bütler kolay oluyor çıkmış sorulara çalışın ara ve finaldeki sorulardan 7 8 tane çıkıyor genelde 6 yıllık okul hayatımda bu sene ilk defa bütlere girmeyeceğim![]()
1. sınıfta 2 kere kaldım . Bu sene 2 dersim büte kaldı onlar 10-11 eylul arası
88 dogumluyum ve liseden olan tecilim bitti. Askerlik subesine 3 kere mektupla ögrencilik belgemi gönderdim ama hala aöf kayıtlısı olarak görünmüyorum askerlik subelerinde.
5 eylülde dagıtım görünüyor bayram ertesi .. Herhangi bir muayene yada yoklama kaçaklığım yok.
Sizce bağlı olduğum askerlik subesi bursa yıldırıma elden ögrenci belgesini teslim etmeye değer mi yoksa kafadan öğrenciliği iptal etttirip tecil almalı mı ? Ben bütte veririm dersi ama aöf ayın kaçında sınıf geçtiğimi şubeye bildirir muallakta ..
benzer durumda 87 dogumlu arkadaşım var. Ona sınıf atladığı halde şubeden gel askere , sınav tarihlerinde sana yol izni de verilir demişler![]()
bişe sorucam bütlere girmek için biz bürolaramı başvuruyoruz yoksa onlar direk şu şu derslerden kaldınız diye giriş belgemizimi yolluyor? acemiliğime verin ilk defa giricem bütlere![]()
Pazartesi büt. için dersane başlıyor aranızda var mı Ankara'da Murat eğitime gelen ?
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Benim bir sorum olacaktı , ben şu anda ünide okuyorum ve bu sene lys'ye girmedim.
Bende AÖF'ye kayıt yaptırabilirmiyim bu seneSayfaları tek tek okuyamadım şimdiden teşekkürler
Evet saygı değer dostlarım,işletme 3. Sınıf tüm derslerinin vize ve final sorularına nasıl ulaşırım bütler için çalışmak lazım elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)