ben şimdi başlıyorum çalışmaya !!!![]()
kafam iptal oldu ama iyi tekrar oldu hayatımda bu kadar ders çalışmadım daha da çalışmam inş.son sınıf olmanın stresi ayrı bi olay
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
inş. acayip bi duygu ne güzel ne kötü![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Gunaydin ahali sinaviniz guzel gecer umarim maliyete bakiyorum yine bir sey anlamiyorum allaha havale ettim
imzasız..
okul bulamamak nasl bı olay yaw.
Ilk 4 sınavm kotu gecmedı beyler en az calstgm yonetm blgı sıst dersı cıddı zorladi benı. Snav oncesı ankaragucu kıvamındaydı benım ıcn hafıfe almstmıyı haberlernzı ve fınansal yont dersı ıcn taktklerınzı beklyorum.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Hakkat okula 3-4 gün önceden bakılır esasında hiç değilse google mapstan bakılır
Bu arada sınavı 50 dk da bitirmenin gururu vardı
Bana göre bugünün 3. sınıf işletmesindeki zorluk dereceleri sırasıyla şöyledir...
1-Pazarlama (normalde ultra basit ama kasmışlar nedense bu sınavda)
2-İş hukuku
3-Yönetim bilgi
4-Maliyet ( en basidiydi resmen geçin diye yapılmış hazırlanmış sorular)
Yarınki Türk vergi sistemi ve Finansal için kesinlikle şunlar yapılmalıdır
-Kazanç ve İratlardan baya zorlıycaklar
-Adi - Kollektif şirketlerden - Anonim şirketlerden kesin 1 soru geliyor
-Finansalda yaklaşık 10 tane formül var hepsini bir kağıda 2 kere yazmanızı tavsiye ederim akılda kalır
yok böyle bişi ya. okulun yeri değişmiş bana daha yeni mesaj atıyo aof. Zaten verilen adrese gittiğimde esnaflar okul taşındı dediler. Bu nasıl bi şanstır bilader saat 11 olmuş gelen mesaj "sınava cengiz sarıbaş lisesi yerine ayazma lisesinde gireceksnz"![]()
sabah girdim sınawa...
arkadaş sınıfa girdim saate baktım 08:45, yan sırada bir kız oturuyordu, yahu milletin konsantrasyonunu bozmamak için sormadım ama ne zaman kalktın da o kadar makyaj yaptın arkadaşMaşallah pek de fıstık gibi olmuştu da soramadım içimde kaldı walla
geçmiş olsun hepimize
M.Resat Simsek
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)