yazdgımda ortalama bı rakamdır tam olarak hatırlamıyorm 10 mu 20 mı 30 mu ??
Printable View
Pazarlama ile maliyet ters köşe yaptı :D Sonuç umut yok :)
bu sınavda çıkan soruları yayınlıyor mı? bi görsek ne yaptığımızı.
o uygarlık tarihi çohbozmuş ya :D
Maliyet muhasebesine o kadar sövdüm sövdüm sınavda en iyi geçen dersim o. 20+ Netim cok rahat vardır 26 sorudan. İş ve sosyal güvenlik hukuku da iyidir. Pazarlama yönetimi berbat geçti ne calısabildim ne cıkmıs sorulara bakabildim. Zor dersleri halledersem kolayları da vericem inşallah.
Şimdide yarın için yardırmaya devam edelim. : (
Yönetim bilgi mantıklı atışlarla geçti , maliyet umduğumdan kolay geldi , pazarlama ve hukuğun aşırı zorluğu yoktu genel olarak iyiydi :)
arkadaşlar bugunku sınava giremedim bi aksilik oldu şuan acayip morelim bozuk. herhangi bişey olurmu giremediğim için ve bütünleme sınavıyla falan kurtarabilirmiyim. bişeyler için cok geç değildir umarım.
sorular iyiydi kasmamışlar
valla hukuk ve matematiğe girdim hukuk baya iyi geçti
matematik kesin 2 netim var :D
Harikaydı diyebilirim tabi maliyet muhasebesi hariç onu da finalde hallederim kasmamışlardı soruları darısı yarına bakalım finansal yönetim ve türk vergi sistemi nasıl geçecek
ya sen şuan haklısın msjın geldiğini göstererek sınav yerine gideydin keşke ve aöf bürosuna bence git böyle dingillik olmaz arkadaş kovala peşini kesin yararına biş cıkacakdır.
eyvallah ergün :) cıkms soruları dokmustum 5 yıllık onlara asılıyım ozaman
tolga kardesm geçmiş olsun moral bozmak istemem ama bildiğim büte işi bırakmamandır. bırakırsan vize ve büt alınıyo sende vize yok o yüzden sıfırdan mı başlatıcaklar bilemiyorum. finallere asılmalısın.
sınav sonrası arabayı bi yıkattım 2 tur attım simdi 1-2 saat kestirir gece yarısına kadar yine çalısırım
bu arada sınav herşeyi kontrol ederek 10.30da bitti speed kassam 1 saatte kesin biterdi
:D
Hadi 4.siniflar 2.30 koparalim mevzuyu :D