onlar size kocaman sarı zarf mı yolladılar. Biz daha büyük sarı zarf yollayalım dediler. Verdiler kocaman zarf ı. Bende onu Memleket e gönderttirdim. Akrabalardan birisi aracılığı ile askerlik şubesine işlettirdim. 1 sene sonra genel bi borç yoktur yazısı istediler maliyeden. Normalde maliye ye kaydım yok. Gittim dediler memlekette bir v.d. ye borcunuz var. Sonra öğrendimki muayene kaçağı cezası kesmişler bana 32 tl.. Ödemedim inat olsun diye. 6111 sayılı kanun la yalan oldu.
İnandığın Gibi Yaşayamazsan
Yaşadığın Gibi İnanırsın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)